2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Sinav puani kismi herkesde mi bos
-
Bende boş
-
@UrsaBiVursa tesekkurler
-
@Aslan-Reyiz hayırlı olsun. Sadece bu başlık özelinde değil diğer başlıklarda da insanlara yardım etmek için baya çaba harcayan bir arkadaştın edindiğim izlenime göre. Sevindim kazanmana umarım meslekte de mutlu olursun hayırlı olsun tekrar
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Darısı bizlerin başına. Hepimiz için hayırlısı olsun:)
-
@Aslan-Reyiz gözün aydın hoşgeldin aramıza;)
-
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun,tebrik ederim..
-
Hayırlı uğurlu olsun herkes için.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlı olsun inşallah :))
-
410 yedek
-
@Aslan-Reyiz ooo reyiz de kazanmış çok sevindim.
-
Tebrik ederim herkesi, aramiza hos geldiniz:) olumsuz olanlarin da Allah daha iyilerini nasip eder insallah. Her seyde bir hayir vardir.
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim,kazanamayan arkadaşlara da bir an önce başka ve hayırlı kapılar açılsın.forumda istikrarı koruyan arkadaşlara da teşekkür ederim kendi adıma.bu forum da burada biter:)
-
Denerken yardımcılıgının maaşları nasıl?çalışan arkadaşlar?
-
@merasim34 4780 TL şuan için, aralık ayı enflasyon verisi ile 4.71 puanlık enf farkında oluşacak değişikliğe göre maaş artacak
-
@HarrisTodaro 2020 de ne kadar olacak
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Bize arka sıralardan yedeklik uygun görmüşler.
-
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim kazanamayan arkadaşlara da bir an önce başka hayırlı kapılar açsın. Şu bir gerçek bazıları nasibini çabuk yer bazıları biraz sürünür öyle yer. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
-
Kazananlarla alakalı bundan sonraki süreç nasıl olucak bilgisi olan varmı?