2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
-
@LioN siz aradıniź mi hocam kurumu buraya uzun uzun yazmışınız kurumu arayip bu üslup ile bilgi almışınızdır diye umut ediyorum
-
@onuktekin kardeşim 30 kişi falan toplancaz güzel bir mektup yazcaz gitçez külliyeye Sayın Fuat OKTAY beye iletilmesini talep edeceğiz
-
@Jarvis Belliki senin bir yerlerden kafan rahat asıl sen boş yapma kime nasıl konuşacağıma sen karar veremezsin
-
@timuçin hukuk devleti burası kardeşim diye düşünen biri.yazik yani çoğunuz köle gibi davranıyorsunuz sisteme karşı.hak aramak diye bir şey var..
-
@sınavuzmanyrd +1 beni de yazın bu işin tarihini netleştirelim artık yeter
-
Tüm gelişmeler ve aktarilan bilgiler bu hafta icin açıklanacağı yönündeydi. Bu bilgilerin geldigi kaynakların hepside güvenilir kişilerdi ve bunun ile paralel sali günü kurumu aradigimizda da hazirlik yapildigina yetistirmeye calistiklarina dair bilgiler geldi. Bu sefer sürecin tikanmasini gerektiren sebep ne oldu acaba bir bilginiz var mi? @Aslan-Reyiz @pareto_wilfredo
-
@sınavuzmanyrd, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@onuktekin kardeşim 30 kişi falan toplancaz güzel bir mektup yazcaz gitçez külliyeye Sayın Fuat OKTAY beye iletilmesini talep edeceğiz
Çok makul. Ankara'da kimler var?
-
@sınavuzmanyrd haşmetlilerimizi kızdırmayalım
-
@paretowilfredo @Aslan-Reyiz Üstadlar menfi müspet bir bilgi verir misiniz çok yorulduk. Şahsen olumsuz olsa bile aydınlatıcı bir açıklama yapmanız faydalı olacaktır.
-
@onuktekin kardeşim bu işin organizasyonunu forumdan güvenilir ve popüler biri yapmalı beni aşar ben ankarada yaşıyorum heryere gelirim hazırım
-
@JamesTobin herhangi bir gelişme yok bilgi de verilmiyor ,tamamen kurumun ve bakanlığın inisiyatifinde.Elimizden geleni yaptık ama dediğimiz gibi biz karar makamında değiliz ,artık sadece beklemedeyiz.Herkesin hakkında hayırlısı olsun inş en kısa sürede sonuçlanır.Destek olan herkese emekleri için teşekkürler.Mektup etkinliği yapacak arkadaşlara da kolay gelsin.Saygı çerçevesinde hak aramaktan daha doğal bir şey olamaz.Hayırlı forumlar.
-
@sınavuzmanyrd öyle deyince siz organize edersiniz diye düşündüm. Sınava girenler olarak bunu planlamalısınız.
-
Peki o zaman haftasonu bir organizasyon başlangıcı yapayım inşaallah. Pazar günü katılmak isteyenlerle wp gurubu kuralım ve orda halledelim
-
@sınavuzmanyrd mevcut durumdaki wp grupları ya da grubunda gelebilecekler belli olur aslında. Faks ve telegraf da alternatif yollar olabilir.
-
Yeni açılan ya da daha önce forumda pasif takılan, fikir beyanında dahi bulunmayan hesaplar gelmişler hak hukuk edebiyatı yapmaya kalkışıyor şu zamana kadar neredeydiniz dostlar?
Herkes süreçten vazgeçmişken belli arkadaşlar vazgeçmedi bayrak tuttu bir mücadele gösterildi bunun neticesinde önergeler verilmesi sağlandı bir ses oldu bir ışık oldu bu aşamalara gelindi.
Süreçle alakalı bu hafta bir hareketlilik yaşandığı doğru bunların hepsi kafasını kuma gömen ekibin dışındakilerin mücadelesi sayesinde yaşandı. Kurumun süreci işletişi tamamen haksızdır bunda hemfikiriz fakat özellikle son aşamaya gelindiği anda bazı arkadaşların sinirlerine hakim olamadığı için kurum özelinde ters dönüşler yaşandı murat uratın paylaşımları kaldırması bunun en büyük kanıtı onun üzerine birkaç gün sessiz kalalım denildi bekleme moduna geçildi.
Kafasını kuma gömen arkadaşlar, kafasını kaldırdıklarını anda gördükleri manzara bu olunca hakkınızı arayın moduna bağlıyorlar sanırım.
Herkes çok yoruldu bir haberle yükseliyoruz başka bir üzülüyoruz 140 gündür bu süreci yaşadık anlaşılan birkaç gün daha yaşayacağız.
Her zaman nabza göre şerbet verdik yine devam edeceğiz.Özel faydadan ziyade toplumsal faydayı ön planda tuttuk.Bu saatten sonra bunu böyle yapalım şöyle yapalım diyecek enerji kalmadı farkedebiliyorum.Ama gözüken şu ki sonuçlar açıklanana kadar mücadeleye devam edeceğiz.
Tek isteğim var karşı tarafın bir devlet kurumu olduğunu unutmayalım, aynı şekil karşı tarafında bizlerin ne kadar yıprandığını farketmelerini, pire için yorgan yakma bahanelerine girişmemelerini..
Herkese tekrardan sonsuz sabırlar diliyorum. -
Aklım almıyor bu söylenenler doğruysa 3 5 kişi 1600 kişinin ve ailesinin emeklerinin sabırlarının nasıl ateşe atıldığını anlayamıyorum
-
Pareto üstadın düştüğü şerh gerçek oldu. Beklentileri yıl sonuna kadar açıklanacak şeklinde genişletip revize etmek akıl ve ruh sağlığı için önemli.
-
@onuktekin o da olabilir kardeşim ama işte organizasyon gerçekten zor yani sosyal medyası kuvvetli olan bir kardeşimiz gönüllü olsa da bizi toparlasa. Gönüllü olmassa ven pazar günü burdan bişeyler yapnaya çalşırım inşaallah
-
@adalet81 kaldı ki bu ilan geldiğinde dahi puanı yetmediği için provoke eden dengesizler vardı, bunların gerçekten mulakat sonucu beklediği dahi kesin değil. Anonim hesaplardan bizi de içine alan paylaşımlar yüzünden beklediğimizi düşünmek gerçekten çok yorucu