2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Aslan-Reyiz tebrikler şimdi gördüm.
-
Kazanan meslektaşlarımızı tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun. Bilgi olması için söylüyorum 9. promosyonun mülakat sonuçları 19 Nisan'da açıklanmıştı. Mayıs ortası Haziran başı gibi il tercihleri tamamlanmıştı. İlk göreve başlayanlar Temmuz ayı sonuydu, yani ortalama minimum 3 aylık bir sürece hazırlıklı olun, bu süre kısa olursa mutlu olmak için bir nedeniniz daha olur
-
@JimBomBom hocam yedeklere ne zaman sıra gelir peki
-
hoam nerden kıyosunuz sonuçlara
-
Arkadaşlar istatistik bölümünden 5.yedege gelme ihtimali nedir acaba bilgi verirseniz sevinirim
-
Öncelikle kazananları tebrik ediyorum. Mülakatımın iyi geçtiğini düşünüyorum, kpss puanım da iyiydi ama olumsuz sonuçla karşılaştım. Hatta neredeyse sonuncu olmuşum Sağlık olsun tabi ki.
9.promosyonda başarılı olan, dava süreci sonucunda dün itibariyle kuruma katılmaya hak kazanan (ve haftaya iş başı yapacak olan) son kişi arkadaşım. Daha önceki bir iletimde, "Pareto yazdıktan sonra açıklanıyor demişti arkadaşım" dediğim kişi oluyor kendisi. Geçtiğimiz hafta cuma günü davası lehine sonuçlanmıştı. Dün sabah da kurumdan kendisini aradılar, 3 Ocak 2020'ye kadar işbaşı yapabilirsiniz diye. Gecesinde de bizim sonuçlar açıklandı. Yanlış anlamıyorsam, belli ki kurum dava süreçlerini bekliyor, yenisini açıklamak için. Bu da tecrübe olsun diye yazma ihtiyacı hissettim. Büyük ihtimalle sonraki promosyonlarda da aynı durum gözlemlenecek.
Tekrardan kazananları tebrik ediyor, herkese iş-eş-aş süreçlerinde hayır ve bereket diliyorum. Sağlıcakla kalın.
-
@redcrossbjk aynen hocam
-
@Edep Davanın nedeni nedir hocam?
-
Kazananların başarı sırası var mı bu arada tebrik ederim kazananları.
-
@Aytac14 istatistik mezunlarının tercih hakkı pek olmadığından genelde bir yeri kazanan oraya başlıyor hocam. Feragat eden pek duyulmuyor. Hakkınızda hayırlısı.
-
@serhats hocam davanın nedenini benim söylemem uygun olmayabilir ama merakınızı giderme amaçlı sadece şunu belirteyim; yıllaar önce yaşanan, mahkemenin 'hükmün açıklanmasının geri bırakılması' kararı verdiği, herkesçe unutulmuş, önemsiz bir durum.
-
@perküsyon amin kardeşim Allah razı olsun sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
-
@BluePhantom çok şükür hocam inatla umutla mutlu sona erdim ..Allah tüm emek verenlere nasip etsin bu sevinci en tez zamanda
-
@Edep tamamen ayni durumumuz. Benimde puanım iyi ve mülakatım gercekten başarılı geçmişti. Maalesef bizi kuruma almak yerine Başarılı yedek yapmışlar.
Dün ekranda onu görünce neler yaşadığımı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Neyse nasip diyelim, elimizden zaten başka bir cümle kurmakta gelmiyor.
Herkes için hakkında hayırlısı olması dileğiyle. -
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim. Kazanan istatistikçiler başarı sıralamasını yazabilir mi
-
Kurumu aradığımda belge teslimleri ve il tercihleri için 15-20 gün sonra açıklama yapılır denildi. Süreçle ilgili bilgi sahibi olmak isteyen diğer arkadaşlar için buradan aktarmak istedim.
-
@abcdefg Asiller atandıkları illerde göreve başlama süresi olan 15 günlük süreçten sonra yedek işlemleri oluyordu, emin değilim. İllerin boşta kalan sayıya göre yedek kontenjanı belirlediğini biliyorum ama.
-
@JimBomBom teşekkürler hocam
-
@bornova35 size de geçmiş olsun Emek karşılıksız kalmıyor. Er ya da geç, hiç beklenmeyen bir yerden bir sonuç alınıyor ve mutlu ediyor. Şüpheniz olmasın. Herkesin yolu bahtı açık olsun inşallah.
-
Ileti kaldırılmıştır.