2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Caykovski çok sağolun hocam çok emek verdik hep beraber. Sizin de hayirli olsun.
-
Arkadaşlar aranızda feragat edecekler var mı ? Yedek liste kaça gelir tahmini olan varsa yazabilir mi ?
-
“Umutsuzluga düstügün anda gelir en güzel seyler” hepimiz icin hayirli sonuclar olsun oncelikle, benim oldu cok mutluyum gerci hala soktayim nasil oldugumu anlayamiyorum. Bu forumdan,forumu kurandan,yoneticilerinden Allah razi olsun cok guzel bi olusum faydali kullanan herkes icin. Pareto ustad saygilar artik gercekten ustadimsiniz Aslan reyiz in dedigi gibi buyugumsunuz Su ortamin keyfini cikarin ve sonuna kadar yararlanin arkadaslar. Yazamiyorum baska bisey neyse he bide kazandik gidiyoruz diye bisey yok burdayiz burda olmaya devam edicez yola ciktiklarimizi yolda bulduklarimiza degismek yok. Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin yoldaslar.
-
@furkennnnnnn çok zor ben de yaşadım hem guy hem dguydan elendim işten çıkarıldım sgk mülakatında terslediler suratıma bile bakmadılar.bittim dedim ama Allah büyük sizin de açılacak inş.en güzel zamanda en güzel kapılar...
-
Guydan elendğimde neler yaşadığımı çok iyi hatırlıyorum. Dakikalarca ekrana baka kalmış kendimi listede göremeyince içime içime ağlamıştım. Sonra listede en altlarda yedekte görmüştüm kendimi. Oruç ağzımla sesimi cıkarmadım oturdum ailemle yemek yedim iftar yaptık masada çıt çıkmamıştı sırf onlarda yesinler diye yemiştim o yemeği.Çıkıp uzun uzun yürümüştüm . Madem yedeğiz tecili bozar yedek subay olmayı denerim demiştim ve tecili bozduğum gün sgk ilana çıkmıştı. Daha sonra hakikatende yedek subaylık cıkmıştı .. Teslim olmadan 2 gün önce mülakata girdim ve hala askerdeyim. Şuan 24 saatlik nöbetimi tutuyorum ve bu güzel haberi askerlerimle kutluyorum. İnanıyorumki emek veren herkes er yada geç bunun karşılığını alır sizlerde pes etmeyin arkadaşlar. Guy sonuçlarından sonra o gece açmıştım bu hesabı ve bu yazıyı yazma hayalinide kurmuştum sizlere umut olsun.Bugün Ben çok mutluyum ama bugünü yaşamak için çok bedel ödedim . Kazanamayan yedek olan arkadaşları çok iyi anlıyor ve sabırlar diliyorum. Saygı ve selamla..
-
Merhaba dostlar herkese.
Öncelikle öyle veya böyle bir belirsizlik ikliminin bitmiş olması sevindirici. Nihayete erdi olumlu ya da olumsuz. Öncelikle süreçte şu noktaya gelmemizde payı olan, çok ciddi etkinlik içinde bulunan ve emek sarf eden @Aslan-Reyiz dostuma herkes adına teşekkür ediyorum. Neticesine de ayrıca sevindim. Allah daha iyi yerler de nasip eder inşallahBir diğer öncelikle söylemek istediğim şey, yıl bitmeden söylemimizin, duyum ve bilgilerimizin sizleri ve bizleri yanıltmamış olması. Allah yüzümüzü kara çıkarmadı çok şükür. Mahcup olmadığımız için yine çok sevinçliyim. Süreçten de size kısaca bahsetmek istiyorum. Neden sustuk özellikle bu konuya değinmek istiyorum. Geçtiğimiz hafta listelere dair hareketlilik olduğu gün listeler girildi. Dedim ki aynı anda olan diğer gelişmelere de bakın. İşkur aramaları başladı malumunuz. Bakanlık olayda gördüğünüz gibi müdahil oldu. İşkur daha eski bir alımdı ve o açıklanmadan SGK'nın açıklanması abesle iştigal olacaktır. Bu nedenle İşkur süreci de devreye girdi. @Aslan-Reyiz 'e birebir şu cümleyi kurdum. Bakan bir twit atacak. İki alımı da bitirecek. Gördünüz ki bu akşam hiçbir ses yokken hazır listelerin onay tuşuna basıldı, sonuçlar açıklandı. Dediğim gibi, çok şükür yüzümüz kara çıkmadı.
Ayrıca bizatihi başarılı olan uzunca süredir emek veren dostlarımız var. @tuntirikos @aroma başta olmak üzere adını sayamadığım tüm dostlarımı tebrik ediyorum.
Kazanan arkadaşların sonuçlarına dair merak ettiğiniz hususlara gelelim şimdi. Özellikle yedeklik konusuna.
Dostlar sonuçların açıklanma sisteminden bildiğim kadarıyla ve son sonuçlardan gördüğüm kadarıyla sıralama şu şekilde.Başarılı adaylar 350. sıraya kadar asil. 351. başarılı aday ise birinci yedek olacak şekilde liste belirlenmiş. Aksi bir emare gözümden kaçmadıysa bu şekilde yorumluyorum ben. Yani yedeklik sıranızı buna göre sayabilirsiniz. Dediğim gibi aksi emare varsa gözümden kaçan farklı yorumlarız yeniden.
Yedeklerde sıra nereye gelir, bunun takibini diğer Kurumlara giden arkadaşları belirleyerek yapmak mümkün dostlar. Açıkçası bunun hazır bir istatistiği haliyle elimizde yok. Ancak tercih sürecinde zaten boş kalacak kadrolar netleşecek. O nedenle il tercihlerini beklemek lazım.Son olarak yarın bir il tercih yazısı hazırlamaya çalışacağım fırsatım olursa eğer. Tercihler konusunda daha detaylı bilgi vermeye çalışacağım
Son olarak 11. promosyon konusu. Bu alımın süreci bi ilerlesin bakalım. Sonrasında 11. promosyona dair soruşturma yaparız dostlar. Yine bilgilendirme yaparız elimizden geldiğince.
Kazanan dostlarıma meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Kazanamayan dostlarıma da yeniden motive olmaları için sabır ve dirayet diliyorum.
Yarın yeni bir gün dostlar. Yarın yeni bir kavga. Allah sizinle olsun. -
Başarılı yedek 520. Sıradayım. Gelme ihtimali var mıdır arkadaşlar? Yoksa umutsuz vaka mı?
-
@Aslan-Reyiz üstad bu kadar emeğin var 10.promosyonda olmamama rağmen Allah razı olsun senden.
Hocam yeni SGK ilanı için bilgi alman mümkün müdür, bizler de bekliyoruz. Çok müteşekkir oluruz hocam. -
@paretowilfredo Sen cok büyük adamsin biz zaten biliyodukta bilmeyenlerde ögrenmis olsun alemde ismin manitada resmin pareto reyizz Allah yolunu acik etsin üstad
-
@paretowilfredo @Aslan-Reyiz her ikinizden de Allah razı olsun. Emekleriniz çok, sağolun. İnşallah sancılı geçen son süreç olur da ardımızdan gelen kardeşlerimiz bizim yaşadıklarımızı yaşamaz.
-
@paretowilfredo yedek takibi için bir sayfa açılsa güzel olur sanki
-
Uzun süredir beklediğimiz süreç noktalandı. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
561.yedeğe uygun görmüşler ne diyelim tek bir soruyla meslek yeterliliği mi bu kadar tartabildiler demekki.
Gün içinde önce TMSF Uzman Yardımcılığı ardından VGM Müfettişlik mülakatlarına kaldığımı öğrendim sevinçten evde duramadım dışarıda bir zafer turu attım.
Gece ise SGK haberinin üzüntüsüyle evde duramadım dışarı çıktım bu sefer de yenilgi turu attım.
Gün içinde duygudan duyguya sürüklendim. Emek ve fedakarlıkların karşılığını görene kadar sabretmek gerekiyor.
Bu geceyi atlatmakta zorlanacak tüm arkadaşlara Allahtan sabırlar diliyorum. -
Yıllarıma,emeklerime,akıp giden su gençliğime bakiyorum da masamdan kalkamıyorum bu gece dostlar ..
-
Açıklanmayan kaç mülakat var acaba .?
-
@yabgu KOSGEB ile İş Müfettiş Yardımcılığı var.
-
@eomer bildiğim sayıştay kaymakamlık ilgöçte var neredeyse En az 5 olmuş
-
@paretowilfredo Çok teşekkür ederim dostum, üç yılı aşkın süredir hem özel mesaj yoluyla hem başlıklar aracılığıyla çok desteğinizi gördüm, şahsınız özelinde tüm tercihiniyap ailesine kalpten teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Bundan sonra da atanmak için emek veren arkadaşlarımın yanında olup elimden geldiğince destek vereceğim, yine buralardayız. İyi forumlar herkese.
-
Vardır bir hayır bunda da. Söylemek istediğim tek bir şey var devlet memuru olup atanan varsa hiçbirşekilde hakkımı helal etmiyorum.
-
Çok şükür bu güzel haberi almak banada nasip oldu. Kazanan tum arkadaşlarımı tebrik ediyorum. @Aslan-Reyiz'i ayrıca tebrik ederim emeklerinden ötürü. Kazanamayan arkadaslarima da sabırlar dilerim zor bi süreçti uzuntunuzünü paylasiyorum. Insallah önünuze daha iyi kapılar açılır.
-
@karagergedan Vardir bundada bir hayir daha iyisi olacaktir kardesim emin ol daha cok sevinceksin o zamanda yanyana olmak onemli insallah senin mutlulugunuda paylasicaz guzel insansin.