2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
İnanın girenler kadar girmeyenlerde şuan burada. 1600 kişi nin 400 u açıklanma halinde sevinicek peki ya 1200...5 aydır kalbi burada olan 1200... Biz bu kronikleşmiş sorunlu sistemde kesin çözüm getirecek adımlar atmadıkça hakkımızı aramadikça hiçbir şey değişmeyecek. 30 gün ibaresi konan yönetmelik çiğnendiğinde başladı haksızlık hukuksuzluk. Bugün açıklanacağına dair duyumlar arttiysa @Aslan-Reyiz sayesinde olduğunu düşünüyorum. Bazı şeylerin baskıyla değişebileceğini gösterdi. Peki kim vardı yanında bizim iş twetter lık bir iş değil artık silkelenip kendimize gelme vakti. Elini taşın altına koyan sayısı artmalı. Aman ben bu mülakata girmedim bananecilik zihniyeti terk edilmeli. Bende SGK nın mülakatina girmedim ama her etkinliğe katiliyorum.Yada açıklanmayan iş teftiş istihdam bunlardan bahsedilmeli ama biz 2000 binlik guya tav olup susuyoruz. Meclise gidelim arkadaşlar gerçekten artık etkili etkinlikler yapalım. Ayları yılları günleri geceleri kurumun inisiyatifine bırakmamak için etkili etkinlik yapalım.
-
Yakup Süngü, Mehmet Enes İnce (bildiğim kadarıyla Danışman- @kibarefendii) Sinan Uzunpınar, İsmail Yılmaz( Emeklilik Hizmetleri GM), Ahmet Koca( Bakan Yrd.), Furkan Yıldız gibi isimlerin Direkt Mesajları açık. Yoğun şekilde mesaj atılarak iş bu raddeye gelmişken tabiri caizse fişi çekmek gerekir.
-
@Müşrif dostum etkinlik dedik, birlik dedik, çabalayalım dedik fakat İİBF yine şaşırtmadı kafasını kuma gömdü. Tartışma olsaydı burası kahvehaneye dönmüştü.
-
@JosephStiglitz sonuna kadar haklısın.
Kitap çekilişi başlığı olsaydı dakikada 5 mesaj yağardı buraya, anlamak mı istemiyolar anlamıyolar mı bilmiyorum. İlan gelmiyo, sonuç açıklanmıyo, bir şeyleri gerçekleştirmemiz lazım, paşazadeler kafasını ders kitaplarına gömüyo, şaka gibi -
Ben özel mesaj kutusu olanlara mesaj attım dönüş olursa bildiririm. Şu an elden başka bir şey malesef gelmiyor
-
Birileri moral bozmayin der.ilk kez gördüğüm hesaplar türedi burda 2 günde. Telefon la aramayin diyen de artık aciklanmicak /ya da kesin aciklanacak diyen de aynı kişiler bence .bu kadar sürmez sisteme girilmesi.bir kişi mi yapıyor işi Mübarek.
Pareto her zaman temkinli davrandı. Hiç bi zaman kesin deyip ileti silmedi bişey yapmadı.
Ben murat urat a da inanmıyorum. Düne kadar hiçbi şekilde cevapvermiyordu.bi ileti yazıp sildi .herkes ama O carsambadan önce demisti de kaldı. Silkelenin artık.
Yarın telefonlara sarilalim.
Acilmiyor sa veya gene yakinda (?) Gibi ifadeler alıyorsak beklemenin de duyum unda suyu çıktı yani. Herkes olmamış gibi yapsın. -
Dert sahibi oldum...
-
Sgk sayfasını terk etmeyelim arkdslar bi anda foruma durgunluk gelmiş.
-
Işıklar yanıyor mu??
-
yazık be şu insanların gençliğine , sayın yetkililer, büyüklerimiz görüyorsanız burayı sessiz çığlığı da duyuyorsunuzdur. Açıklayın artık..
-
@newworldorder duyum mu var hocam
-
@heycorc404 yok hocam maalsef, artk bekleyiş son bulmasını temenni edebiliyorum sadece
-
Bakın arkadaşlar başkan selim bağlı ya açıklama yapması yönünde twit atalım kurumdan bir açıklama gelmedıgı sürece hiç bir şeye itibar etmeyelim yok msj yok duyum bundan sonra bakmayalım böyle şeylere açıklama yapması için zorlayalım duyum falan derken herkes yıprandı ya resmen duygularımızla oynanıyor
-
Arkadaşlar dün 12 bekledik bugün 5i bekledik. Bugün umuru keselim mi, takipte kalalım mı var mi umut bilgisi olan var mi içerden ?
-
Ilgililere mesaj atiyoruz ama bir donus alamiyoruz onlar da bıktı bizden bence
-
@paretowilfredo ya da @Aslan-Reyiz olaydı açıklayıcı makam açıklardı. Kişilere duyum getirenlere sallamanın manası yok. Aslan sayesine bize duyan soru önergesi verenler oldu bu bizi bello bir aşamaya getirdi. Pareto üstad zaten duyduğunu bildiğini gelip aktarıyor ama her seferinde şunu da diyor bu kurum da ne olacağı belli olmaz temkinli olmak lazım. Şimdi kalkıp duyum olmadı diye bu iki kişiye ve diğer insanlara saldırmanın manası yok. Verdikleri emeklere saygısızlık etmeyelim. Bugün olmadı mı yarın var. Sabr arkadaşlar.. saygıyı elden bırakmayalım lütfen. Saygılar
-
İnşaallah hepiniz kazanırsınız. Lakin kazanan arkadaşlara şimdiden deme gereği duyuyorum. Nasip olurda kazanırsanız. Kazanan arkadaşlar Guy başvurusunda bulunmasınlar. Biliyorum başvurmazsınız ama ben yine de söylemek istedim.
-
@sufi yanlış düşünce dostum isteyen istediğine başvurur
-
@RqzeeT şimdi sen kadrolu sgk denetmeni oldun diyelim. Yine başvuracakmısın
-
Lütfen bu tartışmaya girmeyin başlamadan kapansın konu