2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@sufi dostum ben SGK mülakat bekliyorum Devlet hava meydanları kazandim mülakata kaldim aynı zamanda btk ve MTA başvurdum guy gelirsede başvurur muyum bilmiyorum lakin insanlara ona basvurmayin buna basvurmayin demek sana düşmez eğer hak ettiğini dusunuyosan girersin kpss ye yada kurum sınavına kazanırsın olay budur
-
Sgk denetmeni olan guya da başvurur il göçe de bunu eleştirip yanlış olduğunu başkalarının hakkını yemek olduğunu söylersek de kötü olan biz oluruz.
-
Canlar geçen senelerde bir arkadaş sgk denetmeni oldu ve mesleği olduğu halde guy başvurusunda bulundu. Böyle olmaması umuduyla hepiniz cansınız
-
@sufi guy olup başka ile geçmek için tekrar guya başvuran var hocam boş yere kendimizi yormaya gerek yok insanlar sırf puanı var diye atandığı halde denk mesleklerin sınavına başvuruyor. Vizyon darlığı mı desem bilemedim puanın var madem git merkez kariyer uzmanlık kadrosu için başvur ne bileyim müfettişlik için başvur
-
@sufi, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Canlar geçen senelerde bir arkadaş sgk denetmeni oldu ve mesleği olduğu halde guy başvurusunda bulundu. Böyle olmaması umuduyla hepiniz cansınız
Bazıları bence hasta gerçekten guy olan sgk ya başvuruyor denetmen olan guya
-
Sgk denetmeni olmuşsun. Almışsın mesleği ne diye fantazi olsun diye başvuruyorsun
-
Dostlar şu tartışmanızı bu başlıktan uzak tutabilir misiniz rica etsem, bu kadar kritik bir haftada başlığa insanlar bir gelişme var mı diye bakıyor çünkü.
-
arkadaslar hele bir aciklansin oyle tartisin bari. 2 gundur uyku uyumuyoruz. herkes gergin. tetikteyiz. koyun can derdine yani.
-
@gaye biz kasap mıyız gaye hanım ? Sizin geçtiğiniz yollardan biz de geçtik arkadaşlar sizin ne çektiğinizi bilmiyoruz da burda goy goy yapıyoruz gibi davranmazsanız sevinirim. İlk 2017 de elenmiştim buranın mülakatından
-
@sufi kardesim zaten basvurmayacaktim ama sana da soyleyeyim atanirsam sgkya basvurmayacagim
-
Arkadaşlar şunu sakın unutmayın. Stress yaptıkça saçlarınıza ak düşecek, psikolojik olarak etkileneceksiniz (ki bu zamana kadar zaten olan buydu) sinirleriniz bozulacak ve ister istemez yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar olacak ama bunların hiçbiri sonuçların açıklanmasını hızlandırmayacak ve rahatlamanızı sağlamayacak derin nefes alın ve düşünün. Yapılması gereken sadece sabır evet zor ama elden bir şey gelmiyor.
-
Yalnız, başvurmak isteyenlerin bile basvuracak hali kalmamistir psikoloji oyle pert
-
Arkadaslar...dun bi arkadas kurumdanim deyip bize yukarda sonuclari giriyolar...mesaiye kaldik gibi biseyler soylemistii...oda mi bos cikti
-
Heyecanla gruba giriyoruz bir şey var mı diye saçma sapan tartışmalar. Hey Allahım ya ...
-
O arkadas dun mesaiye kaldiklarini biliyodu madem bugun niye bisey yazmadi...acayip seyler oluyo
-
@RqzeeT allah ıslah etsin
-
Vay be yok mu bi haber yine mi patladık ya
-
Bir haber yok mu @paretowilfredo
-
@elifce adam haftaya sorusturabilirim ancak yazdı ya
Artık duyum haber bekleyecegimize yarın arama yapalim... -
@guzelgunler evet yazdıktan sonra hatırladım ve silemedim