2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar aradığınızda bilgi almayı beklemeyin zaten modunuzu buna bağlı düşürmeyin gelişme var demez onlar
-
istihdam başlığında feragat edip etmeyeceğini sormak için birkaç kişi aranmış. Orada da bir kıpırdanma sanırım. Bu hareketlilik son bulmaz ve açıklanır inşAllah iş müfettiş istihdam ve denetmenlik
-
@fetih dostum hukuk devleti denen sey bizde olmadigi muddetce boyle seyler olmaya devam edecek...saglam bi yaptirimi olsa yonetmelik maddesini cignemenin boyle seyler olmazdi
-
Dernek başkanı falan haftaya duyum aldık demiş dedim oda sen personel daire başkanlığına mı dernek başkanlığına mı inananırsın soruyorum sana dedi adam.Aynı cevabı vermekten herkese bizde yorulduk dedi inşallah açıklanırda bizde sizde kurtulursunuz dedi.Bize ne zaman derlerse gelir açıklarız dedi mesai saati yok dedi
-
Arkadaşlar kurumu arayarak herhangi bir bilgi ogrenmemiz mumkun degil. Lutfen enerjimizi ve çabalarımızı kurum yöneticilerini etiketleyerek twitter uzerinden harcayalim
-
bu kadar olumlu duyumdan sonra nasıl açıklanmaz yaa kafayı yiyecez valla
-
Eylül ayının aynısını mı yaşadık şimdi halbuki duyumlar güçlüydü. İnşallah bugün açıklanır.
-
@Aslan-Reyiz sizler daha bilgilisiniz hiçbir gelişme yok mu
-
İstihdamda bir hareketlilik var biz de henüz bir şey yok.Beklemedeyiz.
-
@Aslan-Reyiz dostum sizin ikisinin beraber açıklanacağına dair herhangi bir duyum yada kulağınıza gelen başka bir duyum yok mu
-
@Shane-larkin yok hocam.
-
@Aslan-Reyiz iş müfetteşliği hk bişiler var mi
-
@Jarvis onun baya çıkmazda olduğunu duydum.Bu dava meselesinden dolayı sanırım.
-
Arkadaşlar siz hiç herhangi bir yerde telefonda evet bugün açıklıyoruz dediklerini duydunuz mu?
Şu hareket biçimi dernek başkanını da Burcu hanımı da, haber vermiş diğer arkadaşları da ciddi şekilde zora soktu. Muhtemeldir ki gelecek alımda hiçbir şekilde duyum alınamayacaktır SGK'dan. Malesef buna sebep olan da telefon konusundaki ısrardır. Ayarsız eleştiriler, makamlara hakarete varan tepkiler de cabası. Forumu da göz önüne attınız, kimse artık buraya kendisini riske ederek duyum falan yazmaz. Kurumun hatta bizzat üst yönetimin tepkisini çekti duyumlar. Bu yüzden buna katkısı olan herkese teşekürler
-
@Godot "İsmim Nazım, saadetimi kendim yıktım."
-
@Aslan-Reyiz Ne o dava olayı?
-
@Godot hocam haklısınız gerçekten yani evet çok mağdur edildik ama o sert tepkiler veren arkadaşlar biraz hata yaptı
-
@Godot Nasrettin Hoca demesin sonra hırsızın hiç mi suçu yok diye
-
@sgkdntyrd bence istihdam uzman yardimciligi aciklandiktan sonra bizi aciklayacaklar. Bide GUY ilani muhabbeti geldi bugun. GUY ilani da bizim sonucu bekliyor olmasin mi :). Aklimda bizans entrikalari gibi bagladim hepsini birbirine sonumuz hayirola insallah
-
@Godot hocam zaten gelen duyumu , kuruma söylemek hangi aklın göstergesidir hayret verici , yani ne bekliyorsunda söylüyorsun , evet haklısınız öyle birşey var demelerini mi , duyum verenide zan altına sokuyorsunuz,