2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@hicks hayırlı olsun hocam hangi kurum
-
@paretowilfredo üstad anayasa mahkemesi güvenlik soruşturmasını kaldırdı bizde o güvenlik soruşturmasını yapar mı bilginiz var mu ? Eper yaparsa işe başlamak ne zamanı bulur ? Teşekkürler
-
@Shane-larkin Hocam bi sorunuzun yanıtı burda;
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@modigliani-0 Dostum Kurum bu konuda ne yapacak kestirmek olanaksız şu an. 9. Promosyonda bir fasıl çok kısa sürede atandı ve başladı. Bir kısım aday ise aylarca bekledi. Aralarında 5 ay kadar vardı. Bu nedenle malesef.
Diğeri de burdaki yazıda;
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Merhaba dostlar.
Söz verdiğim gibi başarılı olan adaylar için tercih ve atama aşamalarını, yedek adaylar için sürecin işleyişini, re'sen atamayı, tercih sistemini detaylı şekilde ele aldığımız bir yazı hazırladık.
Zannediyorum sürece dair merak ettiğiniz her konuya yanıt olacak nitelikte oldu. Hakeza kafanızda muğlak olan durumlara dair de aydınlatıcı olmasını umuyorum.
Buyurun dostlar buyurun;
-
@albertcamus üstad ben bu yazıyı okumuştum ama güvenlik sorulturmasına ilişkin bir madde hatırlamıyorum var ise ben görmedim demektir . Ayrıca anayasa mahkemesi kararından sonra 2019 kpss/2 merkezi atama ile atanan memurlardan güvenlik soruşturması formu istenmiş anayasa mahkemesi iptal etmesine rağmen bir güvenlik soruşturmasıda ortlamam 2 ay sürüyor diye biliyorum biraz kafam karıştı
-
İleti kaldırılmıştır.
-
WhatsApp grubu varsa özelden yazabilirmisiniz ?
-
Arkadaşlar feragat süresi hakkında bilgisi olan var mi ne zamana kadar yapılabiliyor
-
@halilibrahim67 feragat mi etceksiniz hocam
-
@sgkdntyrd Evet hocam
-
@halilibrahim67 nereyi kazandiniz hocam
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@halilibrahim67 hocam pazartesi günü kurumu ararsanız size en net bilgiyi verecektir
-
Tezli yüksek lisans ve ikinci lisans programına devam ediyorum. Kurum eğitim mazeretini dikkate alıyor mu atamalarda bilgisi olan var mı?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İstatistik asil kazananlar bana özelden yazarsa whatsapp grup linki paylaşabilirim arkadaşlar
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti kaldırılmıştır.