2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@serhats 29 ekim önü olduğu için 28 Ekim'de yarım gün çalışılacak kamuda
-
@Müşrif Murat urat hoca. Malesef ondan da ses seda yok hocam. Bizzat kendim sordum cevap bile vermedi. İsterseniz bide siz sorun belki bi cevap alabiliriz. Feysbuka murat urat yazın. Profil resminde next level kariyer yazan şahıs.
-
@mrnobody bende yazdım ozelden bana da cevap vermedi malesef .
-
Murat urat kitabını sattı işi bitti hocam.hala aynı şeylere düşmeyin biri fake 28 ekim diyor herkes acaba mi diyor onca süreçten sonra hala dusuyomusunuz cidden?
Net bi bilgi daha aldım. Bakanlık listeyi geri istemiş. Kesinleşti. Bakan ne zaman derse o zaman mis.şu an kurumunda eli kolu bağlı ve herkes herseyi biliyor yani twitter falan etki etmiyor. Bakan hanim bizzat geri istemiş listeyi. Nedenini herkes biliyor.başka birsey soylemeyecegim. -
@guzelgunler ben bilmiyom kardesim nedenini ?
-
@guzelgunler nedeni nedir hocam
-
Ben ne olursa olsun Twitter veya başkaca etkinliklerin devam etmesi taraftarıyım dostlar, ki Pareto da değerlendirme yazısında bundan bahsetmişti, işe yarar veya yaramaz ama en azından biz buradayız bekliyoruz deme şekli bir anlamda, süreci istedikleri gibi uzatabilmeleri için esneklik sağlamak yerine belirli günler ve saatlerde topluca tweet atmak ya da başka etkinlikler yapmak daha doğru diye düşünüyorum.
-
@gizz önceki iletilerine bakarsanız forma veda etmiş hesabının silinmesini istemiş o yüzden banlamışlar hocam.
-
Bundan sonraki etkinliklerde kurum başkanını etiketlemek yerine bakan ve bakan yardımcılarını etiketliyelim
-
@guzelgunler Algı yaratma kardesim bu liste hep bakanliktaydi öyle gelip gitme durumu yok.Bakan ne zaman imzalarsa o zaman aciklanacak. Burda bekleyen yüzlerce aday var sormazlar mı adama eee sen net bilgi alacak birilerini tanıyosun sen de yaptirmisindir belki biseyler sonrada bakan listeye müdahale edecek diye sitem ediyorsun burda birçok adayın soracak tanıdığı bile yok. herkes bir umut bekliyor şu tarz söylemlerden vazgeç
-
@guzelgunler Bu ne böyle kardeşim! Ayıp ya hu yaptığın! Ya insanların hoşuna gidecek şeyler söyle ya da sonsuza kadar sus!
-
Listenin geri çekildiği haberler çoğalmaya başladı doğruluk payının yüksek olduğunu düşünüyorum.
Spekülasyon ya da süreçle alakalı kişisel fikir yürütmelerde olabilir bilemiyorum ama listenin bakanlıkta bekletildiğine gün geçtikçe inanıyorum. Süreçle alakalı soruşturma yapanlara ise tahminimce gvs bekleniliyor diye zaman kazanılıyor görünen o ki süreç 9.promosyona doğru yol aldı.
Mülakat sonucunu bekleyen bir arkadaşımın attığı mesajı aynen buraya bırakıyorum.Bu mesaj çürütülebilir ama bekletilmesinin tek mantıklı açıklaması bu geliyor. Gerçi SGK yazan bir yerde mantık aramaya pek gerek yok ama neyse.‘Benim kuzen sgk esenler bölgesi denetmenlerin başına sormuş . Neden açıklanmiyor diye oda çalışma ve sosyal ile aile bakanlığı ayrılacak o yüzden bakan şu an imza atıp sorumluluk almak istemiyor demiş ‘
-
@karagergedan O zaman sgk müfettiş sonuçları neden açıklanmış?? Gerçekten zor zamanlar...
-
@karagergedan hocam yapmayın Allahaşkına neyin sorumluluğu. Meclisten suriyeye asker gönderme tezkeresi değil imzalıyacağı şey. Zaten alımı onaylanmış mülakatı yapılmış olan sınavın sonuç listesi. Resmiyette böyle bi imzaya gerek olup olmadığı bile muallak. İmzalarsa yeni gelecek bakan enkaz devraldım diye açıklama mı yapacakmış. Her söylenene duyum diye itibar etmeyelim artık.
-
Bende şimdi aradım hemen size yazıorum listeler yenilendiğini söylemedi ama ima etti en geç kasım sonuna kadar açıklanacakmış bende yüzümü kızartarak kesinmi diye sordum evet dedi kasım sonu bu iş biter dedi.neden bukadar geç bekletilio diye sordum ödenek diye cvp verdi.teli kapar kapamaz yazıorum size bendeki duyum bu
-
Kasımda aşk başkadır pardon sgk başkadır
-
@abakuss pazar günü nereyi aradın kardeşim numarayı yazar mısın
-
@nzonzi üstad referans diecem gene üstüme gelecekler bakalnlıktaki tanıdığı haftaiçi 3 kere aradım açmadı bide bgn aradım yüzümü kozartıp
-
@abakuss sürekli bir duyum paylaşmışın kardeşim , yanlış anlama ama senin kaynakta seni geçiştirmek için cevap veriyor olabilir
-
ALITI TWET:@Fatih__Gokturk
İİBF GUY ETKİNLİĞİTwitter
️ 28 Ekim Pazartesi
20:00️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2019 Yılı içinde
️ 3000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesiGeleceğin için Sende Katıl