2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Elimden geleni yaptım ve yapıyorum her zaman. Ama çok az kişi bunu yapıyor. Ben artık 1600 kişi bekliyoruz bile yazmaya utanır oldum. Toplasan 10 kişi görünürde ya var ya yok.
Şunu da çok iyi anlıyorum. Yoruluyoruz, inancımız kayboluyor. Tweet atmaya kelime bulamıyor oluyorum an geliyor. Ancak mücadele etmek zorundayız bu sistemle ne yazık ki..
Twitterda bir arkadaşımız var. O kadar mücadele ediyor ki. Günde tek başına 20 tweet attığı oluyor. Düşünsenize herkesin bu şekilde yaptığını. Uzun uzadıya yazmakla da çok uğraşmayalım bence. Tek cümle de olsa yazın gitsin. Uğraşıyoruz da ne oluyor. Amacımız bol tweet atıp dikkat çekmek olsun. Pareto üstadın da dediği gibi üst kurumları da etiketlemeliyiz. Ben kendi adıma günde en az 10 tweet atmayı düşünüyorum öyle ya da böyle. Başka bir fikri olan varsa onu da yapabiliriz. -
@gizz dostum KPSS Akolik olarak ben ve klavyem günlük devriyeleri yapıyoruz. Piste diğer arkadaşları da bekliyoruz. Hakkını arayanlar inşallah milletin hakkını aramaya da el olur kol olur.
Hayırlı geceler dilerim. -
@JosephStiglitz emeğinize sağlık hocam. Dediğinize katılıyorum ben de hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız artık. Faydasız bulanlar oluyor. İstedikleri zaman açıklarlar tweet falan umursamazlar deniyor. Ama hiç bir şey yapmadan beklemektense mücadele etmeyi yeğlerim. En azından içim rahat olur ben böyle düşünüyorum. Size de hayırlı geceler
-
Arkadaslar Külliye de diğer bir isim İbrahim Kalın ( CB sözcüsü ) twitter ı baya aktif olarak kullanıyor
-
Bugün saat 15.00 için etkinlik yapıyoruz dostlar, katılım daha yoğun olur umarım özellikle Pareto üstadın etkinliklerin öneminden bahsettiği değerlendirme yazısından sonra, Twitter’da da takipçi sayısı fazla olan hesaplar lütfen paylaşsın arkadaşlar.
-
@tuntirikos hocam tag ve etiketlenecekler önemli 19.30 da da guy için etkinlik var oradanda katılım yüksek oluyor
-
@yabgu Ona da katılırız mutlaka hocam, biz 15.00 da etkinliğimizi yapalım mümkün olan en fazla katılımla. Paretonun belirttiği gibi Cumhurbaşkanı, ve yardımcıları gibi daha devletin emir ve talimat merkezindeki isimleri etiketleyerek, yine tabi bakanlık yetkilileri de dahil olmak üzere tweet atalım. Akşam Guy etkinliğinde de yerimizi alırız mutlaka.
-
Yusuf Aydın (@AydinYusuf) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/AydinYusuf?s=09
Cumhurbaşkanı özel kalem müdür yardımcısına toplu yazarsak belki dikkat çekebiliriz. -
@eomer mantıklı hocam teşekkür ederiz öneri için. Saat 15.00 te Twitter’a bekleniyorsunuz arkadaşlar.
-
Başlıyoruz arkadaşlar, katılım gösterelim lütfen, akşam da Guy etkinliğindeyiz inşallah.
-
Yine aynı bir kaç kişi, hareketlensin kalabalık olsun diye üst üste tweet attım diye sınırlandırma da geldi Twitter’dan, yok olmuyor maalesef bir avuçla olacak iş değil , umut edelim de yıl sonuna kadar açıklansın bari.
-
Bir bizi yerleştiremediler ..
https:// www. memurlar. net/haber/865648/?source=twitter
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, devlet korumasından yararlanmış 2 bin 183 genci, kurayla kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirdi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bakanlığın Reşat Moralı Salonu'nda düzenlenen "Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerin Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Yerleştirilmesi Töreni"ne katıldı.
-
Bugün başkan sn Bakanın 3 twiti rt yaptı bi an mülakatlar da gelecek sandım ama bizim sonuçlar açıklansın kimse istemiyor ve bir de sanırım yeni ilan baskısı olmaması için kimse umursamıyor. Dün ataması yapılan gençlere öyle saf saf baktım haberde çıkan
-
En yakında herkesin girebileceği tek sınav kaymakamlık duruyor ama sınav bitişi artık bu belirlenen taglar ile twitter ortamında baskımızı arttırmalıyız .. Sanırım bakan dışında diğer hesaplar kişisel olarak yönetiliyor . Elbette görüyorlardır ama ellerinden bir şey gelmediğine inanıyorum başka bir inancımda gelmesi için çaba da göstermedikleri .. Ama ne yazık kı İİBF’nin bu zamanlarda kurum içinden uzmanlıklarca aşağılanması gerçekten kabul edilemez .. Son olarak haftaya pazartesiden itibaren belirli günlerde baskıyı arttırmalıyız .. Memurlar.netten , tag satın almak konusunda deneyimli arkadaşlara sormalıyız .. Şimdiden herkese başarılar . Keşke sürpriz olsada yarın açıklansa .. sadece hayaldi ..
-
Sayın Hayrettin Nuhoğlu’nun iş müfettişliği için bakanlığa verdiği yazılı önerge bizim süreç içinde bir umut kaynağı olarak görüyorum o yüzden tekrar baskı dozajını arttıralım bakanlığın üzerine doğru esen rüzgardan bizimde yararlanmamız lazım.
Nuhoğlu’na denetmen yard.mülakat sürecindeki yönetmeliğin de aşıldığını 100 günü tamamladığımıza dair her mecradan bilgilendirici mesajlar +
(312) 420 65 88
(312) 420 65 89 büro numaralarını arayarak güzel üslupla durumumuzu belirtirsek belki bizler adına da önerge hazırlatabilir olmadı bakanlığa yüklenmek için eline bir koz daha verebiliriz. -
@karagergedan Yarin gün icinde arayalim bu numaralari her numarayi aradik zaten burayida yarin arayalim 10 kez arasak bile iletilir diye dusunuyorum vekile
-
CUMA HEYCANI DAHİ YOK MU ARKADAŞLAR
-
@heycorc404 KEŞKE OLSA
-
@H_Nuhoglu hayrettin Nuhoğlu nun twitter hesabı arkadaşlar 1 saat önce Tweet atmış onun altında buluşalım bizim adımıza da yazılı önerge verilirse eğer süreç hizlanacagina inanıyorum
-
Ben aradım bir hanımefendi çıktı telefona durumu izah ettim keşke daha önce haberimiz olsaydı beraber sunardık dedi ama olsun vekilimize iletecez önerge sunması için dedi