2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hangi akla mantığa dayanarak , burda konuşulan şeyleri , böyle birşey var mı diye kurum yetkililerine aktarıyorsunuz hayret ediyorum
-
@sgkdntyrd hocam söylenmesi de sorun değil ama kaç tane oda var memurlar oturup birbirine sen ne dedin sorana da demiyorlar herkes bir şey söylüyor, yalnız kimse bilgi vermedi burdan yalan söylüyorlar denmesi çok yanlış. Diğerlerini bilem ama kendi adıma sormasam sordum demem, diyen de ruh hastasıdır. Yani kendi adıma artık yarım saate açıklanacak diye haber de gelse paylaşmam.
-
@sgkdntyrd hocam forumu takip ettiklerini kendileri söylemişler. Nyse inşallah tez vakitte acıklanır temennisini yine bırakıyorum:)
-
@beklemeci seni sinirlendirmek istemem ama hangi gerizakalı uyduruyor bile dedi zaten okuyormuş sen o numarayı arayıp kendini tanıtıp kurumda çalıştığını kimden bilgi aldığını söyleyip utandırabilirsin ben olsam bunu yapardım
-
@FranciscoNittin ne zaman açıklanacağıyla ilgili bişey söylemedi mi?
-
@FranciscoNittin hocam işim yok onunla mı uğraşacağım bilmeden etmeden millete hakaret edebilen, yalan söyleyebilen mahlukata Allah sorsun , kimle görüştüğüm belli, yazışmalarımız duruyor. Ben sorduğumu ve aldıgım cevabı bilirim geri kalanın da ne dediği ilgilendirmez ama yalancı muamelesi baydı açıkçası.
-
@sgkdntyrd ben aktarmadım zaten arayınca kendi biz forumda yazılanları görüyoruz diyor arasaydın bilirdin . numarayı bıraktım arkadaşlar isteyen arasın . @bcbc3434 her zaman söylenen bize gelen bir şey yok inşallah en yakın zamanda açıklanır dedi.
-
@beklemeci ben söylenenleri aktardım sadece yalan değildir yalandır bilemem sizde ararsanız farklı konuşacaklarını sanmam .
-
Elçi ye zeval olmaz da yetkilisinden yetkisiz ine kim olmayan bişeyi olmadigini bilerek söylüyor umut tacirligi yapıyorsa hakkım helal değil. Öteki tarafta herkes hakkını helal etse ben le karsilacak bunu da okusun.
-
@FranciscoNittin hocam sizinle ilgili bir durum değil zaten öyle denmişse siz de bunu yazıyorsunuz, bize de deneni yazdık. Bilgi verenlerin denetmenlik yeterlilik sonuçlarıyla karıştırmış olabileceği yanlış bilgi vermiş olabileceği gibi bir durum söz konusu olabilirmiş ama o bilgiyi alıp buraya yazan insanların sorunu değil bu, güzel haber duyduk söyleyelim diye iyi niyetle yazılıyor . Neyi paylaştıklarına dikkat etsinler madem burayı okuyorlar ya da sonra kibarca düzeltsinler yok öyle bir şey yalan söylüyorlar demek nedir yani.
-
Bakanlığın bütçe görüşmeleri başlıyor.
-
Milletle kafa buluyorlar , gerçek neyse onla karşılaşalim artık.
-
Aynı memur arkadaşlardan çok zeki olanlarından birisi bize gelen bir şey yok diye telefonda arayanları fırçaladıktan en fazla yarım saat sonra sonuçların açıklandığını,
Aynı memur arkadaşlardan çok zeki olanlarından birisi dava açan arkadaşın maliyede çalıştığını, işi olduğu halde inadına dava açtığını telefonda arayanlara söyledikten kısa süre sonra adamın işsiz olduğunu öğrendiğimizi,
Unutmadık
-
Sonu 8443 ile biten numarayı aradım. Dernek başkanı hakkında dert yandı biraz. Onun bu bilgiyi bilmeye yetkisi yok inanmayın dedi. Herhangi Bi çalışma yokmuş sınav hakkında gelirse 1-2 saatlik incelemesi var açıklarız dedi. Asıl bomba listenin bakanlığa hiç gitmediğini bütün işlemi sınav komisyonun yaptığını söyledi. Onlardan liste gelecekmiş. Bakanlık bu işlere karışmaz dedi
-
@petrichor Hocam şu açıklama bile düz memur arkadaşın bürokrasiden bi-haber olduğunun göstergesi değil mi? N'apıyormuş komisyon 5 aydır? Bi toplantı odasına kendisini kapatıp listeleri mi tartışıyormuş? 12 Angry Men in SGK mı bu :))
Burayı okuyolarsa şunu söyleyelim, yetkilerini çok aşan ve bilmedikleri işler hakkında konuşup insanları yanıltmasınlar, kafa da yormasınlar. Onlara iş gerektiğinde yapmaları gereken söylenir, yaparlar -
@petrichor Banada aynı şekilde biz ilgili kuruluşuz listenin bakanlığa gitmeyeceği bu işin sadece sınav komisyonunda olduğu bilgisi verildi. Taşlanırırm diye bunu burda yazmak istememiştim ama aylardan beri aynı şeyi söylüyorlar . Soru şu O zaman bakanlık özel kalemi bunu bilmiyor mu eylül eylül diye bilgi verdi .
-
Arkadaşlar ben de aradım, asıl bomba bende. Mülakat hiç yapılmamış aslında, komisyon şanslı 400 kişiyi tüm iibf öğrencilerinden seçecekmiş. Mülakatla alakası yok, forumu okuyoruz, mülakata girdik diye uydurmasınlar bir yerlerinden dediler.
-
Kendi çalışan memuru o zaman açıklanacak diye böyle bir tweet atıyor? https://twitter.com/shnmsk/status/1204442882297470976?s=19
-
@Zach Bu kadar ilginç haberden sonra ben de aradım hocam;
"Memleket sandıkları buyrun?" diye açtılar. Açan memur Osmanlıca konuşuyordu. Galiba büyük tufaya geldik -
@petrichor Hocam yanlış hatırlamıyosam sizin Bakanlığa listenin gittiği konusunda çok net bi duyumunuz vardı. Yanılıyor muyum?