2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@RqzeeT aynen dostum uzatmak istemiyorum sen ve senin gibi sığ kafadakilere tükettiğimiz nefes boşuna benim yukarıda yazdıklarım gayet net ve açık.
Sürecin içinde olanlar yeterince anladı demek istediklerimi sen anlamasan da olur. -
@sayidcerrah bende onu diyorum söylediklerin açık zaten herkes anladı buraya gelip hak hukuk vebal edebiyatı yapamazsın sınava katılmayı başaran herkes haketmiştir merak etme kimse senin hakkını yemiyor adam sen günde 1 saat çalıstıysan kazanan arkadasın 1saat 1 dakika calısmıs önüne geçmiş kurumda çalısıyor olması durumu degiştirmez.Herkes kendini düsünür babasının oglumusun senin için basvurmucak. Benzer özlük haklarına sahiptir basvurması etik olur olmaz bu tartışılır ama hak hukuğa giremezsin ilk önce bu ayrımı ögren sonra konuş
-
@paretowilfredo hocam sürecin gidişatı hakkında iyi ya da kötü sizinn yazınızı özledik ..
-
Arkadaslar bugün 95. Gün , 100. Gün de memurlar net toplu mesaj atma etkinliği yapalım , 100. Gün oldu diye onların da dikkatini çekebilecegi bir başlık olmuş olur diye düşündüm
-
@RqzeeT savunduğun kişiler yüzünden küsuratlarla giremeyenler olursa o mülakatlara sınavlara hak hukuğa girerim.
Bir önceki il göçe başvurup 200 kadar kisi gitmedi sınava ve bir o kadar da sgkya.
Bu gözler guy olup guya başvuranlari gördü.
Kimsenin kimsenin puaninda gözü yok.
Sadece bu süreçte olanların bu süreçten geçmiş kişilerden istediği herhangi bir kurumda A grubu bir kadrodaysa alımların bu kadar kıt olduğu bir dönemde makul davranmaları.
Artık şu klasikleşmiş adam çalışmış puanını almış gibi söylemleri bırakın bir kenara. -
Arkadaşlar polemiğinizi özelde istediğiniz gibi sürdürün ama artık ısrarla ikna ve ispat çabanızla herkesi meşgul etmeyin başlıkta.
İyi forumlar dileriz. -
Üstad şurada hepimiz belli süredir üyeyiz az çok birbirimize nazımız geçer bu başlıkta durum bildiğiniz üzere iyi değil, hani bir bilginiz yoksa bile arkadaşlar soruşturdum ama bir bilgi yok deyip burda bulunan bizlerin yüreğini bir nebze rahatlatmanız gerçekten sevindirci olacaktır.
Olumsuz bile olsa, nadiren de olsa durum güncellemesi yapmanız bizi rahatlatacaktır.
Diyerek sözlerime son veriyorum...
@paretowilfredo -
@mk-ank haklısınız uzatmaya gerek yok
-
Memurlar net , 29 ekim resepsiyonuna katılmış 6 bakana soru sorma imkanı bulmuşlar malesef bakan hanıma , yarı zamanlı çalışma yönetmeliğini sormuşlar tek soru
-
@pareto_wilfredo üstad son gelişmelerden haberdar edermisin
-
@paretowilfredo Üstadım gelişmeler hakkında -eğer varsa- bilgi verirseniz çok memnun oluruz.
-
@saparaaaa doğrusu bu @paretowilfredo
-
@pareto_wilfredo BAZILARINA SİNİRLENİP FORM U TERKETMEYİN LÜTFEN
-
Merhaba dostlar.
Şu an oldukça yoğunum bu nedenle de yazdıklarınızı görsem dahi yazabilecek vakit bulamıyorum.
Malesef hakkında haber verebileceğimiz bir gelişme yok. Son söylediklerimin dışında herhangi bir bilgi yok. Gelişme olması durumunda paylaşırım dostlar. Dediğim gibi son aktardığım durumlar halen vakidir. -
@paretowilfredo Gerek kurumdan gerek kişilerden herhangi bir açıklama yok. Kurum yetkilileri süreç hakkında bilgilendirme yapsa daha şeffaf ve güvenilir olacak ama yok. Siz yine elinizden geldiğince çabalıyordunuz fakat küstürdüler anladığım kadarıyla.Yine de bu kadar adayın yüreğine su serpip dua almak istersiniz diye düşünüyorum. Allah razı olsun şimdiden.
-
@paretowilfredo sağolasın hocam da nereye bu gidiş? Korkutuyor beni maalesef.
-
@JosephStiglitz Malesef bu sorunun muhatabı başta sayın Bakan ve bürokratları dostum. Yönetmeliğe 30 gün diyen de onlar, dördüncü aya süreci getiren de onlar. 9. Promosyon gibi korkunç bir deneyim ve iş teftiş gibi bir kabus var. Malesef yorum yapmak güç.
-
@paretowilfredo üstad sizin tahmininizce açıklanmama nedeni bakanlıkların ayrılacağına ilişkin mi yoksa güvenlik soruşturması gibi nedenler mi bu konuda bilginiz var mı peki ?
-
@saparaaaa Dostum bana sorarsan hepsi bahane. Devlet daha süratle hakim, kaymakam ve kolluk personeli alıyor.
-
@paretowilfredo Dostum peki süreci kısaltmak adına Twitter, telefon gibi etkinlikler etkili olur mu sizce, yani haklı olarak bir pes etmişlik bir yılmışlık var çünkü maalesef başlıkta.