2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Rüyamda eski çalışma bakanı faruk çelik'i gördüm sınıf gibi bir yerdeyiz soru cevap yapıyoruz dedim böyle böyle 4 -5 sınav açıklanmadı 1 yıl geçti bizim sgk da açıklanmadı .Benim dönemim de asla böyle bir şey olmaz dedi.Reis beye iletebilir misiniz dedim.Hayırlısı olsun dedi
-
@Aslan-Reyiz hocam bu konuda niye devamlı espri yapıyorsun? Ya da birilerini övüyorsun cidden insan dayanamıyor malum burası kişisel twitter hesabı değil ya. Özlü söz, espri felan taş yerinde ağırdır.
-
@cemalicoşan kimseyi övmedim hocam bu kanıya nasıl vardınız.Espri konusu sadece süreç uzadı bu hava dağılsın diyedir.Açıklanması için bu forumda en çok uğraşanlardan biriyim.Yanlış anlama olduysa kusura bakmayın.Daha dikkat ederiz.İyi forumlar.
-
Sürekli herkese giydirince sorun yok ama espri yapınca sorun var. Ne de olsa TAŞ yerinde ağırdır, herkesi böyle durmaya davet ediyorum. En başta seni @Aslan-Reyiz hocam
-
@Godot @Aslan-Reyiz Aa bakın ben de dün espri yapmıştım ben de dahil miyim yerin ağır olmayanlara, yoksa arkadaşın sözü ile kanun koyduğu dakika itibariyle mi geçerli yeni ferman?
-
@albertcamus @Godot ağırlıktan bahsediyor arkadaş ama tanımadığı birine siz değil sen diye hitap ediyor üstelik suçlayıcı bir tavırla.Özlü söz paylaşıp espri yapmışız burası twitter değilmiş.Kendi yazdığı tvlerdeki siyaset bilimcilerden aşağı kalır yanı yok.Burası şahsi hesabı değil ya hani rahatlıkla yazabilir.Ama biz espri yapamayız!
-
@Aslan-Reyiz Neden? Çünkü öyle
-
@Aslan-Reyiz hocam espri yapmayinz gerginliğe gerginlik katiyorsunuz eyy Allah'im :)Ağırlığın ölçü birimi bakış açımız oluyor galiba.
-
@aroma Sanki komili reklamı, hafifim - hafifsin - hafif.
Cık cık cık. Hiç yakışmıyor -
@Godot toplumdaki ağırlık anlayışı azıcık "çukur dizisi " kıvamı ve anlayışı olunca hafif olmayı yeğlerim / yeğleriz
-
@aroma Ağır, ağır çıkacaksın bu merdivenlerden,
Eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak,
Ve bir zaman bakacaksın semâya ağlayarak...hep özlü söz espri olmaz şiir paylaşim bu seferde biraz ağır olsun inş yasak değildir
-
Tüm adayların belirsizlik içinde bekletilmesi nasıl bir devlet büyüklüğü anlayışıdır. Kimi adaylar askerliği, kimi nişan sözünü, kimi iş güç planını erteleyip duruyor. Yazık geri gelmeyecek gençlik zamanını harcayan anlayışa..
-
Sanıyorum ki @Godot , ironiyi çok zor öğrenmiş olacak ki durduk yere ironi yapıp, yaklaşık 12 bin başlıkta, ikide birde ironili muhaliflik yaparak etkili olduğu kanısında eyvallah taktiği de hep 'kalabalıklaştırmak' yani; birçok kişi tarafından onay alacağı yüksek ihtimalli söylemlerle yorum yazmak. Dur ben de yapabiliyor muyum deneyim: "yorumlarında az biraz imoji kullan." Ekşide daha çok pratik yapman lazım.
@albertcamus espri yapılmasın diyen yok, yazı o kadar anlaşılır ki. Hem yapılmasın diyen olsa da yapılır zira, sözüm ona asıl sorumlulara asıl tepkileri vermektense romantik olmak daha cazip...
@Aslan-Reyiz özelden niye yazmadıN demişsiN bu forumdaki seçkin kişilerden biri olduğuNa delalet eden 'rahatsız edilmek istemiyor' ayarlaması sebebiyle yazılamıyor. Nasıl bir çelişkiyse, yorumlarla kolayca etiketleyebilmek var ama rahatsız edilmeme tercih edilebiliyor.
'Ben siz diyorum siz de siz deyin' demişsin demagojiye girmeyelim. Sen, siz polemiği, günde 437 yorum yazan, twitter ve forum ünvanı aynı olan dolayısıyla 'ortada olmak' isteyen biri için epey yapay duruyor.Son olarak siyaset yaptığım iddiasıyla beni yermişsin aslında iliklerine kadar 'bu adam doğru söylüyor ama ben yazamıyorum, bu da yazamasın' demek istediğini duyar gibiyim. Ve daha önemlisi kel alaka olmasına karşın sırf doğruyu yazıyorum diye beni insanların önüne atmaya çalışıyorsun yakışmaz.
Ufak bir tavsiye: hakkı, gaspedenden değil, gaspı konuşandan talep edersen özlü sözler, 'başkanım'lar, 'kendisi' diye başlayan iğrilti ifadeler yazmaya devam edersin.Refleksleriniz aynı temsil ettiğiniz güruh gibi: 3 kişi bir araya gelip sabahtan beri eleştiriyorsunuz haydi 3 kişi varın bir şey yapalım dense kem küm.
@aroma çukur demişsiniz insaf yahu. Onca yorumuma şahitlik ettiniz, çukur izleyeceğim kanaatine varmanız şaşırtıcı. Müzik zevkimiz bile, spesifik bir grupta ortaklaşıyor üzücü. Hem izlense ne olacak ki burada, devamlı yapılan espriye yönelik eleştiri mafyatik değil ki; içler acısı durumumuzu hesaba katarak garipsenmiş bir şey olması.
-
Erinmiyor da
-
Sayfa meşgul oldu hakkınızı helal edin. İnş tez zamanda sonuçlarınız açıklanır, atanırsınız da gelir bu forumda tebessümle yorum okursunuz. Selametle.
-
@Godot 3 soru daha çöz bence. Haydi akıllı arkadaşımız.
-
İleti kaldirilmistir.
-
@cemalicoşan öyle biri olduğumu düşünüyorsunuz ama yazdığınızdan bu anlaşılmıyor.İlk yazdığınız yorumu tekrar okuyun.Twitterda ve forumda kimseden saklım gizlim yok ben 2012 den beri buralardayım bilen bilir yani, ortalıkta değilim yani.Hakkımı helal etmiyorum.Selametle.
-
28 i de patladı
-
@Aslan-Reyiz gerek twiter olsunn gerekse forum da her zaman ugrasan biri icin bunlari soylemeniz ne kadar uzucu. Onun kadar ugrasin sonra gelin istediginiz espriyi yapin kabull !!