2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstat yedek sırası için bir öngörün var mı ? Bilirsen gene sen bilirsin bu işi.
-
Arkadaşlar sgk da bu yemek kartları set cars ticket tarzı şeyler oluyor mu yoksa yemeği kurumda mı yiyorsun
-
@Shane-larkin kurumda hocam yemek olayı. Ama bu iline göre değişir mi bilmiyorum bildiğim cogu ilin sgksında kendi yemekhanesi ve aşçıları var.
-
@newworldorder yemekler ücretli mi acaba
-
@Shane-larkin evet maaştan bir meblağ kesiliyor ama uçuk rakamlar değildi. Makul bir miktar diyelim.
-
Öncelikle yüreği güzel bütün insanların yeni yılını tebrik ediyorum. 2020
, sizlere önce sağlık sonra hayırlı bir iş,huzur ve mutluluk getirir inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin. Benim birkaç sorum olacak: 1) SGK'nin lojmanları var mı her yerde ve bizler kalabiliyor muyuz? 2) Tercih,atanma ve göreve başlama süreci ile ilgili bir öngörünüz var mı? -
@zümrüdüanka1 ***lojman heryerde yok ,olanlarda da dinazor kidemli memurlar kalır size sıra gelmez diyelim ki geldi lojmanlar baya bi bakımsız zor kalınır nerden biliyorsun dersen 10 yıldır kurumdayim o bakımdan
-
@Shane-larkin gençler yemek kurumda çıkıyor ,kart yok ,ayliktan kesiyorlar , yemekler berbat kötü malzemelerden yapılıyor maalesef , genelde merkezlerde %30-%40 yemeğe çıkmaz kendi imkanları ile halletmeye çalışır
-
@Zerdecal24 Hocam kurumun tecrübelilerinden biri olarak yedeklerin durumu hakkında ne düşünüyorsunuz ortalama ne kadar feragat olur başlamadan
-
@Zerdecal24 Kurumda göreviniz nedir?
-
@Zerdecal24 sanki bütün kurumları dolaşıp yemek yemişin gibi söylemişin hocam
-
@sgkdntyrd diyet yaparsınız boşver kardeş
-
@senior bu işsizlikte mantıken çok olmaması lazım ama tahmin etmek zor , il kontenjanlarina bağlı
-
@Shane-larkin aday memurluk süresi bittikten sonra eş durumu atamaları oluyor ,kesin bilgidir
-
@Zerdecal24 hocam sizin tahmininiz bir sayı var mı ? 9. Promosyonda olduğu gibi 70 olabilir mi ?
-
Herhangi bir uzmanlıkta olupta mülakatta geçen oldu mu
-
Dguylardan 2-3 kişi varmış diye duydum hocam
-
Zerdecal24 cevabınız için teşekkür ederim. Sağ olun
-
arkadaşlar şu aşama da evrak teslimi vs yapacak hiçbir işimiz yok değil mi? Sadece tercih zamanını bekliyoruz ve tercihler e devletten mi olacak?
-
@tmac süreci öğrenebildiniz mi sadece il tercih ilanını mı bekleyeceğiz ve sgk nın sitesinden mi takipe edelim?