2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Piraye_ yazdıklarınıza çok katılmamakla birlikte ,hsk ve bakanlık kanadında bize sıcak bakmayan bir kesim tarafından idari hakimliğe bile girmek için uğraşan iibf ye tekrar kota getirildi soru sayısı konu çeşitliliği arttı.Son alımda mülakata kalan iibf sayısı fazla olmasına rağmen yine az miktarda iibf den hakim alındı ve hukukçulara öncelik verildi.Sizce bu anlayışla bize sınavla avukatlık vs hakkı tanınır mı? ...
-
@Piraye_ abarttınız iyice oldu olacak tusa da girelim(!) avukat olmak isteyen hukuk fakültesi bitirir
-
@RootofAllEvil amacım tartışma yaratmak değil ancak psikoloğu kaymakam olduğu mühendisin vergi müfettişi istatistikçinin sgk denetmeni olduğu ülkede çokta saçma değil
-
Eğer TUS'a çalışıp hakkını verebilecek isen, yeterliliğini ölçen parametre bir ÖSYM sınavı ise ve sen çok iyi bir skor elde etmiş isen, bir tıp fakültesi öğrencisi kadar net çıkarabilecek isen, yeteneklerin konusunda aşık atabilecek kadar iddialı isen neden olmasın sevgili Furkan
Günümüzde eğitim artık üniversite ile diploma ile sınırlı değil. Öğrenme ve kendini geliştirme alanları çok geniş. Kurumlar nezdinde sınavlar bunun ispatı için var. Kendine güvenmelisin, eminim TUS'u da geçersin. Sevgiyle.
-
@Piraye_ bazı gerçekleri kabullenmekte fayda var. bugün hukuk fakültelerinden mezun olan bir çok avukat bile bu işi layığı ile yapamıyorken bir kaç milyon iibfliye avukatlık şansı tanınması toplum için çok gerekli ve hassas olan avukatlık mesleği açısından talihsizlik olur. kaldı ki mevcut avukat sayısı zaten olması gerekenin üzerinde ve 5 yıl içinde binlerce yeni hukukçu mezun olacak. iibf mezunu olarak avukatlık planları yapmaktansa bize ihdas edilen kadroların artırılması ve çeşitlendirilmesi konusunda kafa harcayabilirsek herkes için daha sağlıklı olur.
-
Arkadaşlar sayfanın suyunu çıkarmayın.
-
Bir söz senin ağzından çıktığı kadar değildir, karşındakinin anlayabildiği kadardır ya..
Ben sana layık gördüm hakkın olduğunu düşündüm sevgili Furkan, sen kendine layık görmüyorsan, benden olmaz diyorsan ne çare
Güzel geceler.
-
Arkadaşlar afedersiniz ama sayfanın harbi suyunu çıkardınız, sayfa 1 milyoncu gibi oldu ne ararsan var, SGK için giriyorum kendimi mahalle arası muhabbetlerinde İİBF ile başka fakülte karşılaştırmalarında vb buluyorum, yeter illallah ettik artık !
-
@modigliani-0 aynen öyle. Saçma sapan muhabbetler . Artık foruma bakasım gelmiyor . Insanlar stresten beklemekten ne yapacağını sasirdi
-
1200 kişinin üzülerek ayrılacağı bir süreç sonunda, yeni hedefler belirlemen ve sürece yeniden başlaman gerekecek. Önüne ilanlar gelecek ve senin girebildiğin her sınava hukuk mezunlarının da girebildiğini göreceksin.
Çok doğru, avukat olmak isteyen hukuk okusun. İdari makamları isteyen İİBF okusun. Lakin senin sınırların ihlal ediliyorsa, senin hakkın olan kadrolara farklı fakültelerden istihdam sağlanıyorsa, sende ''bu konuları konuşmayın burada, susun'' diyorsan, şuanda olduğu gibi sürekli bir şeylerin kendiliğinden olmasını beklersin. Beklersin, hep beklersin..
Sevgili dostum ''insanlar stresten, beklemekten ne yapacağını şaşırmıyor'' Bilakis beklemek, insanı terbiye ediyor. Senin işini hukukçu yapabiliyorsa, sende bir hukukçu işini bittabi yapabilirsin.
Şuan da susalım tabi, konumuz SGK. Açıklandığında ve üzülecek 1200 kişinin karşısına yeni gelecek her A grubu ilanda karşılaşacağı hukuk fakültelerinden sağlanan istihdam sayısını göreceksin. Ben diyorum ki, oraya o değil, sen gir!
Konu bugün SGK, yarın kaymakamlık, öbür gün müfettişlik. Sen alanını korumazsan, taliplisi çok olur. Eğer o senin işini yapabiliyorsa, sende onun işini bal gibi yaparsın. Sadece bugünü kurtarmayı değil, uzun vadeli düşün.Madem bizim konumuz değil, madem saçma sapan muhabbet, banane İİBF'den diyorsun. İncittiysen özür dilerim, kaçtım @RootofAllEvil @furkennnnnn @sayidcerrah @modigliani-0 @isimsizler
-
@newworldorder dostum yükseldiğim falan yok. A desem B diyorsun, B desem A diyorsun. Burda herkesin içinde özel kalem müdür vekili hüdai beyin listenin imzalandığını söylediğini ilettim. Şimdi gelmişsin '' bizde özel kalemden denetmene sorduk bilgim yok dedi diyorsun.'' Amacını öğrenebilir miyim? Herşeye muhalefet olmak mı istiyorsun? Bileyim ona göre konuşayım seninle... Dostum, bana inanmak zorunda da değilsin. Madem sen kendi gücünle birilerine ulaşmaya çalıştın, onlara inanmaya devam da edebilirsin.. Ben elimden geldiği kadar bana inanan arkadaşlarıma bilgi veriyorum. Yorumlarımı okumak zorunda da değilsin... Bir kamu görevlisinin Twitter ortamında sana bilgi verebileceğine inanıyorsan sen baştan kaybetmişsin zaten. Sanırım 8. Prosmosyon sonuclarında Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanımız Mustafa üstad dahi haberi olmasına karşın, Twitterde haberim yok şeklinde Tweet attı... Ayrıca dostum bana verdiğin ismede yarın ulaşmaya çalışacağım merak etme. Olurda o kişi öyle birşey demedik bilgimiz yok derse, çekeceğin var forumda benden bilgin olsun
-
@uche nyse iletimi siliyorm. Umarım sağlıklı bilgilere ulasırsnız iyi aksamlar.
-
@newworldorder dostum neyin tehditinden bahsediyorsun sen yazdıklarımı bence 3-5 defa oku sanırım anlamamışsın. Su ana kadar yorumlarıma bakarsan hıc kımseyı kırmamaya calıstım, emın olun sızı de kırdığımı düşünmüyorum. İkili diyaloglara bundan sonra girmeyeceğim. Size geri kalan hayatınızda başarılar diliyor, sonuçların hakkınızda hayırlı olmasını temenni ediyorum...
-
#AileBakanlığınaİİBFKadrosu Arkadaşlar bu tag altında SGK DY sonuçlarının açıklanmasını talep edebilirsiniz. Herkes etkinliğe buyursun lütfen.
-
@Piraye_ benden yana bir sıkıntı yok sadece ortaya attım lafı : ( yazdıklarınızda haklısınız ama şu an insanlar o kadar gergin ki her yazılandan bir tartışma çıkarma peşinde..
incinmek yok bazen yazdiklarimiz yanlış anlaşılabiliyor -
Hadi inşallah bugün açıklanır....
-
https://youtu.be/_9qzhDFc5gA
Açıklandığında kazananlar
İnşallah sonuçların açıklandığı bir gün olur
Herkese günaydın -
“Süreci özetlemek gerekirse listeler hazır ve kurumda ama neden açıklanmadığına dair bir bilgi yok ve heran açıklanabilir”
Doğru mudur arkadaşlar ? -
Herhangi bir arama yapan oldu mu bugün
-
gunaydin arkadaslar..