2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Neden tt olamiyoruz anlamiyorum
-
Tag sarın alınmalı
-
Tag satın alınmalı kaç para bi tag
-
Gün vermek doğru olmayabilir fakat bu işin bu hafta biteceğini öğrendim. Bekleyiş bu haftaiçi itibari ile son bulacak.
-
@lost_mugger hocam kaynak belirtebilir misiniz
-
Ben mülakata girmedim ama rüyamda sgk denetmen yrd olarak atanmıştım bugün hatta açıklandı heralde dedim uyanınca ama yok maalesef. Umarım bu ara açıklanır rüyamı ona yordum
-
@lost_mugger hocam çok kez bu tarz şeyler söylendi ama elimiz hep boş. İnşallah dediğiniz gibi olur.
-
@lost_mugger kaynak sağlam mı hocam isim vermenize gerek yok.
-
Arkadaslar Kasım ayı içerisinde Memurlar net e haber yaptırabilirsek çok iyi olur
Sayın ilgili
3 Kasım Pazartesi itibari ile 100 gün olcak SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmayalı ( mülakatlar 26 temmuz da bitti )
Memurlar net whatsapp: 05325400590
-
@lost_mugger hocam lütfen yapmayın böyle şeyler
-
@lost_mugger hocam daha önce yani eylül ayı sonunda pazartesi acıklanacak diye paylasımda bulunmussunuz -ki elbet aracısınız siz sizlik durum değil- edindiğiniz kaynak aynı kişi mi?
-
@lost_mugger sayın hocam bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. İsim belirtmeden kaynağınızın sağlamlığını belirtmisiniz
-
Adami dövcez az kaldi pisman oldu soyledigine
-
Arkadaşın verdiği haber bile kalp atışını bi an için hızlandırdı .
-
@lost_mugger biraz daha detay verebilirseniz herkesin soruları yanıtlanmış olur.
-
Buda yeni adet oldu. Bombayı bırakıp forumu terketmek..
-
@felix-felicis kafasından sallıyor işte trol olduğu belli inanmamak lazım bunun gibilerine
-
Bu başlığın yeniden hareketlenmesi iyi oldu ölü topragı atılmış gibiydi üzerimize:)
-
Sgk haftaya.....sakın...sakın tek bir kelime daha edim deme.Niye biliyor musun? çünkü inanırım.Onca günden sonra sgk haftaya açıklanacak de , gerçek olmadığını bilirim ama yine de inanırım.
-
Bu ay icinde yeterlilik sınavını geçenlerin mülakatı yapılacakmış. Bence kurum iki isi aynı anda ele almaz . Bence bizim is kasimdan öteye uzar gibi görünüyor