2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Herkes yine gün icersinde arayıp talepte bulunsun arkadaşlar
-
Özellikle 30 gün yönetmelik maddesini belirtelim arkadaşlar
-
Hayırlı Kandiller
-
Hayırlı kandiller , arkadaşlar bu btk nin 120 kişilik ilanı geçti mi
-
@g-a-g niye g.a.g
-
Nasıl bir istihdam planına denk geldiysek bi bizi YERLESTİREMEDİLER !
-
Sgk sitesine girilmiyor insan bi acaba diyor
-
@senior sanmıyorum siteye hala girilmiyor. Liste açıklanacak olsa en fazla 5-10dk içinde site düzelirdi
-
Arkadaslar bırakın siteyide açıklanırsa haberiniz olur zaten , Hayrettin Nuhoglu twitter da dm atmistim cevap vermiş ilgilencez diye sizlerde hem dm hem telefon ile ararsanız illa ki karşılık bulcaktır
-
@erciyes38 elimizdeki bu fırsatı kacırmayalım hazır vekil bu konuya eğilim göstermışken
-
Ben de dm gönderdim şimdi dostum, Cuma günü de arayıp not bıraktırmıştım telefonu açan kişiye. Sayın vekil doğrudan bakana sorabiliyor arkadaşlar bence de bu bir fırsat olabilir sürecin kısalması adına, iş teftişin üzerine sgknın da eklenmesi belki bakanlığın bundan rahatsız olup adım atmasına yardımcı olabilir.
-
Bende hem SGK için hem istihdam uzman yardımcılığı alımı için yazdım vekile.
-
Bende dm den vekile yazdim umarım süreci kısaltacak bir adım gelir .
-
Sgk sitesine hala girilmiyor bende sizde de hala aynı mı arkadaşlar
-
@redcrossbjk ben giriyorum siteye sıkıntı yok sitede
-
Ben de giremiyorum
-
Arkadaslar bu forumun yoneticisi kim reklamlar sayfayi kapliyor kategoriler kismina reklam geliyor yazilanlari goremiyorum ayrica bugune kadar onlarca kisiyle konustum forum uzerinden hep 24 itibar yaziyor biri bana yardimci olursa cok sevinicem ya
-
@mk-ank, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
@mrnobody Hocam farkında olduğunuz ve bizim de daha evvel söylediğimiz gibi arkadaşlarımız yerleşim konusunda çalışıyorlar. Maalesef yerleşimi optimize etmek, hem forumun yapısını koruyup hem de bir şeyler eklemek kolay olmuyor. Jenga oynamaktan farksız O yüzden bize zaman tanıyın, en güzel hale getirmeye uğraşıyoruz.
Reklam yerleşimi hususunda şu açıklamayı bir kaç kez dile getirdik hocam. Halledeceğiz inşallah mümkün olan kısa sürede. Yerleşim konusundaki sorunların biz de farkındayız, çözüm bulacağız umarım.
İkinci sorunuzu tam olarak anlayamadım.
-
@samettin onu ben cevaplayım hocam itibar gönderilerinizin altında yer alan yukarı ok imgesine benzeten simgeye tıklayınca gelir. Özel konuşmalar ile alakali değil.
-
@clearman tamam hocam cok sag olun tesekkur ederim hepinize