2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Yine trollendik. Memurundan esnafına herkes yeterince eglendiyse dagilabiliriz..
Herkes kesin olmamakla beraber bu hafta diyor.ben dahil hepimiz düşüyoruz. Sonra kesin olmamakla beraber denmisti amaaaa diye avunuyoruz.gerçekten bu durumla eğlenen arkadaşları bilhassa memur arkadaşları allaha havale ediyorum.hala bakanlık a hiç gitmedi diyorlar ya.inanılır gibi dEğil. Kamera Nerede diyesim geliyor. -
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşallah hakkımızda hayırlısı olur bende bi yerden duyum aldım kesinlikle troll değilim ama bu kadar karamsar ümütsiz olmayın bence son bi yerden onay kalmış duyduğuma göre.
-
Selamınaleyküm değerli kardeşler, inşAllah güzel haberler gün içerisinde gelir ve bu bekleyişimiz Allahın izniyle sona erer, biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor anladığım kadarıyla, pareto hocamın açıklamalarını takip edelim, göreceksiniz yine hocam haklı çıkacak Rabbim ondan razı olsun
-
@albertcamus evet hatta sgk'nın en üst mercileriden biri demişti ama ben memurun dediğini aktardım. yoksa bizzat biliyorum listenin gittiğini
-
5 ayın muhasebesini yapalım..
5 ayda Türkiye çok rahat gezilirdi..
5 ayda Avrupa gezilirdi..
5 ayda bir bilimsel çalışma tamamlanırdı..
5 ayda dünyadan kalkan bir uzay mekiği aya varır araştırma yapardı..
5 ayda atom parçalanırdı...
biz ne yaptık 5 ayda? Kendimizi parçaladık.. Gençliğimizi parçaladık.. Umutsuzlandık.. Elinoğlu 5 ayda dünyayı keşfederken biz kendimizi yedik. Afiyet olsun. Beklediğimiz son gün olması dileğile.. -
@Shane-larkin o onay kim bilir ne zaman gelecek
-
@Shane-larkin şimdi bu güzel bir duyum hocam eyvAllah da bu eylül meselesi gibi olmasın sonra hem yeni katılmışsın kendin de söylüyorsun.. Sonra bu da mı gooll değil olayına döner
-
@Godot bana dediği bu. açıkcası bana da saçma geldi ama elçiye zeval olmaz deyip dediklerini yazdım
-
@redcrossbjk hocam ben öyle duydum duyduğum yere itimatım tam inşallah herkesin gönlüne göre olur ama bi noktada kafamı kurcalayan bişey var bu 3 farklı numara var ve her numara farklı bir bilgi veriyor bu nasıl oluyor anlamadım memurlar mı bizi trollüyor acaba
-
@redcrossbjk bu kolpaçino sahnesini niye hatırlattı bana banka mı soyalım reis fikrin varsa benide ekle listeye
-
@Shane-larkin benim aradığım memurun sesi kötü bıkmış geliyordu. Troll olduğunu düşünmüyorum ama ya konu hakkında bilgisiz çünkü sesi çok genç geliyordu ya da dernek başkanınından sonra arayan 50 kişi rahat olmuştur falan dedi belki de milleti aramasınlar diye soğutmak istedi kendince. Kişisel fikrimi sorarsan bana samimi geldi açıkcası konuşması.
-
@Shane-larkin yukarıda bir arkadaşın söylediği birden farklı yerin olduğunu söylemişti. Sanırım aralarında koordinasyon yok ve herbiri farklı ses veriyor. Benim garibime giden mevzu şu hazırlık yapıyoruz dediklerinde arayan kişinin 10.promosyon dediğine eminim hiçkimse demese bile içlerinden elbet bir tanesi demiştir sonradan yanlış anlamışsınız demek ne kadar etik.. Bizi aşan şey oluyor ama tam olarak ne oluyor bilmiyoruz işte.. İçeride çalışan birileri olsa daha net bilgi alırız ama birkaç duyum getiren kimseden başka bir haber alamıyoruz ne yazık ki
-
@redcrossbjk keşke şu iletiyi de okusalar... Kimin elindeyse bu sınavın açıklanma yetkisi, o insanlar okusalar... Yazık halimize.
-
@vural herkes görmek istediği şeyi görüyor hocam görmesini gerektiren mevzularda başını kuma gömüyor. Kimse elini taşın altına koymuyor herkes bir yerden bir şeyden emir talimat bekliyor.
-
@takkurt bugün yönetim kurulu toplantısı mı var?
-
Bir insanın mülakat sonuçlarının açıklanacağı duyumunu alıp 5 aydır sonuç bekleyen gençlerle paylaşması kurumca yanlış ama kurumun bu gençleri düşünerek çıkardığı yönetmelikteki 30 günlük süreye uymayıp "hiçbir açıklama yapılmadan" 5 aydır bizleri belirsizlik içinde bırakması doğru öyle mi? Kurumdaki emir kulu insanlara hiçbir lafım yok ama bizi gereksiz yere, kendi çıkarları için bu kadar süre belirsizlikte bırakan insanlar, bir gün o belirsizlikte kendileri de kalsın.
-
@gannicus öyle biliyorum hocam ben yanılıyor da olabilirim ama
-
Listenin hic bakanlığı gitmemesi mümkün görünmüyor bence. Pareto da dahil kaç kişi dedi liste geri cekiliyor vs diye. Herkes kafasına göre konusuyor herkes kendi varsayımlarını anlatıyor. Olan bize oluyor
-
Acaba güvenlik sorusturmalariyla alakalı birsey olabilir mi en son mahkeme iptal etmişti şimdi aciklasa direk ise başlatmak zorunda kalacak yeni güvenlik soruşturması üstünde kanun çalışmaları yapiliyomus acaba onu mu bekliyolar
-
@RqzeeT bir de onu bekleyecek olursak bizim halimiz müfettişliği de geçer kardeşim.. Daha taslak hazırlanacak komisyonda görüşülecek oradan genel kurula sonra Sn Cumhurbaşkanına oradan resmi gazeteye.. Bir söz geldi aklıma bunun üzerine, ''Ölme Eşeğim Ölme Yaz Gelsin De Yonca Bitsin.''