2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@delgado01 kesinlikle inşallah bu konuda arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz..
-
Feragatleri bekliyoruz arkadaşlar, ne kadar çok yedek sevinirse o kadar güzel olur
-
İller ne zaman gelecek arkadaşlar bilgisi olan var mı
-
@statistician2 Pazartesi hocam
-
@bucalı hocam kesn bilgi mi nerden biliyorsunuz?
-
@dublin hocam sgk duyurularında yazıyor duyum değil, 3-7 şubatta illerin kontenjanı belli olacak asillerde tercihte bulunacak.
-
Arkadaşlar kazanan arkadaşları tebrik ediyorum kazanamayan arkadaşlara da hem sabır hem azim diliyorum inşallah gönlüne göre olur herkesin. Eş durumları dışında herhangi bir evrak teslimi yapılmadı henüz değil mi düzenli kontrol etmeye çalışıyorum. Bir de arada sırada e devlet sıkıntısı yüzünden mi herhangi nir sınav sonucu bulunamadı gibi şeylerle karşılıyorum sistemde. asil olarak kazananlardanım bende. Cevap verirseniz sevinirim
-
@Brk2134 3 Şubat'a kadar herhangi bir şey gözükmüyor hocam. O tarihe kadar bir şey yapmanıza gerek yok.
-
@zebit teşekkür ediyorum hocam sağolun bilgilendirdiğiniz için
-
@Brk2134 rica ederim
-
@bucalı duyuruda 3-7 şubat arasında tercihler yapılacak yazıyor yalnız
-
ocak ayı sgk denetmen yar maaşı ne kadar
-
-
@albertcamus 5050
-
İş sahibi olan şahıs veya şahısların feragatları bekliyoruz gelirse çok seviniriz demesi kaçıncı seviye ya.
-
@emilsax kim demiş ki böyle birşey
-
atama ve tercih ilanı geldi arkadaşlar. ek belgelerde gvs formu istenmemiş sizce bu süreci hızlandırır mı?
-
Güvenlik soruşturması istemiyor galiba kurum. Yedek ilanı daha öne çekilebilir bu bizim icin kötü oldu hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Umutsuz-0 yedek basari siraniz kaç hocam
-
@Hltkr 55