2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Önergelere hala cevap verilmiyorsa, bakanlık açık açık anayasa ve içtüzük ihlali yapıyor demektir. Yargısı ve demokrasisi güçlü bir ülkede olacak olsa şu yaşananlar ki mümkün değil saniyesinde o bakan görevden alınır, hükümet halktan özür dilerdi. Özrü mözrü geçtik yalandan 2 satır cevap bile yazılmamış mı?
-
Hukuk devleti felan değiliz abi, başkanlık sistemine rağmen bürokratların bu pervazliğına, oligarşik yapıların çözülememesine anlam veremiyorum. Üst düzey atamalar artık reisi cumhurumuzun elinde, hiyerarşi daha net daha kesin. Çalışmayan üst düzey bürokratlar başkanlıklardan alinsin artık.
-
Çok kritik bir hafta bu hafta da açıklanmazsa SGK'ya olan inancım kalmayacak. 9. Prodan daha beter olma korkusu bir tek bende yoktur inş
-
Bakıyorumda bazı arkadaşlar forumun altını üstüne getirdikten sonra sırra kadem bastı gerçekten bu promosyona çok ağır psikolojik entrikalar ve savaşlar açıldı. Provoke ettiler şimdi yoklar yarın birdaha gelecekler ana sakın bu sefer onlara prim vermeyin
-
@Shane-larkin Güzel kardeşim 6 gün öncesine kadar buralarda yoktun. Gelir gelmez ilk yazın duyum olup insanlara umut verdin. Her insan hata yapar ve gerekli uyarılar yapılır fakat sürekli ortamı germenin manası yoktur. Ortada hiç bir şey yokken forum ne hale gelmiş yazdın, şimdi ise bazı insanlara germek için yazıyorsun. Bir amaç doğrultusunda yapıyorsan tebrik ederim ama bir amacın yoksa ortamı germeyi insanları hedef bırakıp onları kışkırtmayı lütfen bırak. Konuşan Ya hayır konuşsun ya da sussun buyuruyor Hz Peygamber(asm) efendimiz. Lütfen daha dikkatli yazalım..
Beklediğimiz son hafta olması dileğiyle. Hayırlı sabahlar ve hayırlı günler.. -
Geçen hafta bugün 6.pro açıklanmıştı
-
@redcrossbjk o zaman herkese sabırlar diliyorum ne diym ki söylediklerimizin hepsi boşmuş bir dahada kimseyi uyarmayız ️
-
@Shane-larkin hocam dün gece rüyanızda mı gördünüz de böyle bir şey yazma gereği duydunuz anlamadım başlık bnce hiç olmadıgı kadar sakin ve en ufak hakaret dahi yok. Yıl sonuna kadar açıklanmasını bekleyeceğiz.
-
@kingjames 2965841 iki kez aradım ay sonu açıklanacak inşaallah dedi ilgili memur teyit için ararmısınız arkadaşlar
-
@Başarı hangi numarayı aradınız?
-
@JosephStiglitzYukarıda belirttim ama 0312 2965841
-
Eylül diyen de bu numaraydı, inşallah doğru çıkar
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları@isimsizler 0312 2965841 bu numara bakan danışman sekreteri mi özel kalem sekreterimi tam anlamadım ama sürekli Eylül deyip duruyordu kardeşim.
-
@Başarı hıcam bu bakanlığın kurumun mu numarası
-
Kayıtdışı istihdamla mücadele daire başkanlığını aradım. Telefondaki hanımefendi yardımcı olmak istediğini fakat bize de bilgi vermiyorlar, örneğin yetki sınavının açıklandığını sınava girenlerle beraber öğrendik normalde bize öncesinde haber vermeleri gerekiyor dedi. Ben de buradaki sorunun bakanlıkla mı yoksa kurumla mı alakalı olduğunu sordum. Bilmiyorum maalesef dedi. Sonrasında teşekkür ettim ve kapattım.
-
@Başarı şimdi aradım. Maalesef bu konu hakkında bir bilgi yok dedi.
-
Bu numaranın bakanlığa ait olduğuna emin miyiz? İnternette aratınca buna dair hiçbir bilgi çıkmıyo da çünkü?
-
@Kblybng açtığında tanıtıyor hanımefendi kendini. Açshb özel kalem gibi bir şey diyor.
-
Ben sabah sınav hizmetlerini aradım bilgimiz yok dedi. Zaten olsa da söylemezdi de ben yine şansımı deneyeyim dedim.
-
Yarım saat önce üye olmuş arkadaşlar kanmayın artık önce profiline girin bakın neyse sövmicem
-
@denetcii Arkadaşlar sizleri sevindirmek istedim ama yine yanlış bilgi verildi. saat 13 30 da aradık başka bayan çıktı yukarda açıkladığımın aynısını noktasıyla virgülü ile söyledi güvenemedim arkasından başka kişiye arattım yine aynısını söylediler bir saat sonra bir daha aynı numarayı aradım Eylülde açıklacak diyen bayan çıktı yok öğle bir şey arkadaşlar yorum yapmış pes arkadaşlar kusura bakmayın