2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@mk-ank uchee nin yazdığı iletiyi beğendim. Başıma bir şey gelir mi?
-
@cagdasip Gayenizin algı yaratmak olduğu ve aynı ekibin parçası olduğunuz tespit edilirse uzaklaştırılırsınız.
Polemik içinse başlık doğru yer değil, özelden dilerseniz ulaşabilirsiniz bizlere. Başlığı meşgul etmeyiniz.
İyi forumlar dileriz. -
@saparaaaa Sevgili üye, ben o işlere bakmıyorum
-
Ben anlamıyorum ki neden boyle yapıyor gruptan zaten uzaklastirilmis tekrar neden gruba biseyler yazma gereksinimi duyuyor bnde aciklanmasini cok istiyorum insallah aciklanir neden burda kötü niyet peşinde kosuyor insanlara boştan yere ümit veriyor sinir oldum gercekten ya
-
Sayın ilgili
Bugün 4 Kasım Pazartesi , SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonucu açıklanmayalı 100 gün oldu yönetmelikte 30 gün ibaresi olmasına rağmen
Memurlar net whatsapp : 05325400590
Arkadaslar bir çok kez 100 gün başlığı atıldı memurlar nette bugün gün içerisinde msj atalım
-
Duyumu pıt diye bırakan kaçıp gidiyor ne aslı var ne astarı bu kadar insanın zaafları ile oynayıp zevk alanlar kazansa nolur kazanmasa nolur ? Hey allahım ya .
-
Acaba gün saat belirleyip yeni bir tag ile etkinlik mi yapsak .. Burası yol geçen hanına döndü. Sonuçta her duyduğuna inanmamak gerek ama şu durumda zafiyetimizden yararlanan kötüniyetli insanlar var ..
#ZehraZSelcukSGKDYacıklansın gibi
Yarın ya da bu akşam 8 .? Desteklerseniz whasaapta teitterda paylaşma olsun ..
Her hafta mutlaka ciddi bir etkinlik yapıp hatırlaymalıyız kendimizi
-
@yabgu kesinlikle katılıyorum. Kendimizi göstermez isek uzun süre bekleyeceğiz gibi görünüyor. Herkesin elini taşın altına sonması gerekir en azından kendisi için.
-
Ozaman çalışmalara başlayalım
Bu Akşam 8 de etkinlik yapalım
#ZehraZSelcukSGDYAcıklansın
diye tag oluşturup gerekli kişileri etiketleyerek buluşalım
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Akşam 8’de twitter da buluşalım arkadaşlar.
-
60 69 ile biten numarayı aradım biraz önce, özel kalemlik yani, süreçle ilgili bir bilgi var mı diye sordum, bununla ilgili bilgi almanız gereken yer SGK dedi, ben de bakanlık onayında olduğuna dair söylemler olduğunu belirttim, bilgisi olmadığını ve eğer bakan onayında ya da insiyatifinde bir durum varsa da bununla ilgili hiçbir birim tarafından ön bilgi verilemeyeceğini söyledi. Yani bir bilgi elde edemedim maalesef, umarım Kasım duyumu doğru çıkar ya da süreç en geç yıl bitmeden tamamlanır. Pareto üstadın da belirttiği gibi Twitter’dan bastırmak kesinlikle faydalı olacaktır, burada çabalayan, etkinlik için başlığı hareketlendirmeye çalışan dostlarımıza teşekkür ediyorum, lütfen salın, boşverin tarzı söylemlere kapılıp geri durmayın dostlar, her dönem aynı olacak diye bir şey yok, şartlar, değişkenler her dönem farklı olabilir, her şeyi bu sonuca bağlayın, kendinizi hırpalayın demiyorum ama kendimizi de unutturmayalım ne kaybederiz ki ,ben 9.promosyonu ve 14 ay müfettişlik sonucu beklemiş SGK’nın bu konudaki kötü geçmişini deneyimlemiş biri olmama rağmen bunu söylüyorum. Lütfen akşam 100.gün vurgusuyla, görsellerle, haberlerle destekleyerek katılım gösterelim, iyi forumlar.
-
@yabgu tag kesin olarak bu Mu ?#ZehraZSelcukSGDYAcıklansın
-
Kaybedecek bir şeyimiz yok. Vakit harici.. onun da bu süreç nedeniyle çok doğru kullanabildiğimiz söylenemez zaten. Gençliğimiz gidiyor, dirençler kırılıyor, sabır azalıyor. 1600 aday üzerine düşeni yapmazsa elini taşın altına sokmazsa daha çok şeyler gider, kırılır, azalır...
-
Bence önemli olan tag dan daha çok etiketlenecek yetkili sayısı. Ne kadar çok etiketlenirse o kadar diyalog oluşturur diye düşünüyorum. #ZehraZSelcukSGDYAcıklansın tagı ve olabildiğince çok yetkiliyi etiketleyerek saat 20.00 da Twitter’da buluşalım.
Kabuğumuza çekilmeyelim dostlarım bu düzen böyle sürmemeli. Saygılarımla.
-
@tuntirikos sgkyla ben de görüştüm bugün, bilgi sahibi değiller maalesef.
-
@JosephStiglitz aynen katılıyorum, yetkili her kişiyi etiketleyerek sesimizi duyurmaya çalışalım. Bu ay içinde şayet açıklanmazsa, bu iş başka bir boyuta gider.
-
Arkadaslar tag biraz daha açık olsa anlaşılmiyo r gibi duruyor bu tag
-
#SGKDenetmenYrdMulakatSonucu nasıl hocam?
-
@JosephStiglitz bu şekilde daha iyi bence de.