2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstad diyelim ki bir asıl bir ili tercih etti ve o ili kazanarak göreve başladı ancak daha sonra daha iyi bir kurumu kazandığı için istifa etti; istifa ettiği sırada da henüz yedeklerin il tercih sayısı açıklanmamıştı bu kişi yedek boşluğu sayılarak yedek listesine +1 boşluk yazılır mı acaba ?
-
@modigliani-0 yedeklerin listesi açıklanmamıştı
-
@modigliani-0 Yazılır diye düşünüyorum dostum. Hatta daha evvelki promosyonlarda ikinci yedek tercihinin açıldığı oldu diye anımsıyorum, ilk yedek tercihlerinde kadrolar dolmadığı için.
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar şuana kadar feragat sayısı 3 diyorlar kimisi 4 diyor bu konuda bilgisi olan var mı?@paretowilfredo hocam sizin duyduğunuz var mı?
-
@bucalı pardon hocam @pareto_wilfredo olacaktı:)
-
@bucalı @paretowilfredo doğrusu
-
@bucalı 5 kişi istihdam uzman yardımcılığı 2 kişi de dhmi müfşliğini kazanmış. Başka var mı bilmiyorum.
-
@newworldorder anladım hocam sağolun
-
@bucalı Anlaşılan yedeklerde geçen seneki gibi 70 e kadar sira gelme durumu olmayacak .
-
@Umutsuz-0 bilemezsin belki daha fazla bile olur
-
@Umutsuz-0 hocam benim tahminim de ilk başta o yöndeydi ancak açılacak illeri görmeden ve sürecin ne kadar uzayacağını bilmeden böyle bir şey demek doğru değil. Yedek çağrılma süreci haziran ayına kadar sarkması durumunda açıklanacak merkezi atamalar ile özellikle kaymakamlık ve idari hakimlikle bu sıraların geçen dönem gibi 60/70 aralığında olacağını düşünüyorum. Tekrar söyleyeyim açıklanacak iller belli olmadan ve sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmeden bir şeyler demek doğru olmaz.
-
@Umutsuz-0 belli olmaz hocam, yedeklik ilanı Haziran Temmuz aylarında gelirse yine sayı 70 e ulaşılabilir.
-
@ktk İnşallah hocam o civarlarda ya da daha fazla yedek ihtiyacı doğar .
-
@bucalı Yedek ilanı ne kadar geç gelirse o kadar iyi olur bizim için . Umarım kurum ilani o zamanlara kadar bekletir .
-
İnşallah biz bekleyenlerede umut doğar .. Liste yapılıyor feragat eden arkadaşlar ya da duyduğunuz arkadaşların sıra numaraları nı paylaşırlarsa bizler içinde bir öngörü olurdu
-
@bucalı benim bekletim de bu yönde eğer uzarsa geçen promosyonda olduğu gibi gene aynı sayıya yakın bir yedek çağrılacaktır.
-
Tahminen ne zaman iş başı yapılır ki,süreç uzar mı yoksa 2-3 aya başlanır mı
-
Eş durumu olmayanların şuan herhangi bir işlem yapmasına gerek var mı acaba ?
-
Merhabalar arkadaşlar,
Sgk ile bereber başka bir kurumu kazandı iseniz ya da başka bir kuruma başvurma, gitme ihtimaliniz varsa Sgk'dan feragat ederseniz ben ve benim gibi birçok arkadaş yedeklerde bekliyor çok sevindireceksiniz. Şuan ülke şartlarını biliyorsunuz, bu konu hassas olacağınıza eminim ama arkadaşlarım adına tekrar söylemekte fayda olacağını düşündüm. Hassasiyetiniz için şimdiden çok minnettar kalacağız.