2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Allah akıl fikir versin hocam daha diyecek bir şey yok yetkililere . Kimimiz sevinecek kimimiz üzülecek süreç sonunda fakat son geciktikçe olan bizlere oluyor psikolojilere oluyor.
-
@mrnobody hayırlı tezkereler hocam .
-
@aroma çok teşekkür ederim hocam.
-
15-22 kasım tarhleri arasında açıklanacağını söylemişler
-
@ecivicivokke nereden duydunuz
-
@isimsizler il müdüründen
-
@ecivicivokke valla su ıl muduru lafını gorunce aklıma uche ve yan hesapları akklıma gelıyor @mk-ank ne dersın bu ıse kardes
-
@denetmenadayı Aynen. Yeni üye birde
-
Ben müdürün yalancısıyım. Bu arada söyleyen ankara il müdürü değil
-
@ecivicivokke hocam biraz daha açar mısınız? Kim duymuş? Nerde duymuş? Kimden duymuş? Böyle şeyleri daha da duyacak mıyız? İnanmak istemiyorum da yine bir “ya öyleyse?” Kalmasın içimizde
-
İlgöç sınavı ile alakalı psikolojik harekat da olabilir
-
Arkadaşlar daha yarım saat önce hesap açmış. Açar açmaz duyum vermiş. Önceki vakalardan onca aynı cenahın adamı atılmış.
Adamın nicki eci vici vokke.
Birleştirin parçaları, sizler bu kendisini komik zannedenlerden daha zekisiniz.
Bunlara kulak asıp prim yaptırmak yerine, çok komik arkadaşın hatırlattığı şu şarkıyı dinleyip keyfinize bakın. Kurt gibi kocattı bizi kurum, kimlere maskara etti. Yazık.Buyrun
-
Bir tanış arcılığıyla bugün sordurdum. Müdür bu tarihlerde açıklanacağını söylemiş. Bende hesap açıp bunu sizlerle paylaştım. Terbiyesizliğin lüzumu yok
-
@Godot dostum hakikaten bazen abartmayalım..evet hepimiz herkese güvensiziz fakat duyumunu paylaşmak isteyen gerçek kişilere de ayıp etmeyelim.tez zamanda inşallah
-
@ecivicivokke bu kişinin uche olduğunu bilmeyen yoktur herlhalde!!!
-
...dedi uchenin forumu sabote etmek için gönderdiği kankası.
-
@mrvhuab Hocam yeni hesap açıp duyum veren belki 200. Kişi bu forumda. Deneyimle sabit ki bir kac gün once yasadiklarimiz ortada zaten. Keske siz hakli olsaniz
-
Bunlara prim vermeyin arkadaşlar il göç sınavaına çalışan sgk bekleyenlerin önlerin çekilip yada ders çalışmalarını bırakması için yapılıyor tahminimce net tarih veren kimseye inanmayın ben inanmayı bıraktım
-
Dostlar sınav hizmetlerini aradım ve herhangi bir bilginin olmadığını söyledi telefondaki hanımefendi. Böyle bir duyum var sizin haberiniz var mı dedim en azından varsa da söylemek istemiyorsa es verir diye düşünüyordum lakin hanımefendi hiç bir belirti vermedi bana.
Beklemekten başka çare yok, kolay gelsin demeyi de ihmal etmedi sağolsun -
İnanmama konusunda hak veriyorum. Bende sonuçları bekliyorum. Uche sağolsun herkesin psikolojisini bozdu. Ben sadece bugün bana söyleneni burada paylaştım. İnşallah tez zamanda açıklanırda hepimiz yolumuza bakarız.