2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Pareto ustad herhangi bir aciklama yapti mi
-
@furkenn hayır kardeşim
-
@buchanan valla ben ondan bir mujde bekliyorum bugun. Baska kimseye inanacak gucum kalmadi
-
Eğer olumlu bir durum olsaydı Pareto Üstad çoktan bilgi verirdi.. Geçen hafta tam bu saatlerde Sn Bağlı twit atmıştı sanki müfettişlik sonuçları için. Geçen her dakika sanki aklımı yavaş yavaş kaybediyorum gibi
-
@furkenn tweet atmış 3 saat önce açıklanması için sürekli çabalıyor sorup soruşturuyordur da kesin. Bizim de tweet atarak sesimizi duyurmamız lazım. ben başladım atmaya herkes atsın hadi.
-
Sınav Hizmetlerine ulaşabilen var mı? Sabahtır arıyorum da bakmıyorlar telefona.. Bakmadıkça ulen acaba mı diyorum kendi kendime ya
-
Sinan Uzunpınar demiş ki: bakan hanım ne zaman onaylarsa listeyi,onaylaması yoğunluğuna göre değişir..
-
https://eksiup.com/p/4x189548aqmb bende yazdım Sinan Uzunpınar a arkadaşlar buyrun
-
@atanamayan eğer bide onay bekliyorsak sürec uzar baya..:(
-
@sansebastianozn herkese aynı cevabı kopyala yapıştır yapıyor Sn Başkan
-
Arkadaslar numara bilgimiz yok bilgiverilmiyor diyor.:( başa döndük. Eylül diye diye ümitlerin diri tuttular. Bi eylül vakası daha yasatacaklar ekim de ayrıca cidden dernek başkanının uğraştığı düşünmüyorum. Hazır cevap veriyor. Bu liste çok önceden zaten gitmişti bakanlığa daha bugün çıkmış gibi lanse ediyor. Yeni liste desem.eski arkadaşlar çok iyi bilirlerki listeler bakanlıkta değişir .kurumdan yeni liste hazırlanmaz.
-
whatsap grubundan bir arkadaş yk üyesi bir üstada sorduğunu,listenin bakan hanıma bugün gittiğini bakan hanımın onayının kaldığını söylediğini belirtti. Bakan hanım kim bilir ne zaman onaylar.
-
Bakan imzasi bekliyosak daha cok uzar bu surec.
-
@furkenn aynen öyle anlaşılan eylülde yalan çıktı.
-
Bakan hanıma kaldıysak yandık desene.
-
bakan hanıma biraz bastıralım twitterdan.
-
ya bu liste bakan hanıma daha önce gitmemişmiydi ? nasıl oluyorda bugün gidiyor anlamadım ben ilk başlarda bakan hanımın önünde bekliyor diyenler çıksın konuşsun
-
Ya bi net tarih verilsin, martin besi diyin, nisanin 38i diyin en azindan bi tarih verilsin de beklerken telefonun basinda ruh sagligimizi kaybetmeyelim, bi ise mise gireriz belki beklerken
-
Tabi is bulabilirsek
-
@Pmprofx Hocam çok merak ediyorum, sizin her gelene racon kesmeniz, hesap sormanız, sürekli olarak gider yapmanız, forumu sabote etmek istemenizden midir? Sizin gibi insanların tavrı yüzünden haber alanlar da paylaşmıyor, umarım farkındasınızdır