2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Dün kurum müdür ve başkanlarına attığım mail’lerden rehberlik ve teftiş başkanlığı geri dönüş yaptı. Mail’i Personel Daire Başkanlığına yönlendirmişler(personeldb@sgk.gov.tr)
Umarım yazdıklarımızı dikkate alırlar.
-
Arkadaslar daha önce kurum baskan yardımcısına ulaşan bi arkadas vardı gene ulasmis ve ne zaman aciklnacagi belli değil demis kendisi kurum da mı diye de sormam is ama
bi ay önce aynı kişi eli kulağında diyordu. Tahmin im doğru çıktı. Ya dava süreci bekletiyor ( o dava açan arkadaş keşke son durumu buraya yazsa) ya da üstten emir geldi şimdi aciklamayin diye.
Sonuç yeni bi belirsizlige girdik... -
@denetmenadayı Hepsine gönderdim dostum memurlarnet le beraber
-
@buchanan Bende baktım aynı şekilde rehberlik ve teftiş ten geri dönüş olmuş personele yönlendirilmiştir diye
-
@guzelgunler ws gruplarına üye olanlar o arkadaşa bi yazsalar. Tekrar ulaşma imkanı olduğunda listeyi sorup o konuda bilgi edinse.
-
@buchanan watsup tan arkadaş değil benim arkadaşım bu yazan. Ama çok sık arayabildigim bi yakınlık ta değiliz dedi .o da başkasına aratmis. Ve şimdi söyledi sormus listeyi (ben sormadigini dusundum yazmadigi icin )nerde diye o konuda bilgi vermedi dedi.bu sessizlik hayra alamet değil
-
@guzelgunler Bir ihtimal dava süreci bekleniyor olabilir.
-
Eğer dava bekleniyorsa dava sonucunda alımla ilgili çok başka şeyler olabilir mi? Dava süreci etkilemez deniyordu
-
Bizde beklemeyelim 14 ay
-
bence davadan ziyade bakanlık bir tarih belirlemiştir kafasında o tarihte açıklanacaktır belki de
-
@gannicus bende buna ihtimal veriyorum daha çok .tasarruf tedbiri falan hikayesinden. Eski iletiler de dava açan arkadaş yazmıştı kimdi bilen etiketleyecek biri varmı? Söylemişti son durumu gene söyler diye düşünüyorum.
-
@SR4, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
- Davayi basvurunun ilk gunu actim. Sistemden reddedilince. Dosya acilis tarihi 20 haziran ama.
- Talebim p23 puaniyla basvurumun kabul edilmesiydi.
- Yd istedim ama verilmedi ve verilmeden sonuclanacak saniyorum.
4.durusma olmadi idari dava zaten dosya uzerinden karar verilecek bi onceki ileti de soyledigim belgeler istendi.
5.dosya numarasini paylasamam linc yemek istemem. - Bu soruya gelince kurum bolum bazinda ayirsa isletme 50 iktisat 50 diye haklisin bunu yapan kurumlar var hic birinde hakta idda etmedim. Bunu yapsaydi bu zamanda sizler kabul edermiydiniz belki suan 70 tane iktisatci atanacak. Ben sadece genel torbadan alim yapilacaksa o torbada olmam gerektigini dusunuyorum cunku elimde oyle oldugunu dusunduren bi yök belgesi var. Ve ben bunu 2015 yilinda aldim onun icin alandan hazirlanmaya basladim. Sorularina cevap verebilmisdir umarim
Bu arkadaştı ifşa gibi olacak ama bir haber varsa bizede yardımcı olabilirsin.Sevgilerle...
-
@SR4 dostum süreç hakkında bilgi verirsen seviniriz.
Bizimde bu konu hakkında süreci bilmeye hakkımız var diye düşünüyorum ? -
@sansebastianozn adam 20 gündür hiç giriş yapmamış kardeşim ondan bilgi almayı unutalım belki bir ihtimal sınav hizmetleri bilgi verebilir ama liste bakanlıkta bence gelmiş olsa kurum sanmıyorum bekletsin
-
Dava için yürütmeyi durdurma kararı verilmedi demiş @SR4 o yüzden alımı etkileyeceğini sanmıyorum. Genede kurumun bir bildiği var ki bekletiyorlar.
-
Gün bitiyor ve yine bir gelişme yok umut umut umut diye yorulduk artık leyla ile mecnundaki gibi bize bir mucize lazım demeye başladım.
İyi akşamlar.Sevgilerle... -
Ders calısıyor musunuz bir yandan, guy için vs
-
1000 adet gelir uzman yardimcisi alinacakmis 1 sene icinde.ona asilalim bari.
-
@parliament duyum nerden acaba
-
@kısmetsgkdntmni gecende vergi dairesinde tesadufen yeterliligini yeni vermis bir gelir uzmaniyla sohbet etme firsatim oldu. o soyledi. her sene bin kisi aliniyor yine yetmiyor dedi.emekli olan da cok oluyormus