2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@atanamayan Şaka mı dostum bu? Her an açıklanabilir tabiri verildiyse hafta sonu tatili de veremiyecez anlaşılan.
-
-
@Zach hocam sonra tekrar yazdı arkadas en gec pazartesi demiş. Bilmiyorum bugn mu acıklanır pazartesiyemi kalır.
-
Gerçekten imzalamış mı?
-
@Aslan-Reyiz Yaklasiyor yaklasmakta olan reyiz
-
@merirune özel kalem geri dönmüş arkadaşa. Bi kaç kişi daha aradı galiba. Onayladı demiiş bakan hanım.
-
58 41 i aradım şimdi ben de 'en pazartesi açıklanır pazartesi bitmiş olur bu konu öyle dediler' dedi. Bakan imzalamış diye duyduk dedim olabilir 'bizim de kulağımıza geldi kesin olarak bilmiyorum' dedi
-
Bu saatte özel kalem falan geri dönmesi kafamda deli sorular
-
Çalışıyorlar hala arayabilirsiniz
-
@sansebastianozn hocam arkadaş demiş ki 'bugn ıcın olmucaksa en azından bilgi verin 1600 kişi beklemeyelm. Sonra demiş ben size geri dönüş yapcam. Geri donus yapıncada bakan hanım ımzaladı. Pazartesiye kadar acıklancak kesin demiş.`
-
@atanamayan bence sona geldik arkadaşlar hak edenin yüzünün güldüğü bir sonuç olur inşallah herkes için
-
@atanamayan 58 41 bana da 'en geç pazartesi kesin bitmiş olur dediler ' dedi
-
@sansebastianozn partiden , kademden listelerin geldiği bir sonuc nasi hakedenin kazandığı sonuc olabilir o da bir muamma .
-
başka arayan var mı bu haberden sonra ?
-
58 41 i aradım biraz önce açan yok
-
@pawnex Bi arkadaşım kurumdan yetkili birini aramış, haberler doğruymuş arkadaşlar liste imzalanmış tamammış kuruma gelmesi için bekliyorlarmış
-
@Hayati sabaha kadar sayfa yenilemeye devam yani dostum, hadi hayırlısı tez vakitte gelmesi dileğiyle
-
Kurumda ışıklar yanıyor mu arkadaşlar yakın olanlar bir bakıversin
-
@pawnex öyle hocam bu gece uyku yok anlaşılan, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun çok bekledik
-
@Hayati şuan mı bekleniyor yani açıklamak üzere , bugün mü niyetleri