2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@guzelgunler Olabilir hocam mantıklı dediğiniz
O zaman yarın belli bir saatte mail etkinliği yapalım bir metin oluşturalım herkes atsın bişey kaybetmeyiz
Siz organize edin bu etkinliği bir saat belirleyin
@Aslan-Reyiz kardeşimizin kalemi güzel isterse o bir metin ayarlayabilir ya da isterseniz sizde ayarlayın
Bende yarın o saatten önce kişileri etiketleyim başlıkta haberdar olsunlar
Twitter da paylaşırım orda da görürler katılımı artırırız elimizden geldiğince -
@guzelgunler iş EGM'de. 60 iş günü hesaplayın mülakat bitim tarihinden. O hafta açıklanır muhtemelen.
-
@paraşütçü-walras tahmin mi duyum mu hocam
-
@paraşütçü-walras dediğinize göre en geç haftaya açıklanacak hocam
-
@saparaaaa kasım sonlarını bekleyin. Ondan önce açıklanması zor. Açıklanırsa sürpriz olur.
-
@saparaaaa 24 ekim gibi açıklanmalı dediğinize göre ya da ay sonu.
-
@buchanan Aynen 24 ekime denk geliyor inşallah doğrudur ama bakalım kurum veya bakanlık güvenlik soruşturmalarını hemen istedi mi ?
Mülakatlar biter bitmez yolladı mı EGM ye ?
Ya da EGM den sonuçlar gelince kurum hemen açıklayacak mı ? -
@buchanan sorusturmadan sonra listenin değişmesi gerekirse yine bazı gecikmeler olur. İnşallah çok beklemeyiz tabi ben de bekleyenlerdenim. Ama bugün yarın açıklanır diyenlere ben de hep temkinli yaklaştım. Kesinmis gibi konuşunca acaba mı dedim de malesef boş çıktı.
-
@sansebastianozn @paraşütçü-walras dediklerinize aynen katılıyorum her şey süreci/açıklanma tarihini etkilemiştir. Farklı alanlarda sesimizi duyurup olabildiğince birlik olup baskıyı arttırmak gerekiyor.
-
Arkadaşlar sanırsam sınavı kazanıp belge teslimi olmadan emniyete yollayamıyorlar. Bizim iş yerine emniyetten gelen bir abimiz öyle söylemişti. Kendileri arşiv soruşturması yapıyordur yüksek ihtimal. Çünkü bana, siz o kurumun personeli değilsiniz lu an, belge teslim edildikten sonra bize yollayabilirler ancak demişti
-
@gannicus arşiv araştırması 30 iş günü sürüyor yönetmelik maddesi o şekilde güvenlik soruşturması 60 iş günü. Güvenlik soruşturması biz form doldurmadan yapılmaz ama arşiv yapılabilir ki 30 iş günü çok oldu biteli
-
@redcrossbjk bende onu söylemek isterim hocam gücrnlşk sorusturması kazananlar belli olduktan sonraki iş
-
Arkadaslar Tweet etkinliğinde eski bakanimiz Jülide hanimida etiketleyelim bence , bakanlık kanadında etkili bir isim, 9.promosyondan arkadaşımdan duymustum Jülide hanimin çok geç haberi olmuş ondan sonra hizlandirmis süreci hatta 30 gün Yönetmeliğide Jülide hanımın telkinleri ile olduğu söyleniyor
-
9.promosyon da 22 Mart ta SGK bilgilendirme toplantısı yapılmış basına açık , Jülide hanima sormuşlar ne zaman açıklanacak diye çok yakında açıklamayı düşünüyoruz demiş 19 Nisan da açıklanmış
-
@erciyes38 Çok yakına bak. Neredeyse 1 ay. Sgk’yla ortak zaman dilimi kullanmıyoruz bence.
-
@sansebastianozn hocam yarın ben musait değilim metin de yazmıştım önceki iletim de.mailde zaman problemi olmaz zaten hepsini pazartesi okuyacaklar herkes uygun bi saatinde atsın.
-
@guzelgunler Doğru diyorsunuz hocam
O zaman sgk@sgk.gov.tr mail adresine daha önceki iletilerde ki @guzelgunler arkadaşımızın metnini yollayalım arkadaşlar -
@sansebastianozn, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@guzelgunler Doğru diyorsunuz hocam
O zaman sgk@sgk.gov.tr mail adresine daha önceki iletilerde ki @guzelgunler arkadaşımızın metnini yollayalım arkadaşlarBuyrun arkadaşlar
Sayin başkanım.
SGK denetmen yardimciligi mülakat sonuçları ni 1600 aday olarak heyecanla bekliyoruz.
1600 aday arasından sadece 400 u aileniz e katılacak. 1200 aday bir sonraki promosyona calismaya başlayacak veya başka yollar çizecek.
Taktir edersiniz ki umutla beklenen bu sürecin uzamasi psikolojik olarak adaylari çok olumsuz etkiliyor.Bu sürecin sonlandirilmasini ,mülakat sonuçların in izniniz nezdinde en kisa zaman da açıklanmasını talep ediyor uz.
Saygılarımızla arz ederiz ." -
@erciyes38 Hocam şu haber işini çözelim
Ben sosyal medyayı aktif kullanan vekiller olsun eski bakanımız olsun bakanlık yöneticileri olsun baya bir adres çıkaracağım o zaman daha etkili olur -
@sansebastianozn dostum daire başkanlarının şahsi maillerine atsak daha faydalı olmaz mı