2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Once istihdami aciklayacaklar. Yilbasina yetistirmeye calisiyorlar. Umarim denetmenligi de aciklarlar .
-
@johnstuartmill merhabalar, istihdamın uzmanlığının önce açıklanacağına emin misiniz? Böyle bir duyum mu var?
-
@johnstuartmill bu bir tahmin mi sonra bilgi mi kardeşim
-
@johnstuartmill Dostum bilginiz varmış, duyum almışsınız gibi yazmışsınız öyleyse ekleyin bunu lütfen, eğer tahminse veya çıkarımsa de öyle olduğunu belirtir şekilde yazın, herkes yeterince yorgun zaten belirsizlikten, kurumun dalgalanmalarından.
-
Tahmin hocam zaten hareketlilik var sizde gordunuz
-
@johnstuartmill Bizde de hareketlilik vardı hocam geçen hafta
-
Bu kadar duyumun üstüne bu haftada açıklanmadıysa yanmışık biz arkadaşlar
-
Zamanında kurum başkanı açıklanacak deyince bile sarkmış arkadaşlar biraz daha sabır son demlerdeyiz gibi , 9.promosyon 6.5 ayda açıklandı , bizde 10 gün sonra 6.ay a giriyoruz , eğer kurumun bi standardı varsa bu şekilde zaten bu aralar açıklanması lazım , benim korkum güvenlik soruşturması kaldırıldı , bütçeden sonra ele alıncak diye haber yapmış memurlar net , inş bizim süreci etkilemez
-
@sgkdntyrd yani bizim bu hafta için aldığımız duyum sarkmış az mı
-
@sgkdntyrd yüksek ihtimalle etkiler ama şahsen açıklanması ve olumlu neticelenmesi durumunda bu kadar sabrın,bekleme ateşinin üstüne çok ta koyacağını düşünmüyorum, hayırlısıyla bi açıklansın artık
-
Misal , istihdam uzman Yard bir önceki promosyon 10 ay da açıklanmış , şimdi ki promosyon da 10. Aydalar ve cuma günü feragat edip etmediklerini sormak için kurum adayları aramış İşkur da böyle bi standart yakalamış olabilir , İş müfettiş ligi herseyden ayrı tutuyorum belkide kpss boyunca ilk defa böyle bir alım olmuştur skandal boyutunda , SGK müfettiş Yard 14 ayda açıklandı , müfettiş ile denetmenligin süreci çok farklı işliyor yani mufettisligi örnek almayalım çünkü müfettişlik aciklaninca gvs beklenilmiyor yada şehir tercihi olmuyor
-
@sgkdntyrd 5. Aya giriyoruz
-
@johnstuartmill 10 gün sonra 5.ay bitiyor 6.ay a giriyoruz
-
Yeni hafta @paretowilfredo üstadın yenileyeceği soruşturmayı bekleyelim bakalım dostlar, ve en son değerlendirmesinde 'yıl bitmeden' açıklanacağına ilişkin duyumu daha öne çektiğini, bunun daha güçlü olduğunu hatırlayalım, ve Guy ilanı bekleyen arkadaşlardan da destek isteyerek uygun bir üslupla sayın başkanı etiketleyerek tweet atalım. Hayırlı hafta sonları herkese.
-
@sgkdntyrd agustosuda mi sayiyorsunuz
-
arkadaşlar öne iş teftiş müf yardımcılığı ve istihdam uzman yardımcılığını ayıklayıp akabinde sgk dent. yrd. aıklıcaklar listede mükerrer isimler olmaması için diye bir söylenti var ne kadar ı dogru bakanlıkta veya kurumda tanıdıkları olanlar bir araştırsa ...
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@iktisat2009 iş teftişin acıklanmasının şu sıralar gündemde oldugunu sanmıyorum. Tüm listeler bakanlıkta idi zaten oradan mükerrerlik tespiti yapılabilirdi. O yüzden baglantılı olmayabilir.
-
@newworldorder daha onceki yillarda ayni bakanliktan cikan farkli kurum listerinde mukerrer isimlerin oldugunu defalarca gorduk hocam , is teftisde de bi hareketlenme var bakalim
Ne olcak bekleyip gorcez .. -
@iktisat2009 hocam iş teftişle alakalı bir duyumunuz mu var acaba ?