2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Merhaba dostlar ,
Reyiz, SGK ne oldu diyenlere ortak cevabımdır :))
Arkadaşlar daha önce gerek şahsım gerek @paretowilfredo üstadın da dediği gibi son 1 aydır yapılan etkinlik,önergeler vs çalışmaları sonucunda bu hafta bir beklenti oluştu ve çarşamba günü 6.pro açıklandı ve bizimle ilgili gerek dernek başkanından,murat urattan, gerek bakanlık/başkanlık kanadından aldığımız bilgiler de bu yöndeydi ama son gelişmelerin de etkisiyle oluşan bilgi kirliliği nedeniyle bilgi kanallarımız kapanmış durumda ve sonuç da alamadık ve öngörülerimiz de başından beri temkinli davranarak, açık kapı bırakarak bakan danışmanın 28 kasımda vermiş olduğu bilgiye dayanılarak paylaşılan"yılbaşı öncesi açıklanmaya çalışılacak"/yıl bitmeden" ifadelerine dayanıyordu.İnşallah bu gecikme yıl sonuna kadar nihayete erer.Yorulduk,yıprandık,hepimizin derdi ortak.Herkese bol sabırlar diliyoruz.
ÇOK ŞÜKÜR YIL BİTMEDEN @paretowilfredo
Bu zor sürecin özellikle son 1 ayında bizlerden desteğiniz esirgemeyen başta üstadım ve değerli büyüğüm @paretowilfredo başta olmak üzere tüm dostlara teşekkür ederim.Herkesin hakkında hayırlısı olmasını temenni ederim.
-
2 saat uyumuşum foruma gireyim dedim çökmüş sonuç beklemeyenler bile rahatladı hayırlı olsun herkese
-
Allah o kadar büyük ki en ümitsizliğe düştüğün anda açıyor kapıları feraha kavuşturuyor yeter ki O'na dayan.Şükürler olsun hamdolsun...
Ben de kazandım.Rabbim kazanamayanlara da en hayırlısını en güzelini nasip etsin... -
@ayse_furkan bizimki acilmadi reis sana hayirli olsun
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayanlar da üzülmesinler sabretsinler inşallah Allah gönlünüze göre verir umudunuzu yitirmeyin
-
Bi kaç kişiden duyduğuma göre 350 sonrası yedek duruyor . Geçen alımda 72. Sıraya kadar gelmişti . İnşallah bizede nasip olur. Maalesef bende yedekteyim
-
herkese hayirli olsun. kazananlari tebrik ediyorum. basarili yedek benim. yedeklik meselesini aciklayabilecek biri var mi?
-
Arkadaşlar kazanan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum bu zorlu süreci geride bıraktık sıralamam 358 yedek gelmeme ihtimali var mıdır sizce?
-
@Aslan-Reyiz yıl bitmeden vurdun voleyi :)Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Bütün kazananların ve tabi ailelerinin gözleri aydın olsun. ALLAH tadını aldirsin. Darısı diğer bütün İİBF camiasına.
-
@senior hocam ilk iş yarın sgk insan kaynaklarını arayım bu durumu sormak yoksa kafayı yiyeceğim,örnek veriyorum sıra benim değil, başarılı yedek 351 olan bir kimse yedek 1 mi oluyor yoksa yazdığı rakam gibi 351 mi oluyor.
-
@LioN eyvallah kardeşim herkesin hakkında hayırlısı olsun .Amin inşallah.
-
Bu durum çok önemli çünkü 350 kişiyi ilgilendiriyor,yarın sabah arayalim arkadaşlar arayan da bilgilendirsin lütfen.
-
350 den sonrası 1 diye sayıyor arkadaşlar 351 birinci yedek diye biliyorum
-
@Caykovski 350 den sonra yedekler 1.sıradan başlar
-
Öncelikle kazanan arkadaslari tebrik eder Allahim herbirinin yolunu en guzel yerlere çıkarmasini temenni ederim. Kaybeden dostlar ise inşallah daha iyilerine en kisa sürede kavusurlar. Bu süreçte allah herkese sabirlar versin.
Bu ilansizlik içerisinde ilac gibi gelen yeni ilanlar inşallah herkes için hayirli olur. Bu sıkıntılı süreçler sonucunda yeni atanmis yada yeni kazanmis arkadaşlarimiz inşallah işsiz olup bu sürece bel bağlayan arkadaşlara bir nebze yardımcı olur. Bu sürecin acısını hep birlikte çekiyoruz. Başarılar dilerim... -
@Mngüll yarın sorsunlar arkadaşlar daha net bilgi alırlar inşallah yanlış yönlendirmeyim
-
@Caykovski tamam ben öyle biliorm da yanlış yönlendirmeyim yine de
-
Çok şükür benim de oldu arkadaşlar. Kazanamayan arkadaşlarım adına da üzgünüm. Inşallah sizler için çok daha güzelleri olur. Allah emeğinizi daim etsin.
-
@clearman çok sevindim hocam sizler çok hakettiniz
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim