2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Aslan-Reyiz adının hakkını verdin dostum çok sevindim kazandığına:))
-
Başarılı asil 18. Çok şükür bu günlere, yedi yıllık sürecin sonu güzel bitti. Sonucu istediği gibi gelmeyen arkadaşlar asla pes etmeyin 15. mülakatımdı benim bu, yazılı sınavların sayısını unuttum, ama sonunda gerçekten oluyor. Allah herkese emeğinin karşılığını hayırlısıyla nasip etsin.
-
Kazananları tebrik ederim kaybedenler üzülmesin
-
Kazanan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah
-
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum sizden tek ricam yaşadığınız bu mutluluğu bizler için dilemeniz iyi geceler iyi akşamlar
-
Kazanan dostları gönülden tebrik ederim
-
İşi olmayıp da kazananları canı gönülden tebrik ederim bir kpss a kurumunda çalışıp da bu sınavı da kazandı ise anladınız siz................................................
-
Rabbime binlerce şükür Allah tüm emek verenlerin emeğini almayı nasip etsin yoldaki dostlara da sabir versin
-
Herkesi tebrik ederim arkadaşlar benim gözüm doldu nasıl bi mutluluk hissedebiliyorum :)) mesleğinizde başarılar hepinize darısı başımıza insallah
-
yine olmadi. yine olmadi. yine olmadi.
-
Başarılı yedek +400 deyim . Bu ne anlama geliyor ?
-
Hocam acaba yedeklik kaçtan başlıyor sıralama olarak 350 den sonra mı???
-
Çok şükür benimde oldu arkadaşlar Bu süreçte birbirimize hep destek olduk herkesin hakkında hayırlısı olsun. Kazananları tebrik ederim.
-
@melis_12 teşekkürler rabbim sizlere de nasip etsin bu duyguyu yaşamayı
-
@calikusu29 hocam bunun için birinin çıkıp ben başarılı yedek (1-350) inciyim demesi lazım ki şuan bunu kimse demiyor.
-
@Aslan-Reyiz tebrik ederim
-
Şuan merkez göç geldi ve ben ondan daha çok istihdam ve SGK nın açıklanmasına sevindim. Kazananlari tebrik ederim inşallah bize de nasib olur.
-
Rabbim kazanan- kazanamayan bütün forumdaşlara hayatları boyunca bol rızık versin. Adaletten ayırmasın. Kul hakkı yedirmesin. İnşallah en güzel yerler sizin olsun.
-
Herhangi bi kurumda calisip kazanan var mi arkadaslar. Guy olup kazanan gibi mesela. Meraktan soruyorum guylari eliyorlar falan biseyler konusuluyordu
-
. Hayırlı olsun