2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
bilgimiz yok diyolar aynı cevap ne yazıkki
-
Kimin haberi var peki ?
-
Bence memurlara attığımız mesaj gibi bi Metin belirleyelim herkes onu söylesin
Aynı şeyi duymaktan sıkılsınlar -
kımsenın ısınden gucunden haberı yok saka gb ya
illet lanet olası bır doneme denk geldık ya onca ınsanın ve aılelerının veballerınden nasıl kurtulacaklar. -
Davayı sordum bi ilgisi oldugunu sanmıyorum dedi
-
keyfıyet baska bır acıklaması olamaz alt tarafı bır ımza ve acıklanma
dava mava hıkaye sen sgkya karsı az bı sorumlulugunu yerıne getırme sıgortanı gssnı 1 gun 1 hafta gec yatır hemen kanun yonetmelık nızam var derler faızı bındırırler ama yonetmelıge uyulmazöz vatanımızda resmen garıbız valla
-
eylül bitti ekimi yarıladık daha bilgi yok
listeler değiş değiş.... Allahümme salli ala seyydina Muhammed ! -
Şu sınavı unutayım hiç yokmuş gibi davranayım diyorum yine kendimi burda buluyorum Allah sabrımızı arttırsın ne denir başka.
-
ARKADAŞLAR SINAVIN NE ZAMAN AÇIKLANACAĞI BELLİ DEĞİL BU ARADA ASKERLİĞİ ARADAN ÇIKARSAK NASIL OLUR?
ASKERDEYKEN AÇIKLANSA -
@halillll askerliğin bitene kadar hakkin saklı kalır kardeşim bittiği zaman da kazanırsan göreve başlarsın.. başka sınav şu bu olursa önce izin hakkindan kullanırsın gelir ve girersin hiçbir problem olmaz
-
https:// www. memurlar. net/ haber/861621/2020-yatirim-finansman-kararnamesi-istihdama-iliskin-neler-getirdi.html
Gençler şunu bir inceleyip Aile Çalışma Sosyal Hizmetler bakanlığı ile ilgili gelişme nedir ? Hayırlı mıdır ? Ben mi yanlış anladım sizlere sunuyorum. -
@slimshady10 shady1 diye biri vardi , bu senin ismin ne şimdi bunun çakmasi mi
-
@Hakim-Bey realslimshady please stand up !
https://images.app.goo.gl/8VrXaiV5iavjJZ2T6 -
Malumunuz İl Göç ilanı geldi, sonuçlarımız şu an 10 gün içinde açıklanırsa 400 kişi o ilana başvurmayarak yarıştan çekilecek ve İl Göç ilanında 400 yeni kişinin önü açılacak. Virgüllerle listelere girmeyen arkadaşlarımızın hakkı yenmeyecek. Tweet atarken bu duruma dikkat çekebiliriz ve İl Göç İlanı başlığı altında gündeme getirip daha geniş bir kitle ile tweet atarak açıklanması konusunda baskı yaratabilirsiniz. Bu durum her iki ilanının da menfaatine olacaktır.
-
Arkadaşlar lütfen hemen il göçe başvurmayalım aylardır ilan bekleyen arkadaşlarımıza bir umut bu ilan son günlere kadar bekleyelim ben de bekleyecem puanı kritik olanlar da bir ilandan nasiplensin bu vesileyle
-
Sgk beklemediğim halde kendi adıma destekte bulundum sizlerde bizler için son güne kadar bekleyin arkadaşlar
-
Ben bekleyeceğim arkadaşlar ama lütfen sizde Twitter'dan destek olun.
-
Bu yollardan geçen herkes eminim son güne kadar bekleyecektir/beklemelidir arkadaşlar bu konuda hassasiyet göstermek lazım bencede
-
@Piraye_ Kesinlikle arkadaşım
-
@sansebastianozn hocam ben de son güne kadar bekleyeceğim ancak bir etkinlik düzenleyip il göçe basvuracak arkdsların da katılımı sağlamalıyız. Zira yoksa sgk mülakatları acıklanmadıgı sürece puanlar düşmeyecektir.