2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Daha önce kurumdan Bilgi getiren arkadaşlar gelişme yok mu?
Arkadaşlarınıza tanıdıklarınıza sordunuz mu tekrar?
En az 4-5 kişi vardı bu şekilde Bilgi veren -
Valla ben de sgk denetmen yardımcısı arkadaşımla dün konuştum o da yeterliliğe girdi kardeşim sizinkini de bizimkiyle beraber açıklayacaklardı dedi kurumun içinde söylenen hep bu şekildeymiş duyumlar da hep bunu gösteriyodu ama anlamadım ben bu işi
-
9.pro olarak ne beklerdik hey gidi günler..
-
Hay şu bedelli ödenecek ilaçlar listesine ....
-
Bu gençliğe gerçekten yazıktır, KPSS sınavı yap onu geç kurum sınavı yap sonra bide mülakat yap sonra bi de onu en az 5 ay bekle sonra çoğunuz kazanamadınız tekrar deneyiniz yazıktır umarım en yakın zamanda açıklanır yolumuzu çizeriz Mevlam hepimiz hakkında hayırlısını versin.
-
Arkadaşlar duyum getiren arkadaşlara bişey demek hoş değil neticede aracılar . Ama insanlar böylesine umutlanmışken duyumlar boşa çıkınca duyumların kaynağına tekrardan sorarak durum güncellemesi yapması doğru olandır diye düşünüyorum
-
@Kblybng zaten herkes bu haftayı işaret ediyodu ama herhalde haber dışarıya sızdırıldığı için kurum buna tepki gösterdi ve açıklamama kararı aldı
-
@bcbc3434 biz neye tepki göstereceğiz ha bi de nasıl her türlü olan bize oluyor
-
Arkadaşlar bence cumayı bekleyelim her kurumun kendi dinamikleri olabilir. Şartlar ve koşullara göre değişebilir diye düşünüyorum ve olmayan duyumu paylaşıp insanların umutları ile oynayan kişileri de allaha havale ediyorum. Burda işi olup memnun olmayan ve işsiz olup istediği mesleğin mülakatını bekleyen 1600 kişinin duyguları işe oynamanın bedelini allah ilerde gösterir. Saygılar
-
Televizyon izlemiyorum ama butce gorusmeleri cok hareketli geciyormus herhalde biraz ortaligin sakinlesmesini bekleyebilirler
-
@samettin şu an enerji bakanlığının bütçesi görüşülüyor hocam Aile bakanlığına ya geçilmedi ya da sabahtı bitti çoktan
-
Nasıl bişeyse ülkedeki her gelişme etkiliyor süreci
-
Yönetim kurulu toplantısından haberi olan var mı ?
-
@takkurt kardeşim yönetim kurulu toplantısını bir tek sen söylüyorsun sende bilgi var mı sen onu de hele
-
@redcrossbjk Dostum ben sadece bu hafta ki duyumlara bakıyorum nabız bu kadar yüksekken böyle bi anda düşme çok anlamsız geliyor. Bu yüzden de bi itici güç olarak görüyorum bu gün ki toplantı ya da görüşmeleri ya da görmek istiyorum bilmiyorum
-
Nasip ne diyelim açıklamayacaklar sanırım
-
Birbirimize olumlu düşünceler geçirelim arkadaşlar zaten yorgunuz birbirimizin moralini bozmaya gerek yok , yeterlilik açıklandığına göre bizim ki yakın diye düşünüyorum , yeterliliği beklemış olabilirler hiyerarşik i bozmamak için
-
@sgkdntyrd inş yarın açıklanır teftiş te cuma açıklanmıştı
-
@bcbc3434 inşallah yarın açıklanır
-
neden şu sayfadan ayrılamadım bugün ...