2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
sgk sınav hizmetleri numarasını nerden öğrenebilirim arkadaşlar bu yedek mevzusunu soracağım
-
@Aslan-Reyiz nezdinde kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim,
Kazanan/Kazanamayan herkesin hakkında hayırlısı olsun. Kazanamayan arkadaşlar dün üzüldünüz, bugün de üzülün. Ancak yılmadan yarından itibaren yeni yolunuzu çizip çalışmaya devam edin lütfen.
Kazanan ve gelecekte kazanacak olan kişilerin bu süreçlerde yaşadığı zorlukları ve bir kere dahi olsa haksızlığa uğradığı düşüncesini ileride kaybetmemelerini, arkalarından gelen arkadaşlara destek olmalarını temenni ederim.
Not: 90 puan/başarısız -
2011 400 sgk denetmen yardımcısı alındı 84 yedek kadro kaldı
2012 200 sgk denetmen yardımcısı alındı 57 yedek kadro kaldı2013/1 200 sgk denetmen yardımcısı alındı 24 yedek kadro kaldı
2013/2 125 sgk denetmen yardımcısı alındı 35 yedek kadro kaldı
2015 190 sgk denetmeni alındı 34 yedek kadro kaldı
2016 400 sgk denetmeni alındı 26 yedek kadro kaldı
-
@yabgu 2017 300 kişilik alım 70 yedek
-
55 yedeğe sıra gelir mi acaba ?
-
önceki alımlarda yedekleri 1 2 diye sıralamışlardı diye hatırlıyorum. mesela 1. başarılı yedek 2. başarılı yedek falan diye. doğru mu?
-
@hotellingtkare Hayır hocam başarılı yedek 406 yazıyordu bende.
-
@Umutsuz-0 geçen promosyonda ben başarılı yedek 19 dum istatistikte nasıl oldu o zaman. demek ki o zaman yedekleri 1 den başlatıyorlardı
-
@hotellingtkare İstatistikte de başarılı yedekler 51. den başlayıp 101. kadar olanlardır.
-
evet öyleymiş
-
@paretowilfredo üstad merhaba hazırladığınız yazıyı okumaya çalışıyorum ama site belli süre aralığı ile kendini yeniliyor buna bi çare varmı okuyorum aşağılara geliyorum sonra pat sayfa yeniliyor kendi kendine
-
@Friedmann @sgkdntyrd @zenginmemur @Yakup-cemil teşekkürler dostlar
-
@Shane-larkin tabiki sana da teşekkür ederim dostum
-
Analiz yeteneği kuvvetli bir arkadaş 2017 yedek ile şimdiki yedek analizini kurcalasa keşke, bu sene kaça inebilir yedek sırası görürdük
-
@modigliani-0 hocam 70 yedek kadro kalmasi 70. yedege kadar sira gelmesi anlamina mi geliyor? yani 70 kadro kaldiysa, ornegin 100. yedek de atanmis olabilir mi?
-
@gaye eğer 70 yedeğin 70'i de başvurursa 71 inciye dahi sıra gelmez. Ancak 70 yedekten ne kadarı başvuru yapmazsa sıralama o kadar geri atar mesela 70 yedek içinden 30 kişi başvuru yapmazsa 100 üncü yedeğe de sıra gelir
-
Kazananları tebrik ederim dostlar. Yine olmadı 400. sıradayım yani 50. yedek oluyor. Pek umudum yok ama hakkımızda hayırlısı. Yedeklerin atanması hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar konuya destek verirse seviniriz
-
@Ahmeteren anladim hocam tesekkurler. benim yedek siralamam 100'lerde. umudu tamamen kesmek gercekci olmak en iyisi. kazanan tum arkadaslar icin ve bizler icin en hayirlisi ne ise o olsun.
-
@Fernando-Reges hocam daha fazla yedeğe sıra gelebilmesi için bir an evvel Düzenleyici ve denetleyici kurumların alımlarını Nisan mayısa kadar tamamlaması lazım,şuan yazılılarını yaptılar kimisi açıkladı kimisi bekliyor bir an evvel sözlülerini yapıp kazananları açıklamalılar çünkü sgk denetmenliğini asil olarak kazanıp bu mülakatları bekleyen çok insan var.
-
eş durumu için bilgisi olan var mı. kura öncesi belge mi vermeliyiz ne yapamlıyız?