2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bir şey soracam yedek başarı no 498 diyor yedekte 98e mi bakılıyor yoksa yedekte mi 498.yim
-
@Aslan-Reyiz dostum emeğinin, insanlığının, yardimseverliginin, sabretmenin karşılığını aldin hayırlı olsun çok sevindim...
-
@serdengecti01, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bir şey soracam yedek başarı no 498 diyor yedekte 98e mi bakılıyor yoksa yedekte mi 498.yim
Kazanan kadar yani 400 yedek ayrılmıyor mu
-
@denetmenmi bundan sonra iller açıklanacak, 20tercih yapacaksiniz, 21. Kutucuğu da işaretlerseniz sizin tercih ettiğinz 20 ilden biri gelmezse resen bir ile atamaniz olacak. Sonra yerlestiginiz il aciklanacak. İl aciklandiktan sonra il müdürü sizinle irtibata geçecek.yaziniz il müdürüne ulasinca 15 gün icinde ise baslamanz gerekecek. Sanirim tam hatirlamamakla Birlikte güvenlik soruşturması da vardi.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, kazanamayanlara da daha güzel kadrolar dilerim. Ben de kazananlar arasındayım. Tercih süreci ne zaman başlar bilgisi olan var mı?
-
@serdengecti01 yedekler 351 den başlıyor hocam 351. Kişi 1.yedek oluyor iibf de
-
@hope vediğiniz bilgi için teşekkür ederim lakin güvenlik soruşturması yapılmadımı bize
-
Arkadaşlar sgk ile görüştüm. İlk 350 ve ilk 50 asil diyorlar. 351 olan yedek 1 miş. Ya da istatistikte 51. olan yedek 1 miş. Herkese hayırlı olsun
-
arkadaşlar bende sgk sınav hizmetlerini aradım bana da 351 demek yedek 1 demek dedi.Örnek verecek olursak 400 yazıyorsa 50'nci yedek , 600 yazıyorsa 250'nci yedek,son sıradaki 700 ise 350'nci yedek oluyor.
-
Yani Sgk 350 asil,350 yedek almış arkadaşlar.
-
ibf için konuşuyorum tabi, istatistik bizden ayrı işliyor,onlara da 50 asil 50 yedek ayırmışlar, listeleri bizden ayrı bilginize.
-
@bucalı SGK ile görüştüm bende.. ilk 350 iibf için asıl 700'e kadar sonra ki 350 yedek. Yani 351. olan 1.yedek bu şekilde sıra hesaplayacağız
-
Hocam tahminleriniz var mı nereye varır bu işin sonucu geçen yıl 300 kişiden 70 lere düşen yedek 350 de nasıl nasiplenir
-
Yedek kaça düşer acaba
-
@redcrossbjk senin oldu mu?
-
Öncelikle kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim. Ardından süreci başından sonuna kadar iyi izleyen ve bilgi veren @paretowilfredo dostumu da bir kere daha tebrik ederim. Bu adamdan korkun, istihbaratı sağlam!!! Sayıştay'dan tutun da pek çok sınavda başarı gösterip bir türlü atanamayan, bize kaynak anlamında yardımcı olan @Aslan-Reyiz 'e ve yaşı ilerlemesine rağmen bir türlü mutlu sonla karşılaşamayan @aroma arkadaşımıza da ayriyeten çok sevindiğimi belirtmek isterim. Ben sınava girmedim ancak mutlu mesajları görünce 25 üstü mülakattan elenmiş birisi olarak kendim kazanmış gibi sevindim. Kazanamayan arkadaşlar yılmasınlar. Unutmayın başarısız olduğunuzda değil; pes ettiğinizde kaybedersiniz. Hepinizin yolu açık olsun.
-
Kazananları tebrik ediyorum hayırlı olsun. Eğer tercihler noktasında bilgi edinmek isteyen olursa Manisa ve denizli tercih etmek isteyenlere yardımcı olabilirim. İletişime gecebilirler özelden
-
@paretowilfredo üstad bu zorlu süreçte bizlere rehber oldun allah razı olsun , @Aslan-Reyiz kardeşim sen de bizlere öncü oldun , senden de allah razı olsun , çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere bir ses bir nefes olan bu platform yöneticilerine çok teşekkür ediyorum ,emeklerinize sağlık
-
@bcbc3434 yedek olmuş kardeşim. başarı sırası da 461 yazıyor 111. yedek gelmez sıra muhtemelen.
-
Son dönemlerde ilanları sonuclari takip edemedim.Arkadaşlarımızdan hem sgk yı hem başka kurumu kazanan olduysa veya olursa sgk yı tercih etmeyecek olanların feragat etmeleri çok önemli.vakit kaybetmemek lazım...