2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@karagergedan kime dediniz hak hukuk edebiyatı yapıyor vs. diye etiketleyin ki cevap vermek isterlerse cevap versinler.
-
@karagergedan herkesten Allah razı olsun gördük kimler neler yaptı.sorun o değil.niye açıklanmıyor diyen insana saygılı ol sakin ha yapma deme olayı nedir.yanlis bir şey mi yaptı beş aydır geceli gündüzlü verdiği emeğin ne olacağını bekliyor.ve tamamen keyfi bir davranıştan dolayı açıklanmıyor.kurumun itibarına kimse bir şey demiyor. Şahısların umrunda değiliz. Saygılar..
-
@adalet81 Bir suçlu arama niyetinde olmamamız gerekiyor bu aynı kısır döngüde birbirimize zarar vermekten başka bir şey değil.
Kurum şuan bu durumun böyle yaşanmasını istiyor eyvallah diyip elimizden gelen mücadeleye devam edeceğiz. Mantıktan uzak işletiliyor süreç belirli bir mantık içine alacak şekilde teoriler kursak bile hepsi elimizde patladı şuana kadar. -
@karagergedan haklısın
-
2-3 gün önce arkadaşlarından Bilgi getiren arkadaşlar durum güncellemesi yaparmısınız lütfen , sizler de aracısınız kimsenin size kızma hakkı yok, art niyet olmadığı sürece
-
Saygıdeğer arkadaşlarım, herkesin gergin ve artık katlanılması çok zor bir ruh halinde olduğunun farkındayım. Mülakata girdikten sonra 30 gün içinde açıklancak umuduyla buralara kadar gelmemiz, ve gerçekten şu süreçte sürekli duyumlarla yaşamamız ve sonunda hüsrana uğramamız veya ne deniliyorsa.
Öncelikle şunu belirteyim, insanların kurumu aradığında “biz de bilmiyoruz / bize gelirse zaten açıklanır” tarzı cevap vermelerini değilde “aramayın” vb. söylemler ile cevap verilmesine hakları olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda kurumu eleştiren arkadaşlarımıza kimsenin çıkıp yapmayın deme hakkı olmamalı.(Tabi doğru üslup ile yapılan eleştiriler için konuşuyorum.)Bizler bu mülakat sürecinde gördük ki -özellikle @paretowilfredo arkadaşımızın dediği gibi- bu kurumda kesin denen bir olgu yok. Her şey bitti, tamamen bilinmezliğe doğru giderken, @Aslan-Reyiz önderliğinde 1600 kişiden saysan bir elin parmaklarını geçmeyen arkadaşlarımızın gerek soru önergeleriyle gerekse telefon bağlantılarıyla tekrar umudumuz diri tutuldu. Özellikle bizlerin açıklanmadı diye bu arkadaşlara değil olumsuz cümle kurmak, tek bir hece bile yazmaya hakkımız yok. Ki onlarda “olmayabilir” şerhini her duyuma eklemişken.
Şimdi elimizden ne gelir ne gider kendi nezdimde hiçbir fikrim yok ama umarım ki bu sürecin kısa sürüp sonunda Dünya’nın en kutsal değeri olan emeğin zaferinin olduğu bir sonuçla karşılaşırız.
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlarım, en çokta sabır ile.
-
gerçekten sadece şuralara ya da söylemlere bakıp kendi kibirleri yüzünden bi kaç kendini bilmez çalışan için şu sınavı açıklamak ertelendiyse Rabbim hepsinden hakkımızı öteki dünyaya bırakmadan bu dünyada aldırsın. Şu gencecik insanları her saniye şu sayfadaki çaresizliğini okuyup kin duyup açıklamıyolarsa daha beterlerini yaşarlar tez vakitte inşallah .Herkes işini yapıcak istersek yüz kez ararız onun işi o telefona cevap vermek ,istersek herşeyi yazarız 5 aydır bekliyoruz yine onların işi bu mağduriyeti gidermek okadar .
-
Bazen kendi kendime sorguluyorum ben nerdeyim napıyorum bu ateş çemberi içinde ne işim bar diye diye stres dert sahibi oldum kafamda egzama türedi yinede karşımda devlet kurumu olduğu gerçeğini değiştirmedim vardır bildiklerindedim hayırlısını diledim. Burda öyle hakaretler esildi ki utandım resmen. Geç kalınmış olabilir belki ama belki başk nedenler oldu ??? Bu tarafından hiç bakmadınız mı ha bu arada kimse bana yalaka demeye klkmasın öyle düşünen kendini sorgulasın benim ffikirlerim bu yönde
-
il göç yazılı bölümü de tamamlandı.. Yakında sözlü kısmına geçerler biz de burada hala eleştirmeyin, eleştirenleri eleştirmeyin, üsluba dikkat edin vb şeyler konuşup duruyoruz. Bugün de anlaşılan bir sonuç olmayacak. Kısır tartışmaları bir kenara bırakalım.. Şu an elimizde beklemekten başka çare yok. Bu haftada bitti ne yazık ki..
-
@redcrossbjk ilgöçün hızına Gülsemmi ağlasam mo bilemedim
-
Ayrıyetten Guy ve ya başka bir sınav bekleyen arkadaşların düşüncesi “SGK açıklansında 400 kişi rakibimiz azalsın” olduğu sürece bir milim ileri gidemeyiz.
Yönetmelikte yazan süre geçmiş, bilgi almak tamamen imkansız olmuş umurlarında değil. Guy veya başka bir sınavdan başarılı olamayıp belki 11.promosyon SGDY mülakatına gireceksiniz, aynı süreci yaşamamak için bile bu süreçte destek olunması gerekirdi.
İİBF’liler olarak en büyük eksiğimiz bu, birlik olmak nedir bilmiyoruz. -
Askerde gazeteciyle tanışan biri vardı. Doğrudan başkana ulaşabilmişti sanki. Şuan tekrar ulaşma imkanı var mı? Hatta haber yaptırma imkanı bile vardı yanlış hatırlamıyorsam
-
Tbmm sitesinde kontrol ettim soru önergeleri işlemde gözüküyor bu ne demek bilen varmı yani imzada gözükenden farkı nedir
-
@sınavuzmanyrd Ben mülakat beklemiyorum ancak böyle bir görüşmeye seve seve katılırım. Artık yeter insanların hayatlarıyla oynamasinlar.
-
@petrichor evet o arkadaş burdaysa lütfen cevap versin o da bizim gibi muzdaripti, bundan daha iyi bir sebep olamaz gazeteci arkadaşına ulaşmak için
-
İl göç açıklandı bile. Darısı bize artık...
-
@adalet81 burdayım dostum şimdi sordum. Bişey çıkarsa paylaşırım burda.
https://imgyukle.com/i/RWGTW0 -
@mrnobody Hay Allah senden de razı olsun kardeşim, cevap gelmeyince o arkadaş ta cevap vermiyor bizi takmıyor galiba diye düşünmeye başlamıştım
-
ya guy gelecek bura çıldırmış vaziyette. Sgk guyu etkiler niye açıklanmıyor yahu. Hani bu hafta açıklanacaktı
-
Artik aciklansada kimse inanmayacak, koca bir nesli aylik 5 bin lira icin heba ettiler, ya ilan vermediler ya da ilan verip aylarca aciklamadilar