2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
İleti silinmiştir.
-
İleti silinmiştir.
-
Foruma üyelikte kesinlikle akıl sağlığı ve zeka yaşı raporu istenmeli.
-
Su saatten sonra artik aciklanmasi hayal oldu mufettislige dondu çünkü 5 aydir aciklanmayan mulakatin mazereti olamaz bence
-
@jokerface hocam yani yeter artik kaprislerinizi kendinize saklayin herkes stresini buraya yansıtıyor aciklamamalari hata oldu keske 1 aydan aciklasalardi boyle buyuk bir psikolojik gerginlik olmazdi yolumuza bakardik en azindan
-
@jokerface Evet dostum haklısın müfettişliğe döner bence de en az 18 ay bekleyecek şekilde ayarlasın kendini herkes arkadaşlar, sanırım dostumuzun sağlam bir kaynağı var bu konuda.
-
@tuntirikos kaynak falan yok kardesim benimki artik tukenmislik artik kimseye cevap verememek cunku cevabim kalmadı gercekten cevremdeki insanlara en iyisi sgkdan öncesine donmek mulakata girmemis gibi yapmak
-
@samettin ne kaprisi hocam ben olani söylüyorum gidisati sence normal mi yasananlar
-
@jokerface tamam bn aldım sözümü geri zaten
-
@jokerface Peki dostum siz öyle yapın, ne güzel kendinizce güzel bir yol bulmuşsunuz, haklısınız kızmakta hepimiz aynı durumdayız ama bu karamsar düşüncenizi burada yazıp zaten canı sıkkın insanların keyfini de kaçırmanın bir anlamı yok ki, bu ay bitmeden açıklanması ihtimalini her zaman daha kuvvetli bulduğu için ben Pareto üstadın önümüzdeki hafta yenileyeceği soruşturmayı bekleme taraftarıyım, o zamana kadar sağlam bir kaynağı olmadığı sürece lütfen olumsuz çıkarımlar, tahminler yapıp zaten zor olan bu süreci daha da zorlaştırmayalım arkadaşlar rica ediyorum. Herkese hayırlı akşamlar.
-
@tuntirikos tmm eyw kardesim bundan sonra icimize gomeriz napalim kusura bakmayin arkadaslar biraz da ben sitem edeyim dedim surece
-
Merhaba dostlar ,
Reyiz, SGK ne oldu diyenlere ortak cevabımdır :))
Arkadaşlar daha önce gerek şahsım gerek @paretowilfredo üstadın da dediği gibi son 1 aydır yapılan etkinlik,önergeler vs çalışmaları sonucunda bu hafta bir beklenti oluştu ve çarşamba günü 6.pro açıklandı ve bizimle ilgili gerek dernek başkanından,murat urattan, gerek bakanlık/başkanlık kanadından aldığımız bilgiler de bu yöndeydi ama son gelişmelerin de etkisiyle oluşan bilgi kirliliği nedeniyle bilgi kanallarımız kapanmış durumda ve sonuç da alamadık ve öngörülerimiz de başından beri temkinli davranarak, açık kapı bırakarak bakan danışmanın 28 kasımda vermiş olduğu bilgiye dayanılarak paylaşılan"yılbaşı öncesi açıklanmaya çalışılacak"/yıl bitmeden" ifadelerine dayanıyordu.İnşallah bu gecikme yıl sonuna kadar nihayete erer.Yorulduk,yıprandık,hepimizin derdi ortak.Herkese bol sabırlar diliyoruz.
-
@Aslan-Reyiz acıklayıcı bir bilgilendirme olmuş. Bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler. Sagol var ol.
-
sabırda umut var
tehammülde zorunda kalmak hatta belki çaresizlik.
Simdi bu sürecde bunları kokteyl yapıp iciyoruz. -
Hayretle izliyorum resmen bugün Burda kuruma sayıp sövenler yarın kazansalar o kuruma nasıl aidiyet duygusu hissedicekler. Kimseyi yargılamak değil niyetim ama bu kadarı da fazla çok bekletti dediğimiz kurum istemese bu ilan gelmeyedbilirdi el insaf artık ya tamam biraz fazla bekledik doğru ama bu kadarıda fazla artık.
-
Üstadlar bu süreçte Allah hepimiz yardımcısı olsun. Cidden süreç çok yıpratıcı. Ve uzadıkça daha çok yıpranacağız. Sizlere tavsiyem SGK'yı unutup önünüzdeki sınavlara odaklanmanız. SGK'da maalesef komplo teorileri bitmiyor. Ha bugün ha yarın diye diye 6. Aya neredeyse gireceğiz. Liste kimde yılan hikayesine döndü. Ama şu bir gerçek liste kurumda olsa kurumun bekletme ihtimali 0'dır. Liste kuruma gidiyorsa Bakan hanım açıklayın talimatını vermiş demektir. Bu talimatın üstüne kurumun bekletme şansı yok. Bakan hanım ne derse o olur. Ayrıca kurum yetkileri bize kızmış o yüzden bekletiyorlar olayı traji komik başka birşey değil Reisi Cumhurumuzun çok güzelmiş bir sözü var. "Arkadaşlar Devlet yönetiyoruz Devlet" devlette kızmayla darılmayla iş mi yürür Allah aşkıma. Hem bir kaç hadsiz yüzünden onca insan bu şekilde cezalandırılabilir mi ? çok uzattım. Kısaca liste kurumda olsa ilk günden beri dedikleri bir söz var "bize gelse iki saatte yayınlarız zaten " Sayın Başkanımız Selim Bey listeleri bekletmez, zaten illerin denetmen açığı had safhada neden buna mani olsun. Bizim enerjimizi bakanlık kanadına vermemiz gerekiyor. Bakan hanıma mağduriyetlerimizi dile getirebilecek aracılara ulaşmamız lazım. Sgk başkanını bir salın bize ordan ekmek çıkmaz
-
@BrettonWoods lütfen insanlara telkinde bulunmayı ne yapıp yapmayacaklarını söylemeyi bırakın artık. Burdaki insanların yaşlarını bilgi ve birikimlerini tecrübelerini bilmeden onlara bişeyler yapmalarını söylemekten vazgeçin.
-
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar. Peş peşe yazılması sebebiyle yukarıdaki @BrettonWoods arkadaşımın yanlış anlaması ihtimaline karşı onu tenzih ederek başlamak istiyorum. Sözümün kime olduğunu o kişiler bilirler zaten. Çünkü onlar art niyetliler ve hedefe giden yolda her şey mübah diyenler.
Arkadaşlar ben daha önce hesabımı kendi isteğimle kapattırdım. Forumun gergin havasından olumsuz etkilendiğim için dinlenmek uzak durmak istedim ama uzaktan takip etmeye devam ettim. Bakın burda size ikazda bulunan ve her zaman sizin için çabalayan insanlar var. Ama siz onların sakin olun demesine aldırmadan haklı da olarak tepki gösteriyosunuz. Ama sizi belli periyotlarla başlığa gelerek gaza getirenlerin farkında mısınız? Siz her gün burda birbirinize yoldaşlık ederken gıkı çıkmayan kişiler, konu devlete, kurumlara laf söylemeye, bir anlamda "sallamaya" gelince nasıl da sizin sırtınızı sıvazlıyorlar, görmüyor musunuz? Daha önce de yaşandı bu gaza getirme meselesi, bankacı muhterem arkadaşıyla birlikte başlığı terörize eden zat bu süreçte gelip yine sizi doldurdu, tek bir iletiyle bunu yaptıktan sonra oturdu seyretti başlığı. Sizi tek tek hedef göstermediklerini, alınmamanız için fişletmediklerini nerden biliyosunuz? Bir rakip bir rakiptir diyerek sizin geleceğinizle oynamak istemediklerini nerden biliyosunuz? Dönemin şartları belli. Maalesef algı, bilgiden daha güçlü. Siz ondan daha fazla hakediyorsunuzdur ki bence onlardan daha iyi niyetli kişiler olarak öyle olduğunu düşünüyorum, ama sizi ortaya atarak sizin kazanmamanız için çalıştıklarını görmeniz gerek.
Derdim kimseye şunu yap, bunu yapma demek değil arkadaşlar. Ama sizi ikaz etmek de zorunda hissettim kendimi. Kimin yanında kimi karşısında duracağınızı daha iyi seçin diye söylüyorum bunları. Guy başlığını takip edenler bilir. Orda bir muhterem(!) kişi, sizi fişlediler o yüzden almadılar diyerek nasıl insanları gaza getirip resmen devletle karşı karşıya getirmeye çalıştı. Unutmayın, bu ortamlarda kim sizi dolduruyorsa sizi ateşe atar. O yüzden sakin olun. İsteklerinizi her gün istikrarlı şekilde dile getirin. Sosyal medyayı kullanın. Her mecrada derdinizi anlatın. Cimer, KDK ve önerge konuları oldukça etkilidir bu işlerde. Bugün şu gelinen noktada bu çabaların emin olun faydası vardır. Ve ihtimal vermeyen arkadaşlar var ama Kurumlar A grubu konusunda burayı kesinlikle takip ediyolar. Burada konuşulanlar kurumlara gidiyor, bununla bizzat karşılaştığım kurumlar olduğu için net şekilde söyleyebilirim.
Uzun lafın kısası, istediklerinizi anlatın ama bunu sizi gaza getirenlere aldanarak yapmayın. Art niyetlileri, diğerlerinden ayırın, ayıklayın.
Herkese başarılar dilerim. Hakedenlerin kazandığı, kötü niyetlilerin fırsat bulamadığı neticeler olur umarım. -
@Fsm üstad yazdıklarımın nesi seni rahatsız etti. Herkes sizler kadar tecrübeli olamıyor maalesef. Sgk açıklanacak diye insanlar perişan oldu. İnsanlara sürekli bugün yarın açıklanacak denilmesini sevmiyorum. Açıklanacağını kimse bilemez. Başkan tweet atar hepimiz öğreniriz. İnsanları sürekli beklenti içine sokmalarını eleştirdim ben. Açıklanmayınca insanlar psikolojik olarak yıkılıyor. Neyse uzatmayım. İnş yıl bitmeden açıklanır da daha da mağduriyet oluşmaz. İyi forumlar herkese
-
Kardeşlerim, sizden ricam bu başlığı takip etmeyi bırakın. Ders çalışmaya odaklanın. Çalışmaya devam edin.Alan puanınınz yüksek YDS puanınız yoksa Yds ye başlayın. Bakın bekledikçe vakit kaybediyorsunuz.
İnşallah bu yılın geçen yıla göre daha verimli bir yıl olacağı beklentisindeyim. Bizim üzerimize düşen ders çalışmayı sürdürmek. Eğer ders çalışmayı bırakıp beklenti içine girdiyseniz yanlış yoldasınız.
İleride pişman olursunuz.
Allah yolunuzu açık etsin.