2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@yabgu bildiğim kadarıyla onların mülakatlar daha yapılmadı. Yapılması açıklanması uzun sürer,o zamana kadar da yedek için duyuru yapılır diye düşünüyorum.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Bu sayfada sonuç beklemiyor olsam da arada girip bakıyordum. Kazanamayan arkadaşlara da inşallah daha güzel yerler nasip olur ve buradaki başarısız yazısını gülümseyerek hatırlarlar. Ayrica Yeni gelen il göç ilanına kazanan arkadaşların başvurmayacağını ümit ediyorum. Duyduğumuz ilginç olaylar bunu söyleme ihtiyacını hissettirdi
-
Üstadım @paretowilfredo çok teşekkür ederim,onure ettin.Emeğin büyük .Aldığımız ve defalarca istişare ederek teyit ettiğimiz yıl bitmeden açıklanması konusunda yanılmadığımıza en az kazandığım kadar sevindim.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Yüzümüz kara çıkmadı , şükür diyorum.Kaybeden kardeşlerim asla başarısız değilsiniz.Daha iyileri sizlerin olsun.5 yıldır mücadele ediyorum ve meyvesini aldım.Tek tavsiyem vardır.Mücadeleye inanın asla mücadele etmekten vazgeçmeyin.Herkes için hayırlısı olmasını diliyorum.Haklarınızı helal edin.
-
@karagergedan senin "kazandım" yazını göreceğiz inşallah kısa sürede
-
@RagnarNurkse Bu forum iyiki var yüz yüze tanışamasan bile gönül dostluğu kurabiliyorsun. Vakıf katılım mülakatı sürecinde muhabbet etme fırsatı bulduk seninle hakkınla SGK denetmenliğini kazandın iyi dileklerinle beni de bir yerlere ittireceğine eminim
Allah her zaman gönlüne göre versin inşallah -
Bir önceki alımda
- Yedeğe kadar sıra gelmiş arkadaşlar
Asil Adayların Yerleştirme Sonuçları Duyurusu
01.06.2018Yedek Adaylarının Yerleştirme Sonuçları
31.12.2018
Tarihlerinde gerçekleşmiş arkadaşlar ..Takip nereden nasıl yapılır bilmiyorum.
Üstadım sayfa duyurusu takip etmek kaldı sanırım @paretowilfredo Ayrıca bilgilendirirseniz seviniriz. Bilen arkadaşlar yol gösterirse çok memnun oluruz.
Kazanan arkadaşları tebrik ederim gönülden . Çok çaba gösterdim . Hem kendim hem tanımadığım insanlar için benim yüzüm gülmedi . İçimde kor ateş yandı .. allah kimseyi yakmasın . Bizede nasipolur İnşallah yedek olarak bizlerede sıra gelir ..
-
Kazanan dostlarımı tebrik ederim. 2018 yılında mezun olduktan sonra aldığım 90+ puanlar bana çok yaramamıştı ilan yoktu pek. Şimdi @Aslan-Reyiz diye bir adam var ki bu adamın ve @paretowilfredo üstadın bizim için çabalamalarını asla unutamam bu süreçte nişanlım bile pareto bişeyler yazdımı diye sorar olmuştu kendisinin iibf ile alakası olmamasına rağmen. Allah siziden bu foruma doğru bilgi akışı sağladığınız için razı olsun. Hep merak ederdim bu pareto kim diye nerde çalışıyor ne iş yapıyor diye halada merak ediyorum yoksa hızırmısın sen ??. Bu süreçte bu forumda çok kavgalar oldu benimde dahil olduğum kalbini kırdıklarımdan özür dilerim. Kazanamayan arkadaşlara allah umarım yeni bir kapı açar.
-
@Aslan-Reyiz tebrik ederim Semih yüreğinle kazandın kardesim senin çilenin bitmesi bu geceki tek tesellim
-
@paretowilfredo emeğime emek katan foruma herşeyi ile yolumda yoldaslik eden ve yardımını esirgemeyen dostuma sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin.
-
@karagergedan Valla gözlerim doldu kardesim benim.Sgkda da bana ümit veren sendin sagolasin dedigin gibi forum buyuk velinimet.Dualarim sen ve binlerce senin gibi emek veren kardesimle beraber bu yolda hidayete ericez insallah hep beraber
-
@olursaolur Allah razı olsun kardeşim.Buruk bir sevinç, bunu bilmeni isterim.Senin de çilenin bittiğini göreceğiz inşallah.Allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah.
-
Hani insan çocuğuna der ya; iyi ki yapmışım diye.
İyi ki kurmuşuz
-
@Aslan-Reyiz aslan reyiz twitter dm ye bak
-
@paretowilfredo bana da bi genel müdürlük verirsin artık o kadar mesaimiz var
-
@paretowilfredo üstad emeklerin için çok teşekkür ederiz, iyi ki kurmuşşun ️
-
-
@newworldorder Kazandım yazamamanın üzüntüsünü sizlerin mutluluğuna ortak olarak telafi ettim.Meslek hayatında en iyi noktalara gelmen dileğiyle
-
@Aslan-Reyiz Yarın gel başla dostum
-
@Aslan-Reyiz hocam cok sevindim hayirli uğurlu olsun
-
@karagergedan Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun farkli yerlerde farkli zamanlarda karsilasiriz insallah Allah yardimcin olsun kardesim.