2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Kurum başkanı gibi Tweet attı belliki açıklanması hususunda bir hareketlilik var emareler onu gösteriyor
-
@sgkdntyrd kim twit attı hocam? Ne oldu..
-
@redcrossbjk hocam Tweet atan denetmen vardı ya onu konuşuyoruz
-
@heycorc404 bugün ben de mesaj attım. Bu hafta acıklanır mı acaba diye sordum. Öyle umuyorum Bi hareketlilik oldu en azından dedi 6.pro da çok beklemişti onu açıkladılar sırada 10.pro var dedi.( Hareketlilikten kastı geçen hafta olanlar bu hafta yeni Bi şey değil.) Bir de duyumdan ziyade tahmin ve temenni sanırım.
-
Kurumu arayan oldu mu
-
@johnstuartmill ben bugun aradım bi bilgimiz yok malesef dediler
-
Ben bu sınava girmedim ama rüyamda bu sınavın açıklandığını gördüm. Benim bile bilinçaltıma girdiyse Allah size kolaylık versin
-
Şaka gibi bir hafta önce tebrikleşilen her dakika iletilerin atıldığı heycandan durulmayan başlık ne hale gelmiş inanılması güç bi noktadayız allah hepimize sabır ve niyaz ihsan eylesin ben kendi şahsımda dahil herkesi sakinlipe davet ediyorum çünkü sakin olamayıp stres yaptığımız her dakika sağlığımız kötü etkileniyor tecrübeyle sabit . Vardır büyüklerimizin de bir bildiği. Vesselam
-
@Shane-larkin Sgk Paternalist devlet anlayışını benimsiyor sanırım. Bekletiyorum çünkü ...........
-
Harbiden bu başlıkta geçen hafta bugünler kazananlara hayırlı olsun yazıları uçuşuyordu...
-
Abi bu nasıl bir sessizliktir şaka gibi
-
Bak yazığım gibi 2 beğeni. Ben biliyorum abi herkes tetikte sürekli foruma bakıyor. Ama elden gelen bir şey yok..
-
@denetcii çaresizlik bu olsa gerek. 9 pro da bu kadar üzülmedik biz .
-
Tam olarak vitesi 5 ten 1 e taktık, araba su kaynattı artık
-
Sessizlige mahkum edildik malesef
-
Haftasonu ve pazartesi hep sessiz hocam forum çünkü bu günlerde açıklanması muhtemel gözükmüyor diye yarın ortalık şenlenir duyumlar gelir
-
Yahu artık duyum muyum gelmesin ki millet dayısını amcasını amca çocuklarını arayıp 2 gün sonra aciklanacak listeye müdahale etmeye kalkmasın pat diye açıklansın şu iş bitsin, adamlar iletişim kanalları kapandı diyor sgk denetmeni arkadaş büyük tepki aldım diyor hâlâ duyum pesinde olanlara söylüyorum sizi yeşil sahalarda görmek isteriz (twitter da bakan hanım başkan beye tweet atarken)
-
Duyum gelse bile inanacak mısınız? Komik olmayın ve Allah rızası için artık torpillerinizi aramayı kesin. Inanmiyorum ama eğer gerçekten forumu okuyan bi yetkili varsa bir gün daha bekleyecek psikolojimiz kalmadı.
-
Genç işsizlik yüzde 20’lerde ama istihdama katkı sağlayacak Sonuçlar açıklanmıyor.şaka gibi.bi açıklama da yok
-
Hayırlı sabahlar, hayırlı formlar
Güzel haberlerin nasip olduğu bir gün olsun inşallah