2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstad peki denetmen yardımcılığı ihtiyacı var mı kurumda bu ilanı ihtiyaç için mi ilan baskısı için mi açtılar ?
-
@paretowilfredo Allah razı olsun dostum bizimle olduğunu bildiğimiz bi siz varsınız
-
@saparaaaa Ihtiyaç fazlasıyla var dostum. Istisna bazı illerdeki arkadaşlar geçici görev baskısı yaşadığı için daha fazla personel gelmesin istiyorlar illerine ancak illerin çoğunda ciddi yoğunluk var ve personel ihtiyacı kati. O nedenle daha da alım yapılması lazım ancak süreçlerin hızlı yürümemesi buna mani oluyor.
-
@tuntirikos Elbette faydası olacaktır dostum. Bunu şahitlik ettiğim bazı şeylere dayanarak net olarak söylüyorum.
-
@paretowilfredo Teşekkür ediyorum dostum cevabınız için, bazen başlığı etkinlik yapalım diye hareketlendirmeye çalışıyorum aslında ama pek bir reaksiyon alamıyorum maalesef, bu bakanlık enerjisini, umudunu çekip alıyor insanın gerçekten. Yine de etkinlik önerisi olan varsa yapalım mutlaka arkadaşlar.
-
@paretowilfredo üstad peki bu sgk denetmen yard eğitimleri nasıl oluyor kazananlar direk tercih ettikleri ilde mi başlıyor yoksa önce eğitim mi oluyor ve eğitim kaç gün sürüyor
-
Görünen o ki bizim sonuçlar daha bekletilcek.
-
Arkadaşlar dün bi abimiz aracılığıyla bakanlıktan yetkili birine ulaştık ben forumdaki durumları abime izah etmiştim,bakanlığın listeyi geri çektiğiyle ilgili duyumumuzu söylemiş,ne zaman açıklanacağına dair bilgi almaya çalışmış,yetkili kişi böyle bi şeyin gerçek olmadığını kasım ayı için onay çıktığını ve kasım ayı içinde açıklanacağını söylemiş tabi bu ulaştığımız kişiden aldığımız bi duyum sadece ben de sizler gibi duyduğuma inanıyorum öğrendiğim şeyi sizinle paylaşmak istedim daha önce de kasım diyenler olmuştu onlarla tutarlı bi duyum inşallah süreç daha fazla uzamadan netlik kazanır.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@Kblybng hocam değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz yetkili kişinin pozisyon derecesi hakkında bilginiz var mı acaba ?
-
Parti grup başkanvekilleri’ne (danışmanlar aracılığıyla)TBMM sitesindeki telefon numaralarından ulaşıp durumu izah edelim.Dinliyorlar not alıyorlar ama talep çok olmadığı için bir baskı oluşturulmuyor.Sonuçta biz vatandaşız onlar da bizim temsilcilerimiz.
-
@saparaaaa hocam il tercihi sonrasi atamaniz yapiliyor o ilde basliyorsunuz. Kamu kokenli olmayanlar icin aday memurluk egitimi vs oluyor. O da 1. Yilin sonlarina dogru planlaniyor genelde. sgk denetmenligi icin hazirlayici egitim goreve baslandiktan sonra yapiliyor. Bizler farkli tarihlerde goreve basladik. Kimimiz 2018 kasim, aralik gibi kimimiz de daha erken goreve basladi. 2019 nisan ayinda antalyada yaklasik 3 haftalik sgk denetmenligine iliskin hazirlayici egitime gittik. Surec bu sekilde oldu bizim. Egitime gidene kadar bircogumuz konulara bir olcude hakimdi. Ben egitime gidene kadar yaklasik 40 civari rapor yazdigimi hatirliyorum. ancak yeni baslayanlar bile vardi. Ancak egitimden ziyade isi beraber calistigin ustatlardan ogreniyorsunuz.
-
@sbf1983 çok teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için
-
1 Kasım itibari ile Bakanlığı telefon ve Tweet anlamında kendimizi hatırlatalım arkadaşlar
-
@saparaaaa direk şu kişi diye söylemiyim hocam ama bu bilgiyi verebilecek biri gerçekten ben de o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
-
@Kblybng yok hocam zaten direk isim sorulmaz zaten ben sadece bilgiyi veren kişi üst düzey yetkili mi onu merak ettim .
-
@saparaaaa rica ederim.
-
@Kblybng hocam peki kasım derken aynın hangi diliminde olduğunu belirtti mi
-
@Kblybng kardeşim sağolasın. Benim anladığım bir ara sayın bakan imzaladı kuruma gönderildi liste diye bir söylenti çıkmıştı. Galiba liste ortada gerçekten imzalandı ama Sgk'ya gönderilmedi. İleri bir tarihte gönderilip açıklanması planlandı.
-
@saparaaaa İnşallah 2019'dur Duyumu getiren arkadaşa kesinlikle bir sözüm yok, elçi o. Hatta bilgiyi alan kişiye de. Ama Kasım ayı gibi bir planlama yapacak bir sistem görmüyorum Bakanlıkta. Madem listeler hazır, neden bugün değil? Listeler hazır değilse Kasım'a hazır olacağını öngören Bakanlığın mülakat sonucu açıklama ve işe alım planlaması performansı ortada. Eylül dedi bu Bakanlık günlerce insanlara telefonda. Hem de en az 50 kez falan. Çok tutarsız bir yer bu kurum.
-
@Godot 2020 kasım olacak halide yok herhalde. Bu resmen facia olur yani o derece . Kasıma tavım soruşturmaya çalışıcam bakanlıkta birilerini bulup bakalıö ne çıkacak