2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@newworldorder Denetmenlerin arkasında bi tek o duruyordu. Teftiş kökenli biri atanırsa vay denetmenlerin haline.
-
Arkadaşlar merhaba kurumu arayıp ulaşabilen oldu mu acaba arıyorum arıyorum ulaşamıyorum da. Eş durumuyla ilgili herhangi bir bilgi alabilen var mı? Belge vs. hangi aşamada verilecek
-
@paretowilfredo sağolun hocam
-
@gizz ben aradım geçen bana eş durumu taleplerinin her zaman tercihler açıklandıktan sonra topluyoruz gerekli belgeler ile değerlendiriyoruz dendi ama şunuda ekle bu bu sene kesin olacak diye bir kaide yok kurumun insiyatifinde dedi bende büyük ihtimal olur o zaman deyince inşallah bakalım olur gibi ama duyuruyu bekleyin dedi
-
@Shane-larkin Ben de taşra atama birimini aramıştım. Açmadılar. Sınav hizmetlerini aradım. Biz ilgilenmiyoruz ama zaten daha listeleri göndermedik dedi. Sizin aldığınız bilgiler daha netmiş. Teşekkür ederim hocam çok sağolun
-
Kurum başkanlığı için 2 aday var @newworldorder
- @paretowilfredo 2.Aslan Reyiz
-
@gizz hocam şöyle söylüym direk kafamı şu kurcaladı selim bağlı eş durumunu çok önemseyen birisiymiş o gitti yerine gelen tam tersi olabilir inşallah olmazda hayırlısı olsun bakalım. Ama sgk personeli atama ve yer değişikliği yönetmeliğinde aile birliği hususu atama ve yer değiştirme ilklerinde temel ilkedir diyor. Burda yazın evlenmeyi düşünen arkadaşların eş durumuyla gitmek istedikleri şehirde sgk dnt yar olarak atanması için tercih sonuçları açıklandığı zaman resmi nikahlı olmalarında fayda görüyorum. Geçmiş yıllarda böyle durumlarda kurum ankaraya dahi hiç kontenjan açmadığında atama yapmış. Diğer taşra illerini isteyen arkadaşların değerlendirmelerinde herhangi bir problem çıkmayacağı kanaatindeyim bu durum da duyurunun yayınlanmasını takip etmekte fayda var
-
@Aslan-Reyiz özel kalem müdürlüğüne talibim:)
-
@newworldorder tamam senden iyisini mi bulcaz
-
@paretowilfredo, hocam ocak ayında benim tecilim bitiyor bu göreve başlamadan önce bir problem yaratır mı?
-
@Shane-larkin @gizz Ben de bugün görüştüm bana da hemen hemen aynı şeyleri söyledi.önceki yıllarda direk dilekçeyle eş durumu ataması yapıldığı oldu.ama her zaman böyle olmuyor.bazen aday memurluk bittikten sonra eş durumu ataması oluyor dedi.duyuruda belli olur nasıl yapılacağı dedi.Hayrlısı ins.direk başta yapılabilir...
-
@ayse_furkan yani eğer evliysen ve tercihlerinde istediğin yerde gelmediyse seni eşinden ayrı bir yıl başka yerde çalıştırmaları anayasal hak olan aile birliğine ve ilgili yönetmeliğe aykırı olur . Ayrıca aday memurluk bittikten sonra eş durumuyla gelmek te kesin değil çünkü mazaret ataması kadrosu açılıp açılmayacağına bağlı bu son olarak evlilik süresinin bir önemi yok bir ginlük bile evli olsan kurum dikkate alıyor
-
- promosyon 300 kişide 70 lerdeki yedeğe gelmiş. 10. promosyon 350 kişi olduğunu düşündüğümüzde işkur vb merkezi kurumlara yerleşen adaylarda var. Buna göre acaba yedeklerde kaçıncı sıralara gelebilir?
-
@rybnczynski67 insallah 100'leri goruruz bu sefer. umutlanmayayim diyorum kendime engel olamiyorum bir turlu. bu islerden anlayan biri bize bir analiz yapsa keske.
-
@gaye . İyi bi analize ihtiyacımız var. Bi yandan 96 kpss puanıyla asıl listede olmadığıma üzülürken bi yandan 49. yedek olarak girebilir miyim diye umut ediyorum. İnşallah yedeklerde epey aşağı iner sıralamalar.
-
@rybnczynski67 hocam puaniniz cok iyiymis. insallah en fazla yedek kadro kalan yil olur bu yil. ben de yastan gidiyorum. yas sinirda artik. bir daha mulakat goremem. hayirlisi olsun hepimiz icin.
-
Harbiden kaçıncı yedeğe iner acaba
-
Üstadlar bana kızmasın ama Whatsapp grubu var haberleşme için önemli, bura bu süreçte yeterince aktif kalamıyor lakin buraya da yazmaya devam
-
@modigliani-0 yedek için
-
İyi geceler arkadaşlar. Vatzap gurubu hala kurulmadı mı ?