2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@aroma umut hocam umut , yitip giden umutlarımız . Bugün yarın bi saat sonra haftaya, ay sonuna kadar , yıl sonuna kadar vs vs Bekle sonra sus pus otur
-
@heycorc404 btk ya calişacak kafa kalmadı sgk sebebiyle bari dısarı cıkayım dedım tlfnu elimden düşüremedim. Kendimden sıkıldım artık ...
-
@aroma Allah yardımcınız olsun hocam, siz ve bu durumda olan arkadaşların yapması gereken gireceği sınavlara odaklanmak olmalı , bunu sizde biliyorsunuz , ama zor da olsa yapılması grrrken bu maalesef.
-
@aroma iki gündür sabah kalkar kalkmaz pcyi açıyorum akşama kadar bir burası bir sgk duyurular sayfası açık bir de meclis tv açık bütçe görüşmelerini dinliyorum.. az önce kapattım bende
-
@redcrossbjk kurum başkanının bildirimlerini açman yeterli hocam inanın önceden tweet atacaktır.
-
@denetcii o da açık aslında hocam ama işte ya atmaz ve görmezsem diyorum bakıyorum çaresizlik...
-
@redcrossbjk doğru hocam sende haklısın
-
Buradaki insanların en düşüğünün puanı 85 herkes bilgili zehir gibi ama kimse görmüyor bu insanları bakan görmüyor msbağlı görmüyor komisyon görmüyor hepsinin keyfi yerinde makamları var maaşları var gülüp eğleniyorlar kimsenin umrunda değiliz kalbinde zerre merhamet olan insan çıkar bir açıklama yapmayı kendine borç bilir ama yok neyse dostlar rabbim kimsenin emeğinin karşılığını zerre zayi etmesin maddi manevi kimde alacağımız varsa onu da.
-
Değerli arkadaşlar, merhabalar.Sizlerden bir ricam olacak.Lütfen sosyal ortamda özellikle forumda ve twitterda sabrımızın tükendiği şu günlerde sgk konusu ile ilgili kurum,kuruluş,şahısların paylaşımlarına özellikle bakan,bakan yrd,başkan,kalem vs. yorum yazarken yada bunları etiketlerken daha özenli davranalım.Asla hakaretvari sözler kullanmayalım.Daha temiz ve Sayın vs türü resmi ifadeler kullanarak mesajlarımızı yazalım.En kısa zamanda sonuçların açıklanması dileğiyle şimdiden teşekkürler.
-
@Aslan-Reyiz Yazdığımda yanlış bir şey görüyorsanız silin ben silemiyorum ama kesinlikle hakaret ifadesi kullanmadım
-
@serdengecti01 hocam sizi kastetmedi yanlış anladınız.
-
@serdengecti01 aynen hocam genel ifadeler kullanmış sizlik değil durum bnce de:)
-
@Aslan-Reyiz Gerçekten haklısınız. Uzun zamandır forumda yazılanları hayretle okuyorum . Arkadaşlar sakin olun
Bugün olmazsa yarın ,elbet bir gün açıklanacak.
Sabırlı olun. Bu yol hep uzundu . Yinede öyle oldu. O yüzden burdan sayıp dökmek ona buna laf söylemek hiçbirşeyi değiştirmeyecek. -
Arkadaşlar süreç yordu herkesi ama ne yazıkki böyle hep, SGK yı bi kenara bırakın diğer şeylere odaklanın en kötü ders tekrar edin, açıklandığı zaman elbet haberiniz olur, çok didikledi mi ne bileyim çok istediğimizden mi ne olumsuz sonuçlanıyor, ben şuan çalıştığım kurumu kazandığımı mülakatlar açıklandıktan 3 gün sonra öğrendim, Allah bir kapı açıyor en sonunda
-
Insallah guy gelmeden aciklanir da biraz rahat ederiz. 400 kişi 400 kişidir.
-
İnşallah Cuma'nın hürmetine yüzler güler inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır
-
Hayırlı günler, Cumanın hayrıyla inşallah bugün açıklanır ve hepimize nasip olur
-
Hayırlı cumalar herkese inşallah ogün bugündür rabbim herkesin gönlüne göre versin
-
@Shane-larkin amin.. bugün açıklanacağına dair bi hareketlilik herhangi bi emare gören var mı arkadaşlar
-
Sayın Başkamızın bu sonucları cok bekletmeyeceğini düşünüyorum. Kendisinin denetmen yardımcılığı meslek mensuplarına verdiği önem aşikar ve alım sürecinde gerekli hassasiyeti gösterdiğine de eminim. Ben de sizler gibi yaklasık 5 aydır bu sonuçları bekliyorum. Kurumun elinden geleni de yaptığına eminim.O yüzden sakinliğimizi korumaya devam. İnşallah bu beklediğimiz son cuma olur