2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@username29 yanmaz kardeşim ama yine kuruma sor
-
@pareto_wilfredo üstad sizin görüşünüz yedekler kaça kadar gelir ?
-
@Hltkr bu mühim...
-
Ben de 8. yedeğim arkadaşlar asillerle birlikte başlama gibi bir durum olur mu feragatlerden dolayı 350 kişiyi başlatırlar mı yoksa mesela 20 feragat olsa dahi 330 kişi başlar 20 yedek için ayrı bir süreç mi işler bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
-
@Hltkr Merhaba dostum. Açıkçası bunu asil tercihleri sonuçlanmadan yorumlamak çok zor. Çünkü çarşaf liste yayımlanmadı ve malesef hiç analiz şansımız yok. Kimler başka kurumlarla mükerrer başarı elde etti bilmeden ne desem afaki olur dostum.
-
@senior ikinci dediğiniz tabiki
-
Ya ben bu il tercihlerini kaçıracam diye korkuyorum nereden takip edeceğiz asillerin il tercihlerini bi de bu mal beyanı filan süreç nasıl işliyor ve nereden takip etmeliyiz sgk nın sitesinde mi ilan edilir acaba ya da başka bi yerden mi olacak nasıl olacak?
-
YerlestigimiZ il belli olduktan sonra herhangi bi işlem için ank ya gitmemiz gerekecek mi yoksa atandigmiz müdürlükten mi yapılacak bu işler ?
-
@İbbfli19 sgk duyurular sayfasında atamaya ilişkin duyuru yayımlanacak hocam.
-
@aroma hocam atandiginiz ilden sizi buyuk ihtimal ararlar gidip orada basliyorsunuz. Ya da telefonla arada bir ararsiniz o ilin ilgili servisini. Gittiginizde yine birkac evrak imzalatirlar. Ankara ile normalde bir islem yok.
-
@sbf1983 anladım hocam sağolun bir daha ankaraya git gel olmaması iyi
-
@aroma eş durumu tayinleri için evrak teslimi son tarih 22 Ocak.
il tercihleri 3-7 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Bilginize. -
-
B) TERCİH VE ATAMALAR:
Eş durumu uygun görülmeyenler ile eş durumu mazereti olmayanlar 03-07/02/2020
tarihleri arasında (https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru) adresinde ilan edilecek kadrolardan
tercih yaparak başarı sırasına göre tercihlerine atamaları yapılacaktır.
İlanen duyurulur. -
@Aslan-Reyiz askerdeyim reyiz bu tarihler de belge istenir mi acaba ;yoksa sadece PC den tercih mi yapılır.
-
@Aslan-Reyiz Hadi hayırlı olsun bakalım. Eş durumu olanlar aradan çıkınca, kalan kişiler için kontenjan belirlenecek. O kontenjanlar için tercihler alınacak. Atamalar hızlıca yapılır umarım.
-
@paretowilfredo üstad gvs yapılacak mı?
-
@bcbc3434 Şu an yapılamaz dostum. Asıl soru şu, Kurum kanuni düzenlemeyi bekleyecek mi yoksa soruşturmasız atayacak mı? Kurumlar arasında bir standart yok malesef ve çoğu kurum garantici davranarak gvs işi netleşene kadar atama süreçlerini dondurmuş durumda.
-
@paretowilfredo Kurum engelli ataması için bugün bir duyuru yayınladı. Duyuruda gvs formu da isteniyor. Bizden de alacaklar sanırım.
-
@Vincent-Gournay eş durumu için son tarih olan 22 sinden sonra bizim il tercihleri ve kontejan konusu da netleşir hocam.İlanda belirtildiği üzere 3-7 şubat arası bizden de tercihler alınır diye düşünüyorum.
@paretowilfredo aynen üstadım Değerli kurumumuz işleri sağlama almada ve süreci uzatmada başrol oynuyor kaç sezondur haliyle gvs isterler diye düşünüyorum