TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

KPSS A
    2019 sgk promosyon denetmen
    509
    8744
    1327064
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • sansebastianozn
      sansebastianozn @guzelgunler Son düzenleyen:

@guzelgunler Olabilir hocam mantıklı dediğiniz
      O zaman yarın belli bir saatte mail etkinliği yapalım bir metin oluşturalım herkes atsın bişey kaybetmeyiz
      Siz organize edin bu etkinliği bir saat belirleyin
      @Aslan-Reyiz kardeşimizin kalemi güzel isterse o bir metin ayarlayabilir ya da isterseniz sizde ayarlayın
      Bende yarın o saatten önce kişileri etiketleyim başlıkta haberdar olsunlar
      Twitter da paylaşırım orda da görürler katılımı artırırız elimizden geldiğince 👍

Forumer~91nozn09

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • P
        paraşütçü-walras @guzelgunler Son düzenleyen:

@guzelgunler iş EGM'de. 60 iş günü hesaplayın mülakat bitim tarihinden. O hafta açıklanır muhtemelen.

S J 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          saparaaaa Yasaklı @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras tahmin mi duyum mu hocam

P B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • J
            JosephStiglitz @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras dediğinize göre en geç haftaya açıklanacak hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • P
              paraşütçü-walras @saparaaaa Son düzenleyen:

@saparaaaa kasım sonlarını bekleyin. Ondan önce açıklanması zor. Açıklanırsa sürpriz olur.

• B
                buchanan @saparaaaa Son düzenleyen:

@saparaaaa 24 ekim gibi açıklanmalı dediğinize göre ya da ay sonu.

sansebastianozn P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • sansebastianozn
                  sansebastianozn @buchanan Son düzenleyen:

@buchanan Aynen 24 ekime denk geliyor inşallah doğrudur ama bakalım kurum veya bakanlık güvenlik soruşturmalarını hemen istedi mi ?
                  Mülakatlar biter bitmez yolladı mı EGM ye ?
                  Ya da EGM den sonuçlar gelince kurum hemen açıklayacak mı ?

Forumer~91nozn09

• P
                    paraşütçü-walras @buchanan Son düzenleyen:

@buchanan sorusturmadan sonra listenin değişmesi gerekirse yine bazı gecikmeler olur. İnşallah çok beklemeyiz tabi ben de bekleyenlerdenim. Ama bugün yarın açıklanır diyenlere ben de hep temkinli yaklaştım. Kesinmis gibi konuşunca acaba mı dedim de malesef boş çıktı.

• B
                      buchanan Son düzenleyen:

@sansebastianozn @paraşütçü-walras dediklerinize aynen katılıyorum her şey süreci/açıklanma tarihini etkilemiştir. Farklı alanlarda sesimizi duyurup olabildiğince birlik olup baskıyı arttırmak gerekiyor.

• G
                        gannicus Son düzenleyen:

Arkadaşlar sanırsam sınavı kazanıp belge teslimi olmadan emniyete yollayamıyorlar. Bizim iş yerine emniyetten gelen bir abimiz öyle söylemişti. Kendileri arşiv soruşturması yapıyordur yüksek ihtimal. Çünkü bana, siz o kurumun personeli değilsiniz lu an, belge teslim edildikten sonra bize yollayabilirler ancak demişti

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • R
                          redcrossbjk @gannicus Son düzenleyen:

@gannicus arşiv araştırması 30 iş günü sürüyor yönetmelik maddesi o şekilde güvenlik soruşturması 60 iş günü. Güvenlik soruşturması biz form doldurmadan yapılmaz ama arşiv yapılabilir ki 30 iş günü çok oldu biteli

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • G
                            gannicus @redcrossbjk Son düzenleyen:

@redcrossbjk bende onu söylemek isterim hocam gücrnlşk sorusturması kazananlar belli olduktan sonraki iş

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • E
                              erciyes38 Son düzenleyen:

Arkadaslar Tweet etkinliğinde eski bakanimiz Jülide hanimida etiketleyelim bence , bakanlık kanadında etkili bir isim, 9.promosyondan arkadaşımdan duymustum Jülide hanimin çok geç haberi olmuş ondan sonra hizlandirmis süreci hatta 30 gün Yönetmeliğide Jülide hanımın telkinleri ile olduğu söyleniyor

sansebastianozn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • E
                                erciyes38 Son düzenleyen:

9.promosyon da 22 Mart ta SGK bilgilendirme toplantısı yapılmış basına açık , Jülide hanima sormuşlar ne zaman açıklanacak diye çok yakında açıklamayı düşünüyoruz demiş 19 Nisan da açıklanmış

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • F
                                  felix felicis @erciyes38 Son düzenleyen:

@erciyes38 Çok yakına bak. Neredeyse 1 ay. Sgk’yla ortak zaman dilimi kullanmıyoruz bence.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                  • G
                                    guzelgunler Yasaklı @sansebastianozn Son düzenleyen:

@sansebastianozn hocam yarın ben musait değilim metin de yazmıştım önceki iletim de.mailde zaman problemi olmaz zaten hepsini pazartesi okuyacaklar herkes uygun bi saatinde atsın.

sansebastianozn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • sansebastianozn
                                      sansebastianozn @guzelgunler Son düzenleyen:

@guzelgunler Doğru diyorsunuz hocam
                                      O zaman sgk@sgk.gov.tr mail adresine daha önceki iletilerde ki @guzelgunler arkadaşımızın metnini yollayalım arkadaşlar

Forumer~91nozn09

sansebastianozn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • sansebastianozn
                                        sansebastianozn @sansebastianozn Son düzenleyen:

@sansebastianozn, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

@guzelgunler Doğru diyorsunuz hocam
                                        O zaman sgk@sgk.gov.tr mail adresine daha önceki iletilerde ki @guzelgunler arkadaşımızın metnini yollayalım arkadaşlar

Buyrun arkadaşlar
                                        Sayin başkanım.
                                        SGK denetmen yardimciligi mülakat sonuçları ni 1600 aday olarak heyecanla bekliyoruz.
                                        1600 aday arasından sadece 400 u aileniz e katılacak. 1200 aday bir sonraki promosyona calismaya başlayacak veya başka yollar çizecek.
                                        Taktir edersiniz ki umutla beklenen bu sürecin uzamasi psikolojik olarak adaylari çok olumsuz etkiliyor.Bu sürecin sonlandirilmasini ,mülakat sonuçların in izniniz nezdinde en kisa zaman da açıklanmasını talep ediyor uz.
                                        Saygılarımızla arz ederiz ."

Forumer~91nozn09

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • sansebastianozn
                                          sansebastianozn @erciyes38 Son düzenleyen:

@erciyes38 Hocam şu haber işini çözelim
                                          Ben sosyal medyayı aktif kullanan vekiller olsun eski bakanımız olsun bakanlık yöneticileri olsun baya bir adres çıkaracağım o zaman daha etkili olur

Forumer~91nozn09

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                          • J
                                            JosephStiglitz @sansebastianozn Son düzenleyen:

@sansebastianozn dostum daire başkanlarının şahsi maillerine atsak daha faydalı olmaz mı

• 1
                                            • 2
                                            • 250
                                            • 251
                                            • 252
                                            • 253
                                            • 254
                                            • 437
                                            • 438
                                            • 252 / 438
                                            • İlk ileti