2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Caykovski Hocam hırsız teşbihi Kuruma ise bu nüktede, yukarıda yazdığım boşa edilmiş bi söz demektir
Başka bir şey söylememe gerek yok bence. Açıklansın diye o kadar koşturan arkadaşların emeğine, çabasına oluyor olan.
Herkese iyi bekleyişler Böyle devam arkadaşlar. -
5 aydır bekleyen bizler merak edip aradık sorduk diye nasıl suçlu oluyoruz arkadaşlar ben anlamış değilim.Aman duymasınlar aman alınmasınlar peki ya biz biz nolacaz kimse bilgi vermiyor zengin fakiri bilmiyor ama yine biz mi suçluyuz
-
@enso arayıp, sorularbilir hocam ama forumda konusulanlar yada duyumu kurumla paylaşmak abesle iştigal değil midir
-
@sgkdntyrd olay tamamen sizin böyle böyle personelleriniz var dışarıya böyle bilgi sızdırıyorlar siz neden gerekeni yapmıyorsunuz demek oluyor bu da
-
@sgkdntyrd pardon kardeşim ama duyum dediğin ne ki ya kesin olmamakla beraber açıklanacak diye duyum aldık ifadesi kime zarar verdi ki anlamış değilim bizde ekmeğimizin peşindeyiz 5 ay az mı sence birşeyler elde edip öğrenmek için sormak niye kötü karşılanıyor
-
@Estevez acıklancagini sadece kurum baskanının tebliğ etcegi birseyi sırf bizim yüreğimize su serpmek için daha önceden bilgi veren insanları zor duruma düşürmekten başka birşey değil
-
-
@sgkdntyrd siz bu kafayla 5 ay daha beklersiniz o zaman aman bize kızmasınlar aman duymasınlar diye diye
-
Tartışmalar yersiz hemde çok yersiz birbirinizşn kalbini kırmayın akşam 18.00 a kadar bekletiz olmazsa zaten bende umudumu yitircem napalım devletimiz karşısında boynumuz kıldan ince nasıl uygun görülürse öyle olur sizde burda tartıştığınız ile kalırsınız
-
Bazıları bir şeyleri anlamamaya yemin etmiş hala devam ediyor provakasyona @mk-ank
-
@Godot Espirili bir dille 5 ayı aşkın bir şekilde insanları bekleten kurumu eleştirdim sadece buna hakkımız olduğunu düşünüyorum
-
@albertcamus hocam şu banlanan hesap dün hakaret mi etmişti ben göremedim küfür felan mı vardı
-
@enso sormakta problem yok hocam. Bu tarz süreçlerde bilgi verilecek olsa kurum dönem dönem açıklama yapar zaten ama arkadaşlar iyi niyetli olarak kurum içerisinden bilgi akışı sağlıyorlardı normalde bu hoş karşılanacak bir şey değildir. Üstüne kurum içinden bize böyle duyumlar geliyor aslı nedir tarzında sürekli kurum aranarak bilgi alınmaya çalışıldı mı bunun rahatsızlık oluşturması normal. Siz kendi açınızdan bakıyorsunuz evet uzun zaman bekleniyor artık mülakatlar da bu da yorucu oluyor ama hepimiz aynı süreçten geçiyoruz. Sadece sgk değil yani olay hiçbir kurum süreçle alakalı dışarıya bilgi sağlanmasını hoş karşılamaz.
-
@Shane-larkin Hakaret ve tehdit etti hocam. Özelden yok numaranı ver adresini ver çıkışta gel falan filan. Konuşmaya değmez
-
@Estevez Hepimiz piskolij sorun yaşar hale geldik kardeşim itirazım sitemim sisteme benim, şahsi anlamayın kusuruma bakmayın
-
@albertcamus kurumu mu yoksa forumda bbelli kişileri mi ? Hey allahım ya seviye yerlerde resmen reelde karşına çıksa korkup kaçar belki son zamanlarda çok türedi bunlar
-
@Shane-larkin Direk şahsımı hocam. Malesef öyle bir hale geldi.
-
Gençler az daha sakin olun ve sakin kalmaya çalışın.. Gün daha bitmedi. Bu da bir umut demektir. Biraz daha sakin...
-
Arkadaşlar forumda konuşma üslübuna lütfen dikkat edelim burayı şahsi fikrim “Bakalım alacağımız denetmen adayları nasılmış” diyerekten kurumun üst düzey yetkilileri tarafından takip edildiğini düşünüyorum bunu düşünerek hareket edelim
-
@albertcamus anladımchocam banlanıp gitmiş zaten boşverin