2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Açıklandı sandım vicdansızlar ne öyle aniden o kadar mesaj birakiyonuz
-
@ecivicivokke kardeşim uche olmadığına yemin edermisin
-
@ecivicivokke Size soyleyen il muduru hangi ilin müdürü ?
-
@saparaaaa dostum bembeyaz bir kalbin var tertemiz uche değil de öcü mübarek. neymiş lan bu dedirtiyor adama
-
@RagnarNurkse Gaziantep
-
Hazır grup bu kadar aktifleşmişken yine aynı taglarka twitter üzerinden belli bir saatte etkinlik yapsak .. Ordan burdan söylemlerle kendimizi boşluklara sürükleyeceğimize sesimizi duyurmak , farkındalık yaratmak biz burdayız demek için 7 de etkinlik yapsak .?
-
@JosephStiglitz hocam bu uche nickini seçerken de düşünmüş üzerinde zamanında ıche fenerdeyken rakiplerin paikolojisini bozarmış buda bizim uchedw forumdakilerin psikolojisini bozdu
-
@ecivicivokke Hadi bakalim insallah senin dedigin gibi olur
-
@yabgu +1 leyelim
-
Twitter tagimiz nedir ?
-
Dün kullandığımızda olur yeni de olur hocam siz belirleyin bizde destekleyelim @aroma
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Arkadaşlar uche arkadaşı artık ötekileştirmeyelim ben şahsen aşırıya kaçmadıkça varlığından rahatsız değilim sağlam duyumlarını bekleriz
Ama gerçekten sağlam... -
@mk-ank saygıdeğer admin, birkaç hesabı da hakkımda yazılan hakaret icerikli mesajlara cevap vermek için açtım. Çünkü artık sabrım taştı. Siz müdahale etmediniz! üzerine konuşma hakkımı dahi elimden aldınız. Lütfen bundan sonraki üyelerinizin konuşma hakkını elinden almayın. Saygılar.
-
@modigliani-0 dostum ben kimsenın arasına girmek için acıklama yapmadım. Sadece şahsıma yapılan yorumlara son vermek istedim. Burda aileme dahi laf edildi admin çıtını çıkarmadı. Sabrım tastığı ıcın yazmak ıstedım. Admin bu hesabımı da engelleyebılır sorun degıl, hepınızin Allah yardımcısı olsun.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Merhaba dostlar.
Gerçekten bazı konular çok uzadı. Gereksiz düzeyde polemikler, anlamsız tavırlar. Gerek yok bunlara gerçekten. O nedenle de bu tartışmayı burada noktalıyorum. Eğer birileri ile sorunu olan varsa bunu özele taşıyabilir. Başlığı kavgalarla yeterince meşgul ettik.
Bu başlık, ilan ilk geldiği günlerde beddua seanslarıyla başladı. İnsanlara "sevdiklerinizle sınanın" noktasında beddua eden arkadaşlar oldu, anımsayın. Sonra tüm bu meseleler, yapılan bir çok haksızlıklar, troller, sabote edenler, gıyabımızda hakaret edenler, kendisini buranın misafiri değil sahibi zannedenler.
Biz hepsini gördük bunların. Ama gerçekten artık yeterli bu kadarı. Arkadaşlarıma katı bir şekilde tartışmaların, trollemelerin, hakaretlerin, tehdit ve küfürlerin önüne geçmelerini, hiçbir şekilde tolere etmemelerini ben söyledim. Bunu başlıkta da belirttim anımsayacaksınız ki. O nedenle bu tavrı sürdürecekler ben yoğunluktan bakamasam bile.
Konumuz bunlar değil. Gelelim konumuza;
Geçtiğimiz hafta gerek kendim direkt, gerekse dolaylı olarak bir kaç Kurum idarecisinden bilgi alma imkanım oldu. Kurumdan listenin Bakanlığa gittiğine dair bir bilgi olduğunu söylemiştim. Bu bilgiyi teyit eder nitelikte sözler duydum. Yani top şu an için Bakanlıkta. Kurumda bulunanlar da soruşturma yapılıyor gerekçesini sunarak meselenin şu an için Bakanlığın meselesi olduğunu söylüyorlar. Bu noktada malesef Kurum açısından Bakanlığı beklemek dışında bir seçenek var gibi görünmüyor dostlar.
Bakanlık listeyi neden geri çekti? Ben kötü düşünmek istemiyorum. Listelerde bir şeyler yapıldıysa ki bu zaten mülakat zamanı yapıldı. Referans sistemini hepimiz biliyoruz. Doğru ya da yanlış bunu tartışmıyorum. Ancak bu kısım herkes mülakata girdiği zaman zaten gerçekleşti. Şu an için gerekçe bu olamaz. Bir şeyler Bakanlığı bir şeyleri ilerletmekten alıkoyuyor ama nedir, bunu ancak Bakan Hanım bilebilir. Müfettişlik süreci de benzer bir döngüye girdi, bir seneyi geçtikten sonra açıklandı. Ancak bu gidişi daha önce de söylediğim gibi değiştirme imkanınız Müfettiş adaylarından daha fazla. Sayınız daha çok, daha gür bir ses imkanınız var dostlar. Twitter'da sürekli bir biçimde etkin olmakta bence fayda var. Ben özellikle potaya Sayın Erdoğan'ı, Oktay'ı, Altun'u da ekleyerek twitlerle katılıyorum size. Yukarıdan gelen talimat bizim bürokrasimizde her işi çözer. Emir demiri keser. Bu nedenle size de aynı şekilde twitleri yukarılara yönlendirmeyi öneriyorum.
Yeni bilgiler olursa muhakkak paylaşacağım dostlar. Ancak şu an için belirli bir tarih benim kulağıma gelen en azından yok. Kimsenin de bildiğini sanmıyorum. Bir karar anını bekliyoruz, onu da çabuklaştırmak için elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum.
O vakte değin kendinize iyi bakın ve etkin olmaya devam edin.
Allah sabrınızı arttırsın hepinizin.
Yukarıda bulunan tartışma iletilerini kaldırdım dostlar. Hem çirkin bir durum ortaya çıkarıyor hem de bana intikal eden bazı durumlar var.
@Avcı hesabının farklı birisi olduğuna dair bizi ikna eden bir diyalog intikal etti bana @Hak18 ile @mk-ank arasında geçen. Ben de ikna oldum bu duruma bu nedenle yanlış anlaşılma olduğunu belirtmek isterim.
Bunun üzerine gerçekleşmiş münakaşayı da anlamsız bulduğum için iletileri kaldırdım.
Bilginize dostlar. -
Twitterda #ZehraZSelcukSGDYAcıklansın tagıyla çalışmalarımız başladı desteklerseniz seviniriz
-
@Hak18 eğer sana öyle bir mesaj attığımı kanıtlamazsan adam değilsin ben sana öyle bişey demedim ve istemirse buraya konuşmalarımızın ss atarım sen nasıl bir adammışsın ya bide iftira atıyorsun üstüne