2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Duyum filan hikaye , SGK müfettişlık gibi ansızın açıklanacak heralde , inş onun kadar uzamaz
-
Amerika yaptırım uygulamasın diye dua edeceğim aklımın ucuna dahi gelmezdi fakat yapacak bişey yok değilse daha da uzar gibi geliyor bana
-
Memurlar bugün hayrettin nuhoğlunun iş tefiş mülakatları hakkında verdiği soru önergesini haber yapmış keşke bizi de belirtseydi ya da ulaşabilseydik zamanında .
-
Forum bu kadar sessizkenn bile 2 Farklı arkadaşın cevap yaMası halimizin beter olduğunu ortaya seriyor hep bir umut bekliyoruz.. İçinizi ferah tutun arkadaşlar elbet birgün açıklanacak ve işbaşı yapınca bugünlerin etkisini kısa zamanda atlatacağız . Önemli olan kazanamayan arkadaşlar.. bu sebeple kimse umutlanmasın kazanacağım diye ki hayal kırıklığı olmasın bunca zaman sonunda.. şunu belirteyim nasip neresiyse orası oluyor ne erken ne geç sadece vaktinde
-
@Aslan-Reyiz bunun için geç değil ki Hayrettin nuhoglunun ofisini arayın ben aradım not aldılar daha çok kişi yaparsa bunu yazılı soru önergesi verebilir ler
-
@heycorc404 bu süreci bilen ta içinden gelen bizlerin sabrettiği hayırlısını dilediği bu günleri unutmaması gerekir. İnşallah olur da belirli bir makama mevkiye geldiğimizde öğrencinin emekçinin hakkının korunmasına kollanmasına sistemin ağırlığı altında ezilmemesine vesile oluruz.
-
@JosephStiglitz elbette unutmamalıyız zorlukları ama psikolojik ağırlığını mutlaka atlatacağız demek istediM.
-
Bunca bekleyişe değecek bir sonuç çıksın bari umalım ki, mülakatın iyi geçmesi kaydıyla puan en başta olmak üzere işsizlik gibi özel durumlar da dikkate alınarak liyakate uygun bir liste hazırlanmıştır umarım.
-
@erciyes38 yapıldı hocam inş dikkate alırlar.Onun haricinde 4-5 vekile de dmden emailden yazdım.
-
Yarın 19.30 da bir etkinlik yapalım diyorum biraz çekingen ama yine de şansımı deneyeyim diyerek katılacak arkadaşlar kendini belli ederse facebook ve Twitter’da da duyururuz belki. Bakan hanımı çok etkileyemiyoruz gibi zaten onlarca taleple mesaj yazılıyor gün içinde kendisine, onun yerine acaba daha ulaşılabilir, sesimizi bakan hanıma taşıyabilme olamadı olan kişilere doğrudan yazsak, yardımcıları, danışmanları ya da vekiller vs gibi. Tag ve saat değişebilir, haftada en azından bi kez olsun bir etkinliğimiz olsun, işe yarar veya yaramaz en azından biz de buradayız bekliyoruz demiş oluruz. Ne diyorsunuz
-
Yarın Guy ve diğer ilanlar için büyük bir etkinlik var, yeni ilanların gelmesi kadar mevcut sgk mülakatının açıklanması da çok önemli, o yüzden mümkün oldukça birbirimizden destek isteyerek akşam mülakatların açıklanmasıyla ilgili etkinlikte buluşalım. Saat 19.30 ve aynı tagla ya da ZehraZSelcukSgkMülakatSonucları tagı ile yazabiliriz, önerisi olan varsa tag, saat gibi hususlarda belirleyelim ve destek istemek için Twitter, facebook ve buradaki başlıklarda yayalım lütfen, hayırlı günler herkese
-
Akşam 19.30 için #ZehraZSelcukSgkMulakatSonucları tagıyla birlikte Bakan,bakan yardımcıları, sesimizi duyurabilecek bürokratlar, vekiller vb. etiketleyip tweet atalım dostlar, özellikle yönetmelik hükmü belirtilerek ve görsel, haber eklenerek. Herkes elinden geldiğince yaymaya çalışsın lütfen, öne çekemesek bile süreci uzatmalarına engel oluruz en azından, sessiz kaldıkça zaman konusunda esneklik sağlıyoruz bakanlığa, başlığı okuyan herkes hem katılsın hem paylaşsın lütfen, görüşmek üzere akşama
-
Kamu ajans haber yapmış umarım bi etkisi olur
-
@saparaaaa baktım bizimle ilgili haber yok hocam
-
@erciyes38 guyla alakalı hocam haber
-
@redcrossbjk haberin içeriğini okuduysanız orada sgk denetmen yard. 4 aydır satılmıyor
-
@saparaaaa 4 aydır açıklanmıyor olcaktı klavye hatası
-
@saparaaaa valla hocam başlıkta 3bin gelir uzman yard yazınca okumadım yalan yok bilmiyordum öyle yazdığını bakacagim şimdi
-
Bugün kurumun herhangi bir bölümünde işim vardı ana binada değil. Görevli ile sohbet muhabbet ederken denetmen yardımcılığına girdiğimi daha açıklanmadıgını söyledim. Adam yılbaşından sonra açıklanır dedi. Not geçiyorum sınavla ilgili bir bilgisi yok sadece tahmin etti. Hadi rasgele..
-
@random niye yazıyosun böyle bişeyi neden insanlarin pisikolojisini bozuyosun canina mi degiyor boyle yapmak zaten senin gibilerin yüzünden sinav aciklanmiyor kendi olumsuz dusuncelerini neden insanlara da aktariyosun