2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@saparaaaa evet hocam üst düzey yetkili ama hangi diliminde açıklanacağını belirtmemiş malesef.
-
@Kblybng amaan valla mutlu oldum yahu .. sağol kardeş inşallah dediğin gibi olur ..
-
@Kblybng Teşekkür ederiz hocam ama gözümde canlandı koskoca mazi İnşallah eylül gibi olmaz
-
Yılbaşının geçmesi bekleniyor siz boşuna beklemeyin..
-
@random pffff
-
Ya arkadaşlar lütfen artık biraz aklınızı başınıza alın şimdi arkadaş duyum almış çok güzel ve gercekten belki Kasım ayı diye bı onay söz konusu ama bu prosedürler yüzünden belki Aralık belki ocak ayında açıklanacak ve siz duyumu söyleyen kişiyi burda sıkıştıracaksınız. Bırakın bu işleri önünüze bakın sgk mülakatı yokmuş gıbı davranın acıklanırsa ve kazanırsanız ınanın o zaman daha mutlu olacaksınız..
-
@random Ya kardeşim çok kolaymış gibi gelmiş burda nutuk atıyosun, zaten senin dediğini yapabilseler forumdaki sayfalar bomboş olurdu
-
@random kardeşim haklısın ama istatistik mezunuyum olmaz olaydım.
Mezun oldum olalı sadece sgk alım yapıyor o da kısıtlı bu alım yokmuş gibi davranamıyorum maalesef. -
@random hocam prosedür derken biraz bizi aydınlatırmısınız
-
@FATMAN06 bende seninle aynı durumdayım maalesef bizim bölümde İngilizcede olmayınca sgk dan başka bi yere başvuramıyorsun. Bu benim sgk ya 3.girişim bu süreçleri deneyimledim inanın biz ne yaparsak yapalım onlar ne zaman isterlerse o zaman açıklarlar. Ha şu bi gerçek burda 2bin 3 bin kişi hergün twitterdan yüklense mecbur açıklarlar hergün tag da oldugunu düşün ayda bir memurlar net in haber sayfasında yer aldıgını illaki açıklanır ama böyle 20 25 kişiyle olcak iş değil önemsemiyorlar.
-
@saparaaaa hocam işler çok yavaş işler. Listelerin belirlenmesi imzalanması onaylanması vs. Veyahut önceki alımlarda listelerin bilmem kaç kere değiştiği hakkında söylemler oldu. Ne kadar doğru bilemem.Şayet öyle bişey olduysa şimdi çok güzel maaşlarını tıkır tıkır alıyorlar. Neyse dostum hakkımızda hayırlısı olsun. Birşey olmuyorsa daha güzeli olacagı içindir.
-
@modigliani-0 valla kardeşim benım 3.girişim bende yıprandım neler yaşadım anlatamam sizde aynılarını yaşamayın dıye yazıyorum. Psikolojik olarak hakkımın yendiğini düşündüm. Mülakatlarım çok iyi gecmesine rağmen. Listenin ilk sıralarından girip yedeğe kalmak inan tokat gıbı yüzüme çarptı
-
Artık cuma günleri bile sessiz oluyor forum, yazık insanlara
-
@heycorc404 sistem utansın kardeşim
-
Dostlar akşam saat 20.00 de Gelir Uzman Yard etkinliği yapılacak olup buna ilaveten #AçıklanmayanSgkDntYrd tagıyla da sizlere destek olunacak inşallah kendiniz için katılın lütfen hepinizi bekliyoruz
-
Pazartesinden itibaren telefonla bilgi almaya yönelik de bir etkinlik yapalım dostlar, bu Kasım duyumunu alabileceğimiz başka bir bilgiyle pekiştirebiliriz belki bir ihtimal, bu akşam Twitter’da da mümkün olduğunca kendimizi hatırlatalım. Hayırlı akşamlar herkese.
-
Arkadaşlar bende birçoğumuz gibi işsizim. Artık bu kadar takılmayın bu ilana, manyak olursunuz dikkat edin. Açıklanınca hepimizin haberi olur. O bunu duymuş bu şunu demiş boşverın dışarıda bir hayat var kitap okuyun TV izleyin oyun oynayın dizi film izleyin. Ama bu ızdırabı kendinize yaşatmayın. Sevgiler hayırlı geceler iyi forumlar.
-
@rmznsymn samimi söylüyorum vazgeç kanka, manyak olursun bak
-
Kasım da açıklanma işi de yalan.. Sebebi keyfiyete bağlı bir işte millete umut verip durmayın.
-
herkes mülakat beklemiyormuş gibi hayatına devam etsin.Twitterda nafaka ve eyt lilerden yer kalmıyor.