2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@lastmetal kurumu aramak lazım hocam kesin bir şey bilen yok.
-
@denetcii aynen hayırlı olsun bu arada 9.pro olmadı 10 da oldu seninde benim gibi
-
@lastmetal Allah razı olsun hocam geç olsun güç olmasın Sizin de hayırlı olsun.
-
@denetcii eyvallah
-
YSK da 7 asıl 4 yedek üye var yazıyor kitapta
Ben: Acaba kaçıncı yedeğe düşer ? -
@modigliani-0 yedek sıranız kac hocam? Kazanan kazandi mutlu kaybeden mutsuz da yedeğe kalan ne yapacagini bilemez halde ortada kaldi .Cok istemiştim kazanmayi ben de yedeğe kaldim ne hissedeceğimi bile bilemiyorum .
-
@kısmetsgkdntmni 67. yedek hocam gelir mi bilmiyorum, sizin
-
-
@ekstrafiskal grup var hocam
-
-
Eveet yine bi ayrılık sürecine girdik arkadaşlar .
Forumdaki tartışmalardan dolayı uzun zamandır çevrimdışı giriyordum foruma , şimdi bu promosyonla vedalaşmak için yazıyorum bu sefer ..
Benim yine olmadi bu 3. Mülakatımdı , bilmiyorum başka hakkım var mı en son 3 kez şartı vardı . Daha önemlisi 2017 kpss ile girmiştim mülakata 89 bidaha alabilir miyim bilmiyorum artık birazda yoruldum süreç yordu 4 senedir sgk mücadelesi verdim ama olmadı nasip değilmiş neye göre kime göre başarısız olarak değerlendirildim bilmiyorum ama her şeye rağmen kazanan arkadaşlarimı tebrik ederim . Umarım bu seneki kpss den yine 85+ alırım ve mücadeleye kaldıgim yerden devam ederim . Hepiniz allaha emanet olun -
Ayrıca başarısız 1203 . Olmuşum sanırım promosyonun sonuncusu benim
-
@Shane-larkin bende bunuyasiyorum cok kotu bir durum. Lutfen duzeltmesini yapin
-
@Shane-larkin Merhaba dostum. Yenileme süresi ile alakalı olarak teknik ekibimize durumu iletelim. Uzun yazılarda daha kullanışlı olacak bir çözüm üretirler sanırım ve umarım
-
@paretowilfredo sadece uzun yazilar da degil sayfalarda ki yorumlari okurken de bir anda yenileniyor ve kaldigin yerden devam edemiyorum. Sorunu iletmek istedim hocam:)
-
@johnstuartmill Tamamdır dostum, aynen bu şekilde iletiyorum. Yorumlarla alakalı sorunun farkındayız, bunun başka kaynakları da var, daha köklü yenilikler gerektirebilir o kısım. Ama okunabilirlik konusunda bir şeyler yapılabilir diye düşünüyorum. Bi iletelim bakalım, değerlendirsin ekibimiz
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
Şimdi gvs yapılacak mi kazanan arkadaslara bilen , ögrenebilen var mı ?
-
@modigliani-0 70 hocam
-
@kısmetsgkdntmni İnşallah bir önceki yıldan daha yüksek sayıda yedek kontenjanı olur.