2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@felix-felicis kardeşim ne deseniz haklısınız sanki listenin açıklanmamasındaki suçlu benmişim gibi davranmayın. Sadece sizlere duyduğumu aktarıyorum. İnanmak inanmamak sizlere kalmış
-
Herhangi olumsuz bir gündem sonucunda devlet rutin isleri yapıyor diye kimse ofkelenmez. Denetmenlik sonuçlarının açıklanması nasıl rutin bir işse memur maaşlarının yatması da rutin bir iştir. İkisi de önceden devletin kanunla-yonetmelikle-kararname ile belirlemiş olduğu vakitlerde yapılıyor (biri vaktinde yapılmadı o ayrı). Tuhaf gerçekten. Şehit haberi geldiği gün (Rabbim tüm askerlerimizi korusun) ÖSYM, takviminde belirttiği tarihe uymayacak mı, İŞ-KUR herhangi bir duyuru-sonuç yayimlamayacak mi yani.
-
@redcrossbjk dostum inananıp inanmamak sana kalmış. Gücüm buna yetti! Bana aktarılanı sizlere aktardım. Eğer gücünüz yetiyorsa buyrun bakanlık orda kurum orda! Siz akıl süzgecinden geçirebileceğimiz bilgileri paylasın, bızlerde okuyalım
-
@uche yok hocam sizin şahsınızla alakalı değil..allah razı olsun çabalamışsınız.. muhattap olduğumuz sistem ve insanlar üzerine konuşulacak çok şey var ona atarlandım bir an.. Rabbim askerimizin ve milletimizin yardımcısı olsun..
-
@uche Teşekkür ederim kendi adıma.
-
@uche bizimde sitemimiz size değil zaten, böylesi bir ihtimal yüzünden açıklanmama olayında Neyse herkes için hayırlısı olsun diyelim.
-
arkadaşlar kanımca bakanlığın ya da kurumun liste şu tarihte açıklanacak diye bir tasarrufu var. Liste her ne kadar belli olsa da o tarihe kadar beklenecek. Şu an açıklanmamasının ve duyum gelmemesinin sebebi de bu gibi. Çünkü şu an ne duyumu gelecek söylenenlere göre liste hazır bekletiliyor. Söylenecek balka duyum yokki. Liste açıklanmasına çok çok az bir süre kala yine ancak gelmeye başlar duyumlar
-
@Buişbugünbitecek hayir hocam bu benim tahminimdi.kolay kolay aciklanmayacagini biliyordum.9.promosyonda da yasadik bu sureci
-
@uche, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Kıymetli arkadaşlarım hepinize selamlar, bu zor sürecinizde elimden geldiği kadar duyduğumu, gördüğümü, bildiklerimi aktarmaya calıştım. @sansebastianozn dostum gerek sen gerekse de diğer hakkımda yorum yazan arkadaşlarıma ithafen : ordan baktığınızda ajan gibi mi görünüyorum? '' Kuruma baskıyı azaltmak için birkac birsey yazıp gitti''diyen kardeşim, istersen kurumu ara, yık, parcala umrumda değil... Sence kurum 50-100 kısı bıze baskı yapıyor bizde foruma ajan sokalım diye mi düşündü nacizane yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın sizleri mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Hak verirsiniz ki benimde bir özel hayatım var eşim var çoluğum çocuğum var, her dakika elime telefonu alıp sizlere cevap veremiyorum...
@LioN dostum yazdıklarını bana yönelik yazdıysan, ben ne denetmenlik mesleğini kötüledim ne de ekmek yediğim kaba pisledim. Sadece soru soran değerli arkadaşlarıma, mesleğin iyi ya da kötü yanlarını zamanında aktardım. Okumak zorunda değilsin yorumlarımı. Yalnız dostum sana tavsiyem bu hayatta amaçsız insan olmamalı. Denetmen olduğunda çalışmayı bırakacak mısın? Hayallerime ulaştım diyebilcek misin? İnsanlarda amaçları doğrultusunda hep bir üst mesleği hedef haline getiriyor. Buna karışmak ne senin haddine ne de benim haddime. Herkesin hayatı kendine!
Gelelim sonuçlarla ilgili kısma, kardeşlerim ne deseniz haklısınız, kurum yönetmeliğe aykırı bir şekide davranıp sonuçların açıklanmasını bir hayli geciktirdi. Bana inanmak ya da yorum yazmak zorunda da asla değilsiniz. Salı günü bir danışman kardeşimizle birlikteydim. Sağolsun birkac yerı aradı sordu araştırdı. Söylediği, '' Bakanlık talimatı gereğince, ülkedeki operasyon başlangıcı, bitişi boyunca bazı şeylerin askıya alındığı ''. Şimdi kızan arkaşlarım olacak kendi çaplarında haklı da olabilirler ama operasyonda Allah göstermesin şehit haberleri gelse ve sgk biz sonuçları açıkladık diye duyurular sayfasından açıklama yapsa inanın gündeme oturur. Tabiki bu tek başına geçerli bir sebep olamaz. Malesef durum ne yazık ki bu. Sizlere içinize bir nebze olsun su serpmesi adına, Allah danışman kardeşimden de razı olsun onunda yardımıyla listenin hazır bir şekilde kurumda bekletildiğini bir kez daha teyit ettirdim. Ne zaman açıklanacağı hususunda kurum başkanımızda dahil hiçkimse net birsey soylemıyor bununda teyıdını ettirdik. Hepınız saglıcakla kalın, kahraman Türk askerlerimize de dualarınızı eksik etmeyin dostlarım...Hayırlı işler arkadaşlar..
-
@parliament dostum senin dediğin çıkacak sonunda
-
Oyalama taktiğidir o, geçiştirmektir, çocuk kandırmacadır. Sormuşsun soruşturmuşsun eyvallah ama olmamış. Muhtemelen şöyle bi muhabbet olmuştur.
Üstat ne oldu bizim sonuç?
Ne sonucu la görmüyonmu memleket savaşa girmiş, ne sonucu?! -
Bu bakanlık nasıl bir beladır. İnsana hayatı sorgulatır yeni ilan gelse bile başvurmam heralde yazık günah insanı herşeyden soğuturlar. Başvurmadığımda çok pişman olmuştum iyiki başvurmamışım diğer sınavlara odaklanamaz insan. Allah sabır versin hepinize.
-
@Marsiyal bencede yüksek puanı olup 3-5 kişilik alımlarin dahi sınavlarına girebilenler gerçekten düşünmeli bu bakanlığın alımlarını çok doğru size katılıyorum
-
@mrnobody dostum, sen önce konuşma üslübunu düzelt! Ben nasıl yazdığınız yorumlara saygı çerçevesinde birseyler yazıyorsam, sende öyle davran. Bana inanmak zorunda değilsin! Yorumlarımı önemsemek zorunda değilsin! Bana cevap vermek zorunda değilsin! Tamam mı? Gördüğünde önünü ilikleyip iki büklüm olacağın insanlar hakkında bu şekilde konuşamazsın!
Arkadaşlar hepinize zorlu sürecinizde sabırlar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.
İster açıklansın, ister açıklanmasın çok şükür işim gücüm var. Benim, sürecinizde yardımcı olmak istediğimi, sizlerin yanında olduğumu, oturduğu yerde klavye efendiliği argo tabirle klavye delikanlılığı yapan arkadaşlarım ne yazık ki anlayamadı. Sağlık olsun. Bundan sonra inşallah karşınıza net, güvenilir, sizleri tatmin eden insanlar çıkar... Sağlıcakla. -
@uche arkadaşımızın çabası takdir edilesi, kendisine cok teşekkür ederiz fakat inanıp inanmamak bizlere kalsa da öncesinde bu bahsettiği gerekçeyi duyum olarak burda ifade etmesi olmadi. Çünkü bahsedilen gecikme nedeni mantıklı olmamakla beraber bir şekilde cevap vermiş olmak için verilmiş gibi.. operasyon daha bugün başladı ama sonuçların gecikmesi ise neredeyse 1,5 ayi buluyor ve tahminler listelerin uzun zamandır bakanlıkta oldugu varsayımı ile bu. Duyumları yazarken iki kere düşünmekte fayda var arkadaşlar.
-
@uche hocam öncelikle kimse kimseyi gördüğü zaman önünü ilikleyip bükülmek zorunda değil makamı ne olursa olsun. Arkadaşın üslubunda ben ters bir şey göremedim.Hatta sizin üslubunuz da göze batmaya başladı kanımca.”daha yüksek bir yere ulaşabiliyorsan ulaş.Gidin kendiniz dolabiliyorsanız sorun.”gibi vs. Sorabilecek olan arkadaşlar zaten forumda duyum peşinde koşmazlar.Sizinki fakire zekatı kafasına atar gibi bir hal aldı son zamanlarda.Bir husus daha ; duyum için sağolun lakin görünen o ki sizin de kaynakların sonuna geldik.Zira Fırat kalkanı zeytindalı gibi harekatlarla bağlantılı olduğunu daha önce de açıklanmayan mülakatlar için söyleyenler oldu.
-
@denetmenadayı, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
uche ortaya bırsey attı sonrası yok
sanırrım uche kuruma baskıyı azaltmak adına ortaya boyle bırsey attı gıttı
bakanlıgın eylul seklınde dıretmesı ıle uchenın bu sekılde soylemlerı bence kurum uzerındekı baskıyı azaltmak ıcındı...
bunlar sadece tahmınden ıbaret ama ıyı yadda kotu de olsa duyumlara ınancım kalmadı.Tek belırtı sayın baskanın açıklıyoruz twitt ini beklemekÜzülddüğüm diğer bır hususta paretonun kızıp küskün sekılde davranıp gitmesi.Temkinli olmakta haklıymıs ama sebebı neydı bılınmıyor.
yazık burdadkı genclıgın omrunu boyle boyle sudan sebeblerle bekleterek yemelerı. gençliğin kendisi dışında gelişen keyfı uygulamala yönetmeliğe uyulmaması nedenıyle ömür gidiyor millet 35e dogru yol alıyor kımısı de 35 yaşa vardı belkı de gectıde
Neyse umarım tez zamanda acıklanır
Allah askerlerımızı guvenlık guclerımızı bu operasyonda muzaffer eylesın basarılı kılsın olumsuzluk yaşamadan şehit haberi olmadan bu operasyonda alınlarının akıyla cıkmasını nasıp etsın.Allah ülkemize milletimize devletımze zeval vermesın
@uche dostum burda nerde senı ajan olarak nıtelendırmısım. Yanı once acıklanacak elı kulagında dedın sımdı de dıyosun kı operasyondan dolayı askıya alındı. Askıya alınacak oolsa yarın 2000 uzerı atama yapılacakmıs ACSHB tarafından;iptal olsa o iptal olur oyle degılmı; yaman celıskı yok mu dedıgınde ? İptal edılecek olsa osym sınav takvımıne hakımlık kaymakamlık ılanlarını koydu.Bugun dhmı ılana cıktı kosgeb sayfasında kosgeb ıcın bu ay ıcınde acıklayacagız dıye net sekılde ıfade edılmıs. 5000 saglıkcı 1 ay ııcnde basladı yanı operasyon yapılacagı bılınıyodu.onlar ıse baslamazdı diğer ilanlar yayınlanmazdı askıya alınıp ılerı tarıhte ılana cıkılırdı
Gecmıs donemde operasyon yoktu neden hala acıklanmıyor bazı sınavlar 17 ay oldu ıs teftıs; 8 ay olmus ıstıhdam uzman yard; onu hangı sebebe dayandıracaksın merak ettım.
Herneyse kardesım yukarda senı ajan olarak nıtelendıren olmadı.Emegın cabandan dolayı allah razı olsun ama soyledıklerının bos cıktıgını belırtmek ıcn soyledım.Cunku 1ay boyunca eylul ayının gecmesını bekledık oda bos cııktı...Pareto ustad bıle temkınlı ıken ben ıyı yada kotu duyumlara ınanmayacagımı belırtım.Alınganlık yapıpta uzulmenı ıstemem ama sonuc bekleyen adaylarında psıkolojısını anlamını ısterım.
Selametle
-
@uche emeklerin için teşekkür ediyorum.Bu saatten sonra beklemekten başka çare yok maalesef.Duyum olsa da olmasa da başkanlık gösterdi ki istediği zaman açıklayacak.
-
15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu, 18 Temmuz 2016'da SGK 7. promosyon Mülakatlarını devam ettirdi.
Sonra Fırat Kalkanı harekatını yaptı ordumuz böyle büyük bir travmaya rağmen. Tüm unsurlarımızla bölgeye ilk girişimizdi.
Daha sonra da Zeytin Dalı harekatını yaptık.
Bu arada 7, 8 ve 9. promosyon olmak üzere sırf SGK 3 tane Denetmen Yardımcılığı alım süreci tamamladı. Her geçen gün de bunu gecikerek yaptı. 7. dönem 72 gün, 8. dönem 102 gün, 9. dönem 6 ay sürdü.
Bu harekatlar sırasında onlarca alım tamamlandı, yüzlerce insan hatta binlere varan sayıda insan işe girdi. İşe başladı.
Bu iş artık trajikomik olmaya başladı sanki. Bi de gelene geçene bi laf sokma, ahkâm kesme çabaları falan. Bu kısmı da oldukça komik zaten.
Allah size sabır versin arkadaşlar."İnsanlar kendi egoları uğruna, daha güçlü olmak için verdikleri tavizleri, herkes veriyor zanneder."
"Kişi kendinden bilir işi."
İyi forumlar herkese sabırlı güzel insanlar. -
@uche ıssız ınsanların psıkolojısını anlamanı ısterdık kardesım burda sonuc bekleyen onca ıssız ınsan varken ısım gucum var deyıp nıspet yapar gb konusmanda hıc yakısık almadı bence
Herneyse yıne de bılgılendırmen emegın ıcın sağolasın