2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bugun bekleyis son bulur insallah herkese hayırlı cumalar
-
Bugün de gelmez ise vay halimize , hayırli cumalar .
-
@newworldorder kesinlike hocam Sayın Başkan bizden yana elinden geleni yaptığına eminim ve mesleği çok önemsediği de bilinen bir şey.Bu cuma son cuma olur inş zorlu bekleyiş nihayete erer.
-
@Aslan-Reyiz Üstad son gelişmeler hakkında bilgi verir misin sana zahmet ?
-
Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar.. Bugün bekleyişimiz son bulur inşallah. Elimizden geldiğince sakin kalmaya çalışalım. Buradan ve başka platformlardan yazarken daha özenli seçelim kelimeleri. Dün bir arkadaşımızın yazdığı gibi eğer buraları okuyorlarsa kişilere makamlara hakaret etmek bizim aleyhime olacaktır. Daha dikkatli davranalım. Bugün inşallah açıklanmış olur.. Hayırlı günler dilerim herkese..
-
Yok mu bu güne dair bir gelişme henüz ya
-
Fırtına öncesi sessizliği var resmen:( Bugün de açıklanmazsa çarşı karışır ama yakın olduğunu düşünüyorum bugün olmasa bile , gerçi yakın yakın diye 6 ay olcak
-
Bugün Cuma bol bol dua edelim hem kurumumuz hemde bizler için rabbim en hayırlısını nasip etsin kimbilir belki açıklanması sonrası strateji belirlenme süreci işliyordur işe başlatma eğitim v.s kararlaştırılıyordur
-
Herkese hayırlı cumalar. Allah utandırmasın. İnşallah bugün açıklanır.
-
Bu saat oldu halen daha bir hareketlilik yok mu yaa
-
@takkurt Çok sakin gidiyoruz. İnşallah fırtına öncesi sessizliktir
-
@F-Hayek Hocam ya artık herkes bıktı ve kabuğuna çekildi ya da bir şeyler biliyorlar ve fırtınanın kopmasını bekliyorlar
-
Bişey bilenler genelde heyacanına yenik düşüp paylaşırdı mesela ben öyle yapardım .. artık son bulsun bugün
-
Burayı bilmem de , istihdam uzman Yard fırtına kopmak üzere kurumdan aramislar feragat ediyormusunuz diye belliki orda son rütuşlar yapılıyor , bu ay içerisinde bakanlıkta beklenen mülakatlara onay verildiğini düşünmek istiyorum
-
Aradım gelişme yok dendi
-
Anlasilan bugun de aciklamayacaklar...
-
@dmrl01 anlaşılan bu yıl bitmeden açıklanmayacak ki yıl bitmeden açıklanmazsa daha da açıklanmaz istihdam ve iş müfettişliğine döner
-
bu çin işkencesinden başka şey değil.
-
Yeni aradım ni gelişme yok dendi
-
Arkadaşlar kurum yöneticilerimizin twitter adresini aşağıya bırakıyorum. Güzel bi üslupla mulakat sonuclarimizla ilgili sizlerden gelecek hayirli haberleri beklediğimizi iletelim.
@cceylan58
@MUSTAFAOZDERYOL
@lutfiayddin
@YakupSungu12
@sivasalic